• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PDF و HTML در پاکت پی سی

teacher

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
آیا نرم افزاری می شناسید که بشه به کمک آن E-Book با فرمت HTML ساخت؟ در این صورت, آیا امکان قرار دادن تصویر در لابلای متن وجود داره؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دوستان! لطف کنین در صورت امکان به این سوال هم پاسخ بدین!:)

قربان شما این برنامه رو امتحان کردید ؟
pocket HTML editor
البته من اگر درست متوجه شده باشم ، شما می خواهید روی پی پی سی ، ای بوک بسازید؟ این طوری با این برنامه شاید بشه
راستش رو بخواهید من htmlبلد نیستم که امتحان کنم

tetis

Registered User
لایک‌ها
0

دوست عزيز شما ميتوانيد فايلهاي pdf را با آكروبات تبديل به html كنيد و استفاده كنيد من خودم اين كار را ميكنم ولي بيش از 200 صفحه را ppc من نشان نميدهد.
براي ساختن pdf فارسي هم راحت ترين برنامه كورل 13 است
موفق باشيد.

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Somewhere I Belong PocketPC: HTC Advantage X7
دوست عزیز فقط کافیه شما یکم Fornt Page بلد باشید مسئله حله! کافیه نوشته های E-Book کپی کنید و تو پاکت پی سی در یک فایل با فرمت txt. بزارید یعنی Paste کنید. حالا این فایل txt. رو تو کامپیوتر بریزید و با Front Page یک Blank Page با فرمت html. بسازید حالا فایل txt. رو با Notepad باز کنید و محتویاتش رو کپی و تو فرانت پیج Paste کنید در جایی که که میخواهید عکس بزارید یه Shift+Enter بزنید و برید خط بعد حالا روی دکمه مشخص شده تو عکس کلیک کنید:
attachment.php
بعد از باز شدن پنجره, عکس مورد نظرتون رو انتخاب کنید. و تمام....
*یادتون نره که موقع کپی کردن فایل html. پوشه فایل ها رو هم کپی کنید. یعنی اگر فیل شما این شکلیه: ABCD.html, یه پوشه به نام ABCD files هم در همون جا هست.

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
من كه ديگه از اي بوك حوندن قطع اميد كردم!
فايل HTML رو كه مثل بچه ي آدم نمي خونه!
با RTL LTR مشكل اساسي داره كه حلش نكردم!

اكروبات ريدر هم كه فونت ها رو خيلي مضخرف نشون مي ده! اصلا" كلير تايپ نيست!
فقط اون اكروبات ريدر LE كه آقا فرهاد معرفي كردن خوبه كه اونم با نماد و حرف يوناني مشكل داره!
منم به فرمول نويسي نياز دارم!

mrm_metal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من كه ديگه از اي بوك حوندن قطع اميد كردم!
فايل HTML رو كه مثل بچه ي آدم نمي خونه!
با RTL LTR مشكل اساسي داره كه حلش نكردم!

اكروبات ريدر هم كه فونت ها رو خيلي مضخرف نشون مي ده! اصلا" كلير تايپ نيست!
فقط اون اكروبات ريدر LE كه آقا فرهاد معرفي كردن خوبه كه اونم با نماد و حرف يوناني مشكل داره!
منم به فرمول نويسي نياز دارم!
منم برای خوندن pdf خیلی مشکل داشتم اکروبات ریدر 2 برای QVGA نوشته شده و مثلا وقتی با دل اکسیم که VGA هست کار کنه فونت ها رو ضایع میکنه ، ولی من مشکلو با نرم افزار Foxit Reader for PPC حل کردم، واقعا نرم افزار سریعی هست ولی امکانات نداره فقط برای خوندنه(فقط کافیه کپی کنی تو ppcو استفاده کنی):cool: :cool:
اگه امکانات بیشتری لازم داری میتونی از PocketXpdf_0.4.0 استفاده کنی ولی سرعتش پایینه

بالا