• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

pda هايي كه موبايل نيستند

andromeda

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
دوستان بيشتر به معرفيه pda هايي پرداختن كه موبايل هستن ولي از اونجايي كه اين وسيله بخاطر قيمت بالا و ريسك حمل زيادي كه داره ميخواستم اگه امكان داره در مورد انواع معموليه اون كه موبايل نيست هم اطلاعاتي بديد كه ما هم اگه بشه و موردمطلوبي وجود داشته باشه يكي تهيه كنيم .:blush:

b-xenon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بهتر بود در تاپیک مشاوره خرید پی دی ای ارسال میکردید.
با اجازه ی اساتید
مطلوب ترین موردی که شما میتونی ازش بهره ببری که از نظر کارایی و قیمت یه هیولا حساب میشه واسه خودش Dell axim x51 هستش که از سی پی یو 520 مگاهرتزی بهره میره و با اون میتونید زندگی کنید! ضمن اینکه یک صفحه 3.7 اینچ رو پیش روتون دارید که امکانات فوق العاده ای رو پیش روتون قرار میده. 128 مگابایت هم رامش هست که با این مشخصات فکر نمیکنم در هیچ موردی دچار مشکل بشه.
قیمت این هیولا(!) فقط 450 هزار تومان هستش که نسبت به کاراییش عالیه.البته در بازار ایران با اختلافی حدود 100هزار یا شاید بیشتر، گرونتر از بازار اروپا و آمریکا فروخته میشه که بازم در این آشفته بازار غنیمته!
از اینجا هم میتونید آمار دقیق تری به دست بیارید. ضمن اینکه در همین فروم هم بارها یه این تریپ پی پی سی ها اشاره شده.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
بهتر بود در تاپیک مشاوره خرید پی دی ای ارسال میکردید.
با اجازه ی اساتید
مطلوب ترین موردی که شما میتونی ازش بهره ببری که از نظر کارایی و قیمت یه هیولا حساب میشه واسه خودش Dell axim x51 هستش که از سی پی یو 520 مگاهرتزی بهره میره و با اون میتونید زندگی کنید! ضمن اینکه یک صفحه 3.7 اینچ رو پیش روتون دارید که امکانات فوق العاده ای رو پیش روتون قرار میده. 128 مگابایت هم رامش هست که با این مشخصات فکر نمیکنم در هیچ موردی دچار مشکل بشه.
قیمت این هیولا(!) فقط 450 هزار تومان هستش که نسبت به کاراییش عالیه.البته در بازار ایران با اختلافی حدود 100هزار یا شاید بیشتر، گرونتر از بازار اروپا و آمریکا فروخته میشه که بازم در این آشفته بازار غنیمته!
از اینجا هم میتونید آمار دقیق تری به دست بیارید. ضمن اینکه در همین فروم هم بارها یه این تریپ پی پی سی ها اشاره شده.

تائید میشه حرف این دوستمون:)

یه توضیح اینکه من با hp , accer ,simens,dell, کار کردم واقعا چیز یه صرفه ای هست برا گرفتن اگر نیاز به gsm ندارید

البته من هنوز با dell 51 کار نکردم متاسفانه ولی هم دانیال و هم مجتبی و هم یکی از دوستام که کار کرده شدیدا ازش تعریف میکنن

جدا هرچی از این مدلها تعریف کنیم کمه یه دستگاه جم وجور که میشه خیلی کار ها بهاش کرد اگر بخرید مسلما ضرر نمیکنید:)

به خصوص dell :blush:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
البته axim x51v سی پی یوش 624 مگاهرتزه، یه گرافیک اکسلیتره خفن هم داره...
دوست عزیز، اگه آشنا خارج دارید، پیشنهاد می کنم حتماً حتماً حتماً بگید براتون ازونجا بیارن، معمولاً روی ebay می تونید ارزون ترین قیمت هارو پیدا کنید (نو) و اگه دست دوم هم بخواید بگیرید که مفت مفت در می یاد!! ولی باید مطمئن شید تمیز و خوبه

andromeda

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون كه جوابمو داديد:)
شرمنده كردين:blush:
ميشه در باره اين مدل و اينكه چه امكاناتي توش ميشه نصب كرد برام توضيح بدين . بعد اينكه ميشه اينو از ebay تهيه كرد يا نه و اگه تهيه كنم تو اومدنش مشكلي پيش مياد يا نه ؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
والا -بعد از مشکل گمرک- یه مشکلی که داره خرید از ebay اینه که خیلی از فروشنده هایی که شیپینگ اینترنشنال هم دارن به ایران شیپ نمی کنن اجناسشون رو بعدم اکثراً ازتون می خوان که با یه اکانت paypal با یه آدرس وریفای شده مبلغ رو پرداخت کنید تا به همون آدرس بفرستن که خوب اکانت های paypal ظاهراً آدرس های ایران رو قبول نمی کنن و اصلاً از ایران نمی شه توی Paypal کار کرد.. کلاً موضوع یه خورده ای پیچیده ست
73.gif
ولی کلاً اگه به فروشنده های مختلف ایمیل بزنید و ازشون سوال بکنید بینشون پیدا می شه کسی که این کارو بکنه تازه گمرک خیلی از کشور ها از جمله ایران وقتی روی آیتم شما برچسب گیفت زده شده باشه گمرکی نمی گیره که فروشنده های ایبی معمولاً این کارو می کنن خودشون البته pda نان فون ادیشون اگه گمرکی بخوره هم زیاد نیستش..ولی باز دیدن ایمیل فروشنده ها توی ebay اینو می خواد که شما رجیستر کرده باشین اونجا که اونم یه اکانت paypal می خواد..
71.gif

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
در مورد امکانات axim x51v هم، شما یه دوری توی این بخش بزنید، هرکاری رو که شما دیدین یه نفر با دستگاهش انجام داد (به جز کارای مربوط به تلفونی) ، این دستگاه به بهترین وجه انجامشون می ده
38.gif
کلاً یکی از دوسه تا قوی ترین هاست که با توجه به قیمتش و ساپورت فوق العاده ش بهترین انتخابه

اینجا رو هم نگاه کنید بد نیست: با dell axim مم چه کار هایی می تونم انجام بدم؟

درضمن یه نکته ی جالب هم هست که حیفه ناگفته بمونه، شما با استفاده از هر pda ی که wifi داره، اگه یه جایی باشید که اینترنت بیسیم ارائه بده، می تونید با Skype به هر جای دنیا که بخواید با توووووپترین قیمت ها تماس بگیرید!!! آمریکا و کانادا و چند تا کشور دیگه دقیقه ای 2 سنت (!) و ایران دقیقه ای 9 یا 11 سنت فکر کنم..

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
ممنون كه جوابمو داديد:)
شرمنده كردين:blush:
ميشه در باره اين مدل و اينكه چه امكاناتي توش ميشه نصب كرد برام توضيح بدين . بعد اينكه ميشه اينو از ebay تهيه كرد يا نه و اگه تهيه كنم تو اومدنش مشكلي پيش مياد يا نه ؟

یه آشنای کوچیک داشته باشید اونور آب حالا هرکجا جز ایران براتون هماهنگ میتونه بگنه البته اگر میتونید از ebay به صورت مناقصه ای خرید کنید یهو دیدید ازقیمت فروشش خیلی پائین تر افتاد براتون البته همش لحظه آخر و باید اینترنت پر سرعت داشته باشید که تو 3-4 ثانیه آخر پیشنهادتون رو بدید چون تا ثاتیه آخر هم پیشهناد میدن:blush:

andromeda

Registered User
لایک‌ها
0
خيلي خيلي خيلي ممنون .
راستي غير از اين مدل چيز ديگه اي هم هست يعني مدل ديگه اي هم هست ؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

mars1920

Registered User
لایک‌ها
40
سلام
با اجازه دکتر عزیز و آقا فرهاد و همه اساتید PT
من با راهنمایی دوستان چند ماهی میشه که دل x51v گرفتم واقعا محشره ولی یه نکته من ادم پر توقعی هستم اگه بقیه پاکت پی سی ها از x51v سرعت شون کمتر باشه که وحشتناکه یعنی قابل تحمل نیست
البته من یه مموری 4 گیگ و یه cf 8 گیگ گذاشتم روش
بیچاره مثل ..... از دستم شاکی هست خیلی روش برنامه نصب کردم
تصور بکند یه wikipedia 720 مگ و یه slovoed 160 مگ که دوتاشون و حتی فایل شوی که رو کامپیوتر هست mpeg 2 حدود 80 تا 120 مگ هر کدوم، mp3 زیاد ، عکس , Ebook و خلاصه زندگی من روشه بعضی وقتا اخ می گه
فقط یه نکته اگه زیاد باهاش کار می کنین حتمان باطری 2200 رو بردارین من پرسیدم بهم 100 تومن قیمت دادن
( کسی نمیدونه ارزون تر جای دیگه گیر بیارم ؟ )
از لحاظ کیفیت تصویر که عالی هست یعنی هر چی بگم کم گفتم از لحاظ صدا هم از هیچ mp3player کم نمیاره بلکه سره
و خلاصه یکم سرعتش کمه
ضمنا من در کنارش یه گوشی سیمبین هم دارم
اگه سوالی بود در خدمتم
فقط لذت یه جنس امریکایی رو از دست ندید
خودش منتاژ تایوانه ولی دفترچش که امریکایی هست پرینت USA هست
:lol: :f34r: ;)

andromeda

Registered User
لایک‌ها
0
آقا شما كه دارين ازش راضي هستين؟
چه برنامه هايي رو ميتونيم روش نصب كنيم؟
من به نجوم هم علاقه دارم آيا نرم ازاري تو اين زمينه رو ميشه روش نصب كرد؟

mars1920

Registered User
لایک‌ها
40
هر چی نرم افزار رو بقیه Pocket Pc ها نصب می شه با قدرت بیشتر و سرعت بالا تری رو این اجرا می شه تا منظورت چی باشه ؟
بگو تا راهنایت کنم
در مورد نجوم شرمند نمی دونم نرم افزار خاصی هست یا نه و لی در مورد رشته تخصصی من و جناب دکتر غزیر و خیلی از دوستان معمولا هست
تا چی ازش توقع داشته باشی مثل یه pc به شما جواب نمی ده

بالا