naser007
Registered User
- نوشتهها
- 495
- لایکها
- 206
سلامچند امتیاز داشتی؟
250 هزار امتیاز
سلامچند امتیاز داشتی؟
برای گروه من روزی معمولا یه دلار می ده.سلام
250 هزار امتیاز
گروهت چند امتیازیه؟برای گروه من روزی معمولا یه دلار می ده.
امروز هم یدونه غلفطی 1 دلاری داد.
صبر کن حالا تا اخر شب احتمال داره بازم بیاد
اون مالیات روزانست.این چیه؟
Daily BAP Tax
که بخاطرش زوزی 100 امتیاز کم میکنه؟
گروهت چند امتیازیه؟
بخش کش اوت ارنینگ =>یه عکس بزار ببینیم چیه
من تا حالا اینو ندیدم
کسی میدونه چرا تعداد تبلیغات اینهمه کم شده؟ امروز فقط یک تبلیغات 60 سنتی داده!!!
دو بار باید شماره حساب پرفکت مانی رو وارد کنی.
اره امروز خوب بود.امرو اتفاقا خیلی خوب بود. دادا تعدادش که مهم نی ، مقدارش مهمه که اویم امروز عالی بود
سر طمع امروز و بازی با شانس 70 هزار امتیاز الکی سوخت!!!
دقیقا"متاسفانه بازی هاش بد چیزیه
من تو دو هفته گذشته تو سایت دومش 70 دلار نقد باختم:general306:
دقیقا"
چون اکثر بازیهاش بدون وریفای هستند(هش) میتونه نتیجه بازیهاش رو به ضرر مشتری تغییر بده
در هر صورت بهترین راه بقاء و افزایش بونوس خرید تبلیغات میباشد
مثلا درآمد امروز 2 دلار بوده نصفش رو اختصاص به خرید بونوس بدیم
راستی من هر جور حساب میکنم نمیدونم بفهمم این سایت چطور میتونه با اینهمه هزینه و بونوس و سودی که پرداخت میکنه بازم ادامه بده
در کل من درامدی واسش نمیبینم مگر اینکه درآمد روزانه مشتریانش رو پایین تر بیاره
1-3 درصد میشه اونجور که من دیدمدوستان کسی نمیدونه روزانه چند درصد امتیازاتتو به طور میانگین بهت تبلیغ میده؟
به نظر من سود آنچنانی نمیده
اولا اسما 1.55 درصد هست ، در حالیکه 5درصد از روی هر تبلیغ و 5 درصد هم موقع کش اوت کم می کنه + مالیات پولی + 100 امتیاز مالیات امتیازی روزانه از هر کسی کسر میشه
دوما بازگشت پول حداقل 50-60 روز ظول می کشه
اما راه های درآمد سایت:
-اولیش که خودمون هم داریم راجه بهش حرف میزنیم بازی ها هست
همین الان شما خودت گفتی 70 هزار و بنده 70 دلار تو بازی ها از دست دادیم ، این یعنی سود سایت
خودم بعضی ها رو تو شیر یا خط دیدم به تنهایی پشت سر هم 200-300 دلار می بازن
-دوم کپچای سایت هست solvemedia که به پیدورت پول پرداخت می کنه و تا الان نزدیک 5000 دلار فقط از راه کپچایی که کاربرا میزنن پیدورت پول درآورده
-سوم کارمزد کش اوت و خرید و فروش سهام - که معمولا بیت 200-1500 دلار در روز هست
- چهارم 250 دلار هزینه آپگرید پلن 250 درصد
- و نقدینگی اصلی هم فروش انواع تبلیغ(در پیدورت و ترافیک ولیو) - آپگرید ها - اد فیلتر و ... توسط کاربراست
+ دو نوع تبلیغ هم اضافه شده که هیچ امتیازی به کاربر نمیده و سود زیادی برای سایت داره
در لینک زیر میتونی درآمد هر روز رو با جزییات برای هر دو سایت ببینی: که چیزی بین 10-16 هزار دلار در روز هستش
https://www.mytrafficvalue.com/results.html
کلا مدیر این سایت آدم باهوشی هست و هزینه بسیار زیادی رو هم همین الان داره برای پیشرفت سایت می کنه
1-3 درصد میشه اونجور که من دیدم
پولی که بهتون می ده رو باید به صورت 70 30 استفاده کنی.دوستان کسی نمیدونه روزانه چند درصد امتیازاتتو به طور میانگین بهت تبلیغ میده؟
به نظرتون سایت حالا حالاها موندگاره یا ممکنه یهوئی همه چی تغییر کنه. چون سود بالائی میدهپولی که بهتون می ده رو باید به صورت 70 30 استفاده کنی.
70 درصدشو باید تبلیغ بخری که تو گروهت بمونی 30 درصدشو می تونی واسه خودت برداری یا این که دوباره همونم تبلیغ بخری که ترقی کنی به گروه های بالاتر.
اگه یکم دقت کنید می بینید سودش زیاد نیست بلکه معقولانست.به نظرتون سایت حالا حالاها موندگاره یا ممکنه یهوئی همه چی تغییر کنه. چون سود بالائی میده
کدام سود دهی؟سلام ببخشید یه سوال این سود دهی حرام نیست مخصوصا اون قسمت بازی هاش ؟ چون برد و باخت داره و این یعنی یه چیزی حالته قمار بازی راستش من رو این سایت کم کم داشتم کار و اعتماد می کردم تا بصورت جدی شروع کنم ولی از وقتی که روش های درامدی سایت رو معرفی کردین بد جوری فکرم رو مشغول کرده ?
- و نقدینگی اصلی هم فروش انواع تبلیغ(در پیدورت و ترافیک ولیو) - آپگرید ها - اد فیلتر و ... توسط کاربراست
+ دو نوع تبلیغ هم اضافه شده که هیچ امتیازی به کاربر نمیده و سود زیادی برای سایت داره
دادا فرم دوم سایت رو بخون ، تو ماه گذشته به برنامه نویسای سایت 25 K دلار داده ادمین سایت , اگه قصد جمع کردن باشه خو این هزینه برا چیه؟به نظرتون سایت حالا حالاها موندگاره یا ممکنه یهوئی همه چی تغییر کنه. چون سود بالائی میده