rapidleech
Registered User
- نوشتهها
- 1,974
- لایکها
- 1,261
تبریک میگمتبلیغات دریافتی امروز :
![]()
با کنایه حرف میزنی اصلا زیبا نیستاینو گذاشتی چشم نخوری ؟!![]()
کنایه !با کنایه حرف میزنی اصلا زیبا نیست
تبریک میگم
سود خالصت روزانه چقدر میشه
کلا چقدر توش پول ریختی
عزیزیکنایه !
ایشون عالین ...![]()
فقط نگفتی گلا چقدر توش سرمایه ریختی که 1.5 میل بپ داریوالا برای من الان دیگه کلا سود خالصه
حتی یک ریال وارد سایت نمی کنم
معمولا روزی 8-13 دلار میده که حدود 30 - 50 درصدشو دوباره تبلیغ میخرم
عزیزی
لطف داری
امروز فقط یه اشتباه بزرگ کردم 40 دلار در عرض 1 دقیقه تو شیر یا خط باخنم![]()
تبلیغات دریافتی امروز :
![]()
سروش جونم یه لطفی کن جواب بده سئوال من هم هستحاجی یه سوال این هی میاد از امتیازها کم میکنه از bap ها به فرض ما 16*25 میگیریم بعدش فرداش 500 تاش میپره .08 پول میده ف یه دیتیلی میدی که امتیازها بچه شکلی باید چی کار کرد
چند سوال
اول از همه من با لینک شما عضو شدم یوزر logo64
دوم اینکه الان باید صبر کرد تا 2500 پوینت کسب کرد بعد تبلیغات پولی ظاهر می شوند ؟ اونوقت روزی چنتا تبلیغ برای کسب این پوینت ها ظاهر میشه ؟
تبلیغات همون ابتدا توی چه محدوده قیمتی قرار دارند ؟ اگه بدون سرمایه گذاری ادامه بخوای بدی درآمدت روزانه چقدر است ؟ بدون کلیک روی این تبلیغات برای کسب پوینت راه دریافت پونت بیشتر کدوم است ؟
الان 7 روز فقط باید برای کسب پوینت تلاش کرد تا به 2500 تا رسید ؟
فقط نگفتی گلا چقدر توش سرمایه ریختی که 1.5 میل بپ داری
حاجی یه سوال این هی میاد از امتیازها کم میکنه از bap ها به فرض ما 16*25 میگیریم بعدش فرداش 500 تاش میپره .08 پول میده ف یه دیتیلی میدی که امتیازها بچه شکلی باید چی کار کرد
سروش کیهههههههههههههههههههههههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یه عده از دوستان هستند با بازی خوب امتیاز میگیرن اگر ترفندی هست همین جا اعلام کنن ثواب داره![]()
منم دقیقا داشتم دنبال همچین چیزی می گشتم !داشتم فروم های امنیتی رو میگشتم همچین برنامه پیدا کردم گفتم شاید براتون مناسب باشه
http://www.bitshacking.com/forum/si...74500-autopv-bot-v2-0-automated-earnings.html
![]()
جدا از اینکه بدافزارهمنم دقیقا داشتم دنبال همچین چیزی می گشتم !
فقط خواهشا یکی از دوستان که امنیت بلده ، اینو چک کنه ببینه بدافزار نباشه !
ممنون
با همین روش در عرض 3 تا 4 ساعت امتیاز رو رسوندم به 48100با 32 هزار امتیاز تا حالا که فقط تبلیغاتهای هزارم دلار داده!!
عجب شانسی
ولی بگم بازی شیر یا خطش واقعا" محشره
راحت میشه درآورد ازش!!
بطور مثال من با 50 تا شروع میکنم سر رو میزنم در ست در بیاد دوباره تکرار میکنم باختم مبلغ ورود رو دو برابر میکنم و دوباره سر رو میزنم باختم دوباره مبلغ رو دو برابر میکنم ایندفعه ساختمان را میزنم اگه بازم باختم دوباره مبلغ رو دوبرابر میکنم و ساختمان رو میزنم اکثر اوقات در این مرحله برنده میشیم اما گاهی هم میبازیم من دوباره مبلغ رو دوبرابر میکنم و سکه سر رو انتخاب میکنم و همین طور در صورت باخت دوبار دوبار هر کدام از سکه ها را انتخاب میکنم تا برنده بشم