آژانس هواپیماییexchanging

PDF میخوام!

شروع موضوع توسط balabala ‏10 فوریه 2006 در انجمن بایگانی

  1. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,350
    تشکر شده:
    1,321
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    سلام،

    کسی PDF آموزش CrystalReport نسخه دات نت 2003 سراغ داره؟ چیز ابتدایی نمیخوام، میخوام که قشنگ Push Mode رو شرح داده باشه. یعنی شرح داده باشه که چشکلی میشه با کد نویسی محض Report درست کرد نه در حالت Design mode.

    زبانش هر چیزی باشه، چه انگلیسی چه هر چیز دیگه فرقی نمیکنه.

    تشکر،
    :)
     
  2. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,350
    تشکر شده:
    1,321
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    [​IMG]
     
  3. saeedsmk

    saeedsmk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,519
    تشکر شده:
    4
  4. cracki

    cracki Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 مارس 2004
    نوشته ها:
    672
    تشکر شده:
    23
    اگه هنوز لينك ها سالم ياشن:
    Professional.Crystal.Reports.for.Visual.Studio.dot.NET.2nd.Edition
    http://rapidshare.de/files/1638429/...or.Visual.Studio.dot.NET.2nd.Edition.rar.html
    -----------
    Wrox-Professional.Crystal.Reports.for.Visual.Studio.NET-2002
    http://rapidshare.de/files/2815439/...l.Reports.for.Visual.Studio.NET-2002.rar.html
    -------------
    babybluevn.co.nr_Professional_Crystal_Reports_For_Visual_Studio_Dot_Net_2Nd_Edition_-_Wrox
    http://rapidshare.de/files/1217025/...al_Studio_Dot_Net_2Nd_Edition_-_Wrox.rar.html
    ----------------------
    LearnVisualStudio.Net.Crystal.Reports.Walkthrough.WinALL-HAZE
    http://rapidshare.de/files/1536199/...stal.Reports.Walkthrough.WinALL-HAZE.rar.html
     
  5. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,350
    تشکر شده:
    1,321
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    ممنون از هر دو تون، :rolleyes:
    ولی خیلی حجیمن! [​IMG]
    بهر حال دارم سعی میکنم
    babybluevn.co.nr_Professional_Crystal_Reports_For_ Visual_Studio_Dot_Net_2Nd_Edition_-_Wrox رو که کرکی گفت دانلود کنم...

    خب مسئله اصلی من میدونی چیه؟ من چندتا فیلد از چندتا تیبل باید بگیرم و بعد از تغییر دادن اونها باید یک جوری اینها رو بصورت یه dataset بفرستم به crystalreport. من میدونم که با روش push mode این کار رو میشه کرد. ولی زیاد با ابجکتهای crystal report دات نت آشنایی ندارم.
    دقیقا یه مثال کامل یا یه مرجع درست و حسابی میخوام که حداقل یه دو سه تا مثال اینجوری زده باشه تا راه بیوفتم.

    اول: ببینم چه شکلی میشه بصورت دستی یه دیتاست درست کرد. (البته تا حدودی بلدم...) :blush:
    دوم: اینکه به چه صورتی میشه اینرو بجای یه دیتابیس کانکشن به ریپرتر قالب کرد، در واقع چه شکلی bindش کرد؟ :blush:
    سوم: اینکه فیلدهاش رو چشکلی باید بکار ببرم؟ :blush:
    چهارم: نه دیگه چیز دیگه نمی خوام!

    اگر سه چهار کیلو سورس کد پیدا میکردما حل بود... توی PSC هم چیزی درست و حسابی پیدا نکردم همشون reportها رو با designer ساختنش.
    منبعی هم در موردش نمیدونم چون زیاد تا حالا باهاش کار نکرده بودم ولی الان بدجوری گیر کردم! همه چیزشم توی دات نت تغییر کرده. :(

    یه training یا مرجع وبی هم باشه کافیه!
    یه چندتا سورس کد فقط پلیز خواهش! [​IMG]
     
  6. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,350
    تشکر شده:
    1,321
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. saeedsmk

    saeedsmk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,519
    تشکر شده:
    4
    بلا بلا جان خودت استادی اما . یه سئوال از کوری ها نمیتونی استفاده کنی؟
    ساختنش که کار نداره .و به راحتی هم میتونی به عنوان تیبل به کریستال باندش کنی
     
  9. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,350
    تشکر شده:
    1,321
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    مشکل همینجاست سعید جان. اطلاعاتی که من از دیتابیس میگیرم، یک جورایی خام هستن، باید روشون تغییراتی انجام بدم و بعد بفرستمش. با کوری خالی هر کاری کردم نشد، چون محدودیت خواص خودش رو داره و قدرت یه زبان برنامه نویسی رو نداره، و از یک طرف هم من نمیتونم توی دیتابیس تغییری انجام بدم یا توش procedure درست کنم. :(

    یعنی تنها راهش اینکه یه dataset با کد و ساختن چندتا حلقه و شرط بسازم و بعد اون رو بجای سورس اصلی بایند کنم. حالا مشکل اینجاست که تا حالا بصورت عملی این کار رو نکردم ولی مطمئنم که شدنیه! :wacko:

    خلاصه بدجوری موندم توش...[​IMG]
     
  10. saeedsmk

    saeedsmk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,519
    تشکر شده:
    4
    سلام عزيز
    من با دیتاست اشنايي ندارم و چيزي در موردش نميدونستم . حالا دارم سرچ ميكنم ببينم چي ميشه
    اما يادم توي يه برنامه همين مشكل رو داشتم .
    يه تيبل مجازي درست كردم ( با vb و دستورات sql) و بعد از پروسس اطلاعات اون رو بايند كردم
    و مشكل حل شد.
    راستي قبل از اينكه تيبل رو ايجاد كنم تست ميكردم وجود داره يا نه . اگه وجود داشت پاكش ميكرد و بعد دوياره ميساختمش . چون فيلد ها تغيير ميكرد .
    روي هاردم هر چي سرچ كردم كدش پيدا نكردم . تا بگذارم . اما فكر نكم سخت باشه نوشتن كدش

    اميدوارم كمك كنه.
     
  11. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,350
    تشکر شده:
    1,321
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    سلام :)
    ممنون از لطفت، یه چندتا مثال پیدا کردم توی نت که کارم رو راه انداخت. :) ببین من همچین چیزی رو میخواستم، در واقع این قسمتی از کد برنامم هستش:
    PHP:
        frmReport f=new frmReport();

        
    CrystalDecisions.CrystalReports.Engine.ReportDocument rprt=new CrystalDecisions.CrystalReports.Engine.ReportDocument();
        
    string pth=System.Reflection.Assembly.GetExecutingAssembly().Location.ToString();
        
    pthSystem.IO.Path.GetDirectoryName(pth);
        
    pth=pth+"\\Dashboard.rpt";
        
    rprt.Load(pth);
        
    DataSet dt=new DataSet("dashboard");
        
    dt.Tables.Add("dashboardset");
        
    dt.Tables["dashboardset"].Columns.Add("field1");
        
    dt.Tables["dashboardset"].Columns.Add("field2");
        
    dt.Tables["dashboardset"].Columns.Add("field3");
        
    dt.Tables["dashboardset"].Columns.Add("field4");
        
    dt.Tables["dashboardset"].Columns.Add("field5");
        
    dt.Tables["dashboardset"].Columns.Add("field6");
        
    dt.Tables["dashboardset"].Columns.Add("field7");
        
    object[] rowvals=new object[7];
        
    DataRowCollection cr;
        
    DataRow newRow;
        
    cr=dt.Tables["dashboardset"].Rows;
        for(
    int i=0;i<10;i++) 
        {
         if (
    listView2.Items.Count>=i+1
         {
          
    rowvals[0]=listView2.Items[i].SubItems[1].Text;
          
    rowvals[1]=listView2.Items[i].SubItems[2].Text;
          
    rowvals[2]=listView2.Items[i].Text;
         } 
         else 
         {
          
    rowvals[0]="";
          
    rowvals[1]="";
          
    rowvals[2]="";
         }
         if (
    i<5
         {
          
    chart1.Column=(short) (i+1);
          
    rowvals[3]=chart1.ColumnLabel.ToString();
          
    rowvals[4]=chart1.Data.ToString();
          
    chart2.Column=(short) (i+1);
          
    rowvals[5]=chart2.ColumnLabel.ToString();
          
    rowvals[6]=chart2.Data.ToString();
         } 
         else 
         {
          
    rowvals[3]="";
          
    rowvals[4]="";
          
    rowvals[5]="";
          
    rowvals[6]="";
         }
         
    newRow=cr.Add(rowvals);
        }

        
    rprt.SetDataSource(dt);

        
    f.crystalReportViewer1.ReportSource=rprt;
        
    f.crystalReportViewer1.Zoom(1);
        
    f.ShowDialog();
    از یه listview و دو تا چارت اطلاعات رو جمع کردم و ریختم توی دیتاست و بعدش بایندش کردم. اونی که خیلی دنبالش میگشتم فانکشن SetDataSource بود! :)

    خلاصه این دو سه روز حسابی تمام کریستال ریپرت رو زیر و رو کردم تا فهمیدم باید چیکار کرد! :lol:

    از همگی ممنون، ولی اگر PDF خوب پیدا کردید هنوزم مشتریم، این کریستال ریپرتم خودش یه دنیایه!
     
  12. saeedsmk

    saeedsmk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,519
    تشکر شده:
    4
    خوشحالم كه مشكلت حل شد .
    از نظر كد هم ممنون
     
  13. cracki

    cracki Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 مارس 2004
    نوشته ها:
    672
    تشکر شده:
    23
    شايد يكي از اينا باشه:
    کد:
    http://babybluevn.co.nr, http://blueportal.org, www.AvaxHome.ru, 0x32.net, Mat.Riks.Info, www.ebooksclub.org, Koobe&Ebook51, ebooksatkoobe, www.inethouse.net, smileybooks.net, tF, o0o|o0o(.)(e)(b)(0)(0)(k)(z)(.)o0o|o0o
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right