overclocking ATI RADEON

شروع موضوع توسط faridbahal ‏23 می 2004 در انجمن بایگانی

  1. faridbahal

    faridbahal Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,504
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    تهران بــــــــــــزرگ
    يادمه چند ساله پيش يه tnt2 داشتم اون موقع بود که gta3 تازه اومده بود اما با ایمن کارت گرافیکی خیلی خوب اجرا نمیشد ما هم افتاده بودیم تو گوگل تا یه جوری این مشکل رو حل کنم که یهو یاد برنامه ی powerstrip افتادم فقط میدونستم که قدرت کارت گرافیکی رو زیاد میکنه اما... چشمتون روز بد نبینه برنامه رو که اجرا کردم دیدم تو تا ستون داره که میشه سرعت کارت رو بیشتر کرد جاتون خال من هم نامردی نکردم گذاشتم بالای بالا که یهو دستگاه هنگ کرد! اخه از بس تغص بودم که به همین یه بار هنگ کردن اکتفا نکردم باز رفتم باهاش ور رفتم تا جاییکه کارت ما عمرشو داد به شما ! البته نسوخت ولی توی صفحه همش نقطه و خط میومد
    حالا دوباره ما رو جو گرفت تا یه بلای دیگه سر کارتم که حالا 9200 هست(از این ارزوناش نیست ها منظورم se ه) اما ایندفه با توجه به اینکه علم پیشرفت کرده یه برنامه جدیدا اومده که خیلی بی خطر کارت رو overclock میکنه یعنی اینکه به حای اینکه شما از روی تجربه و حرف دیگران سرعت ram و core رو تغییر بدید خودش بالاترین حد ممکن رو پیدا میکنه بدون هیچ خطری البته این برنامه فقط ماله ati هست
    الان من تونستم که سرعت core رو از 250 به 300 و سرعت رم رو از 166 به 204 افزایش بدم البته با کمک فنی که روی کارت گذاشتم قبل از فن سرعتها به ترتیب 294 و 199 بود
    من قبلا بازی winnig eleven7 رو در حالت 480*640 low روون بازی میکردم اما الان این بازی رو خیلی روون در حالت 600*800 high اجرا میکنم
    این برنامه با درایور خود ati کار نمیکنه چون درایور اصلی overclock رو قفل کرده شما باید از سایت http://www.omegacorner.com جدیدترین درایورش رو که این برنامه هم اتفاقا توش هست بگیرید راستی اسم این برنامه atitool هست یادتون باشه موقع نصب این درایور جدید تند تند next نزنید و هر چی میگه رو بخونید و اجرا کنید بعد از نصب درایور به قسمت program در start رفته و برنامه atitool رو اجرا کنید اگه سر در نیووردید به من بگید کمکتون میکنم
    با انجام این کار حداقل 15-20 فریم fps افزایش پیدا میکند
     
  2. خرید بک لینکبازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برند
  3. amin007110

    amin007110 کاربر فعال نرم افزار کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2004
    نوشته ها:
    3,692
    تشکر شده:
    37
    محل سکونت:
    No.20, Esfahan, Iran
    برای GeForce غیر از اونی که خود NVidia میده چیز جالبتری نیست ؟
     
  4. faridbahal

    faridbahal Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,504
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    تهران بــــــــــــزرگ
    تا اونجايي كه من گشتم برنامه اي مثل atitool برای nvidia نیست توی همه ی برنامه ها خود شما باید سرعت رو مشخص کنی که یه جورایی خطری اما atitool خیلی مطمئنه
     
  5. Xradical

    Xradical Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 می 2004
    نوشته ها:
    1,030
    تشکر شده:
    3
    كسي riva tuner چك كرده؟رو تمام كارتاي ati,nvidia جواب ميده:
    [​IMG]
    GURU
     
  6. faridbahal

    faridbahal Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,504
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    تهران بــــــــــــزرگ
    حق با شماس اما براي ati برنامه atitool یه چیزه دیگس خیلی امنه
     
  7. faridbahal

    faridbahal Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,504
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    تهران بــــــــــــزرگ
    چي شد اقايون كسي با اين برنامه كار كرد؟
     
  8. ali206speed

    ali206speed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    652
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    TeHrAn
    فريد كارت گرافيكه شما چيه ؟
     
  9. Xradical

    Xradical Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 می 2004
    نوشته ها:
    1,030
    تشکر شده:
    3
    يه چيزي،ميگن از سري درايوراي Catalyst ورژن 3.8 به بالا براي كارتاي radeon
    ،ati يه تكنيك overclocking قرار داده به اسم overdrive.
    من خودم ati ندارم كه تستش كرده باشم ولي اونايي كه radeon دارن تا حالا باهاش كار كردن??
    البته مطمئن نيستم كه رو تمام كارتاي ati عمل ميكنه يا نه چون ممكنه فقط براي كارتاي 9800xt باشه.

    faridbahal شما خودت اين riva tuner تست كردي؟؟من كارتم چون خودش يه برنامه به اسم asus tweak utility داره كه مخصوص فوق كلاك زنيه رو همين حساب riva tuner نصب كردم ولي باهاش كارتو overclock نكردم.
     
  10. faridbahal

    faridbahal Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,504
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    تهران بــــــــــــزرگ
    radeon 9200TE 128MB
    فکر کنم داری اشتباه میکنی چون ati از ورژن 3.4 کلا اور کلاک رو قفل کرده و به شما اجازه ی همچین کاری رو نمیده
    من یه خاطر اینکه دفه ی پیش کارتم رو خراب کردم دنبال این برنامه ها نرفتم اما وقتی atitool اومد فقط با اون کار کردم
    در مورد overclock کارتهای nvidia باید خیلی حوصله به خرج بدین باید هر مرتبه 1-3 مگ سرعت رو بالا ببرید و در حدود 5-10 دقیقه یک بازی رو اجرا کنید تا ببینید اگر مشکل داشت سریع بع حالت اول برگردونید
    البته تا 50 مگ اول رو میتونید 10 تا 10 تا بالا ببرید
     
  11. Xradical

    Xradical Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 می 2004
    نوشته ها:
    1,030
    تشکر شده:
    3
    نه عزيز اشتباه نشده همونطور كه گفتم اين تكنيك overdrive از سري 3.8 به بالا هست من خودم ati ندارم ولي ميدونم كه overdrive وجود داره ولي احتمال داره رو كارتاي سطح بالا فقط فعال بشه مثل سري 9800 البته به غير از نسخه se.باز گفتم شما يا هركي ati داره يه چك كنين ببينين اگه catalyst 3.8 به بالا دارين اصلا ميشه از اين تكنيك استفاده كرد يا نه..

    در مورد overclock کارتهای nvidia اگه بهتر و راحت تر از radeon نباشه البته به شرط معتبر بودن كارت، سختتر نيست چون از memory/gpu كلاكهاي بالاتري نسبت به radeon's سود ميبرن البته بازم بگم كه شايد از تك مزيتهاي سري fx نسبت به radeon باشه.من فقط از نظر overclocking مقايسه ميكنم.يه چيزيم من از پست قبلي تصحيح كنم كه من كارتمو كه geforce4 ti 4400 با asus smart doctor فوق كلاك زني ميكنم كه نوشته بودم asus tweak utility. انجام دادن اين كار باهاش راحت كه هس هيچي،هر مشكلي موقع overclocking به وجود بياد سريع از برنامه يا بازي خارج ميشه و warning ميده مثل درجه حرارت GPU،دور فن،ولتاژها و..
    سرعت هسته با حافظه رو به ترتيب تا 290 و 600 بردم بالا بدون هيچ مشكلي كه تو farcry خيلي بدردم خورد.

    [​IMG]

    دوستان هر كي ديگه با riva tuner ،ati tool ويا overdrive كار كرده نتيجه رو بگه.
     
  12. faridbahal

    faridbahal Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,504
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    تهران بــــــــــــزرگ
    ميشه بگي قبلا سرعتشون چند بود؟
     
  13. Xradical

    Xradical Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 می 2004
    نوشته ها:
    1,030
    تشکر شده:
    3
    تو عكس مشخصه.
     
  14. faridbahal

    faridbahal Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,504
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    تهران بــــــــــــزرگ
    با اين حساب فكر كنم سرعت هسته جا داره كه بيشتر بشه
     
  15. Xradical

    Xradical Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 می 2004
    نوشته ها:
    1,030
    تشکر شده:
    3
    هسته تا 295 حافظه هم تا 610 جا داره ولي من اصولا از overclock كردن خوشم نمياد چون يه جور ريسكه برا كارت.البته براي مادر برد يا سي پي يو كه واقعا overclock تاثير داره شما الان ميتوني يه p4 2.4 به شرط دسترسي مادر برد به تغيير ات در بايوس به فركانس 3 گيگ هم برسوني ولي در كل overclock خطرش خيلي زياده.
     
  16. faridbahal

    faridbahal Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,504
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    تهران بــــــــــــزرگ
    خطر كه مسلما داره منم چون كارتم هنوز گارانتي داره يه ذره دارم اذيتش ميكنم اما مطمئن باش كه اوركلاك رو كارت گرافيك هم تاثير زادي داره
    بدبختانه با مادربورد من نميشه اور كلاك كرد چند تا برنامه هم گرفتم كه با اونا هم نشد
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخدمات پی پال، وسترن یونیون