• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

php بهتره يا asp

madoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
يه سوالي كه واسه تازه كازايي كه ميخوان php يا asp اينه كه كدوم بهتره
خوب اگه كسي جواب رو ميدونه بگه و دلايلشو ؟؟؟؟؟
نگين مثل همه در هر صورت يكي بايد بهتر باشه .؟؟؟
كدوم حالا؟؟؟

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
فكر ميكنم يه كم جواب اين سوال سخته كه كدوم بهتره. من php رو خيلي قويتر ميدونم. چون تقريبا باهاش ميشه همه کار کرد. ديگه اينکه در سطح دنيا php خيلي محبوبتره. ولي توي ايران متاسفانه asp بيشتر جا افتاده. نميدونم چرا. واسه asp هم بهتره که سروري که ميگيري ويندوز باشه و يونيکس نباشه. و سرويسهاي ويندوز يا سوراخ داره يا اينکه گرونه...
هر جفتشون آسون هستن ولي من php رو توصيه ميکنم.

siavash79

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
توروخدا دفعه ديگه كسي syntax يه زبوني مثل basic رو با C مقايسه نكنه چون همه ميدونن C انقدر بالاتره كه مقايسه كردنش با basic واقعاً خارج از انصافه
نتيجتاً اگه من بخوام بين asp و php يكي رو انتخاب كنم حتماً php انتخاب ميشه.........

فعلاً........

knowhow

مدیران قدیمی
لایک‌ها
22
من ASP بلد نیستم ولی php رو خیلی زود وخیلی راحت یاد گرفتم.
به هر حال من خیلی راحت با php کار می کنم و مشکلی باهاش نداشتم تا حالا. هر کاری می خوام بکنم راحت انجام می دم. ضمن اینکه برنامه هایی که من با php می نویسم روی سرورهای linux و یا unix اجرا می شه که هم securityش بالاتره و هم این روزها توی دنیا به دلیل محبوبیتش زیاده و قیمتش پایین تره.

در کل فکر می کنم php خیلی بهتر باشه. به دلیل اینکه در ایران کمتر به این زبان مسلط هستند و در دنیا هم اغلب دنبال برنامه نویس php می گردند نه asp.

madoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
خوب خيلي ممنون از راهنمايتون .
ولي حالا من دارم دنبال كلاس php ميگردم ولي هيجا پيدا نكردم اگه كسي در مورد اينكه چج.ري ياد بگيرم ميدونه يه كمكي بكنه ؟؟؟؟[/left]

madoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
خوب خيلي ممنون از راهنمايتون .
ولي حالا من دارم دنبال كلاس php ميگردم ولي هيجا پيدا نكردم اگه كسي در مورد اينكه چج.ري ياد بگيرم ميدونه يه كمكي بكنه ؟؟؟؟

knowhow

مدیران قدیمی
لایک‌ها
22
سلام
والا كلاسي در اين مورد من نديدم تا حالا به علت اينكه اين زبان برنامه نويسي در ايران هنوز جا نايفتاده و كسايي كه اونو بلد هستند خيلي كمند.

من خودم از روي مقاله هاي اينترنت و راهنماي خود php اون رو یاد گرفتم.
www.php.net
www.iranphp.net

از این دو جا مقاله ها و مطالب مربوط به این برنامه رو بگیر و بخون و تمرین کن حتما نتیجه می گیری.

rezavalinezhad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
از لحاظ زبان asp خيلي از php قويتره به خاظر پشتيباني از دو زبان VBScript و JScript كه با زبان (ببخشيد) من در آوردي php قابل مقايسه نيستند. اتفاقاً JScript فرزند C حساب ميشه در حالي كه php شباهت اندكي به اون داره (مثل ; آخر دستورها) و ميشه گفت بيشتر شبيه پاسكاله. در مورد دستورها هم asp از 6 آبجكت منظم استفاده ميكنه كه php اين طور نيست.

نقطه ضعف asp اونجاست كه تنها از طرف مايكروسافت ساپورت ميشه و بقيه شركت هاي بزرگ ازش دوري ميكنن.

نقطه قوت php در toolkit هاي آماده و زيادي هست كه به صورت مجاني داره. از اونجايي كه خودش open source هست اين فرهنگ در موردش جا افتاده مثلاً در مورد سيستم هاي پرتال مشابه PHPNuke در asp پولي هست و اون دو سه مورد مجاني (MaxWeb - MSMN - aspnuke) اصلاً با اون قابل مقايسه نيستند.

در مورد سرور هم بيشتر سرورها از php پشتيباني ميكنن در حالي كه asp مخصوص ويندوز و IIS هست. براي سرور هاي ديگه بايد روشون نصب بشه مثلاً mod_asp براي آپاچي (قابل توجه هاستينگ هاي محترم :D )

كلاً asp هم ساده تره و هم زيباتر. در بيشتر review هاي معتبر هم نمره بهتري ميگيره. منتها الان توي دنيا موج open-source راه افتاده و همه ميرن طرف php. حيف كه كسي قدر مايكروسافت رو نميدونه. :?

siavash79

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عزيزم اينكه asp اسكريپت نويسي رو ساپورت ميكنه به خاطر اينه كه با امكانات خودش نميشه كار زيادي كرد و برنامه‌نويس مجبور ميشه توش اسكريپت نويسي كنه........... اگه هر برنامه‌اي كه از syntax زبان C (كه از همه زبونا قويتره) استفاده كنه قرزند C به حساب مياد و از asp پايينتر قرار ميگيره، زبان‌هاي:
Visual C, Java, Javascript, Action script, php, J2EE, C# 2
همه پايينتر از asp قرار ميگيرن......... خودت قضاوت كن....... حرفت درسته؟

به علاوه: همه دنيا سر اينكه امنيت ويندوز 2000 خيلي پايينه اتفاق نظر دارن...... حتي خود hotmail كه مال مايكروسافته از سرور Unix استفاده ميكنه......... ويندوز براي كاراي client side برنامه خوبيه........ اما براي سرور بودن؟؟؟؟؟ :rolleyes:

rezavalinezhad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
علاقه‌اي به بحث‌هاي اينچنيني ندارم. هيچ جاي نوشته من عبارتي كه به برتري asp بر php اشاره كنه وجود نداره. ضمن اينكه كار قبلي‌ام با php بوده و كار بعدي‌ام هم (اينطور كه بوش مياد) با php خواهد بود بنابراين دليلي براي تعصب بيخود ندارم.

فقط در مورد زبان؛ اگه كسي واقعاً به C علاقه داره ميتونه از ASP.NET و زبان #C اون و يا JSP سان استفاده كنه. ديگه لازم نيست بيادسراغ php. همونطور كه ميدونيد براي اثبات عدم وجود يك قضيه يك مثال نقض كافيه : يكي از مهمترين چيزهايي كه باعث موفقيت زبان C شد جدابودن توابع stream از زبان بود. حالا بگيد كدوم كد به روح زبان C نزديكتره :
[code:1]<?php echo "Hi"; ?>[/code:1]
[code:1]<script language=javascript runat=server>

response.write("Hi");

</script>[/code:1]
(من شخصاً از دنيس ريچي خوشم مياد ولي از بيل گيتس خيلي خوشم مياد :D )

يك مورد مهم ديگه در مورد زبان اينه كه php در حالت عادي از OOP پشتيباني نمي‌كنه. اصلاً php چيزي به اسم class نداره!!!

با همه اينها سرعت در تمام كردن پروژه‌ها، اطلاعات بيشمار روي وب، رايگان بودن اغلب ابزارهاي مهم، ارزان بودن سرور، ... از مزاياي php حساب ميشن.

در مورد asp مسأله مهم خود مايكرسافت هست كه اين هم حسنه و هم عيب. حسنش به خاطر اينكه خوب مايكروسافته ديگه و عيبش هم اينه كه گرونه. (ببينم كسي اسم Zend رو اصلا شنيده؟) در مقابل php هم open-source هست كه از نظر امنيتي خيلي مهمه.

طولاني شد. در مورد امنيت سرور ايشالله يك فرصت ديگه. ;)

alpha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به به . باز چشم منو دور ديدين از اين نوع بحثها شروع كردين ؟
اول بگم كه منم نظرم ‍PHP هست .
دوما در مورد نظرات رضا بايد بگم من مخالفم .
اولا كه همه قبول دارند كه روش نگارش PHP مثل سي و پرل هست و در اين شكي نيست . اون مثالي كه شما زدي رو مي شه اينطوري نوشت :
[code:1]print("Hello");[/code:1]
براي همين كار ساده بيشتر از 3 روش وجود داره و اين نشان از قوي بودن زبانه و اينكه مي خواستند همه رو با هر سليقه اي راضي كنند . براي همين علاوه بر روش معمول در سي از چند روش ديگه هم استفاده كردند . ولي در كل اغلب روشها مثل حلقه ها . شرطها و ... كاملا به سي يا پرل نزديكتره . اينجا اون قانون مثال نقض نمي تونه درست باشه . چونكه علاوه بر امكاني كه ما دنبالش مي گرديم . امكانات موازي زيادي هم وجود داره !!!
در مورد Jscript همونطور كه مي دوني تقليدي از جاوا اسكريپته كه اغلب هيچوقت نتونست جاي جاوا اسكريپت رو بگيره و نتونست مايكروسافت رو به هدفش كه شكست جاوا اسكريپت هست برسونه .
خوب اينكه هر كدام ضعف و قدرتي دارند معلومه و بديهيه و ممون كه رضا به طور كامل جواب داد . ولي در كل بايد پرسيد كه چرا ياهو از بين زبانهاي مختلف و حتي زباني كه خودش طراحي كرده بود . PHP رو انتخاب كرده ؟

siavash79

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در تاييد فرمايشات آقا رضا فقط اينو ميتونم بگم:
برو phpmyadmin رو دانلود كن....... يه برنامه‌ايه براي مديريت ديتابيس mysql
/libraries/xpath/Xpath.class.php

يكي از زيباترين class هايي كه تا به حال ديدم همينه......... كه خب..... به php نوشته شده ;)

rezavalinezhad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من عمداً اون طور نوشتم ;) وگرنه [code:1]<% Response.Write "Hi" %>[/code:1] و يا اصلاً [code:1]<%= "Hi" %>[/code:1]. البته در JScript فقط همون شكل زبان C اش درسته.

در مورد اينكه !Yahoo چرا از ASP استفاده نكرده خودشون نوشتن
[left:9d6df5346c]– $$ for languages
– $$ for Microsoft Windows[/left:9d6df5346c]
بعلاوه يك سري محاسن php كه مهمترينشون open-source بودنشه. قابل دركه كه !Yahoo نخواد از محصول يك شركت ديگه استفاده كنه.
<a href='http://public.yahoo.com/~radwin/talks/yahoo-phpcon2002.htm' target='_blank'>http://public.yahoo.com/~radwin/talks/yaho...-phpcon2002.htm</a>

در مورد OOP حق با آقا سياوش است. PHP 4 بدون نصب ماجول هم از آن پشتيباني مي‌كند. البته خوبه كه بين ASP و BASIC فرق قائل بشيم و همين طور PHP و C چون اولاً زبان فقط بخشي از اين تكنولوژي هاست و دوماً (به نظر من) زبان PHP كيفيت C رو نداره. سوماً تعصب بدون منطق نتيجه خوبي نداره ;)

hamid

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام ..
يه مقاله هست تو قسمت مقالات سايت iranphp.net ... با عنوان 7 دليل كه PHP برتر از ASP تشريف دارن!
حالا گذشته از اينها آيا به نظر شما MySQL با MS SQL سوراخ قابل مقايسه هست؟
اگر باز هم قانع نشدين بگيد تا باز هم با آمار و ارقام روشنتون كنم!
مخلص همگي

hamid

Registered User
لایک‌ها
1
۷ دلیل برای اینكه استفاده از PHP بهتر از ASP می باشد

نویسنده : سید حمید رضا هاشمی گلپایگانی ( [email protected] )

تاریخ : ۲/۳/۱۳۸۱

مقدمه :

به دلیل سٶالات زیادی كه در مورد این موضوع شده بود تصمیم گرفتم كه كمی در مورد این موضوع تحقیق و نتیجه برای

استفاده همان در سایت IranPHP.net برای استفاده همگان قرار دهم . قبلا گفته باشم كه اینها تنها برداشت های شخصی

من در این تحقیق می باشد و خوشحال می شوم كه بقیه ایرادات من را در این تحقیق برایم ارسال كنند به دلیل اینكه من

تجربه كار با ASP را ندارم و همچنین بعضی اطلاعات من مربوط به ASP است و NET. را شامل نمی شود .

۱- سرعت ، سرعت ، سرعت

اولین باری كه یك كد به زبان PHP نوشتم بر روی یك كامپیوتر Pentium 166Mhz بود بر روی سیستم عامل Linux و به

همراه Apache Web Server . بسیار برایم جالب بود كه چقدر كد های من سریع اجرا می شوند . یعنی در آن موقع با

اگر شما یك Windows NT بر روی آن می توانستید سوار كنید و به فرض كه IIS هم بر روی آن بالا می آمد فكر كنم

اصلا وقت Serve كردن صفحات عادی html را نداشت چه برسد به اینكه بخواهد ASP را هم اجرا كند . علتش این است

كه Microsoft از یك Technology در اجرا كردن كدهای زبان ASP استفاده می كند كه در آن هر موقع شما تصمیم به

استفاده از یك عنصر خارجی مانند VBScript, MSSQL, ODBC و خیلی چیزهای دیگر كه در حقیقت از Engine های

خارجی استفاده می كنند دستور به آن Engine خارجی می دهد و جواب بدست آمده را بررسی و برای استفاده در اختیار

ادامه برنامه می گذارد . همین رفت و برگشت و اجرا كردن Engine های خارجی باعث كند شدن سرویس دهی می شود كه

این را شما به خوبی می توانید در استفاده از MSSQL به طرق مختلف احساس كنید . مثلا اگر شما خود MSSQL Extentions

برای استفاده از MSSQL استفاده كنید برای یك Query مشترك ۱.۸۸ ثانیه زمان تلف می شود و اگر همان را با استفاده

از ODBC اجرا نماﺋید زمانی در حدود ۹.۵۴ ثانیه تلف می شود كه این خود نشان می دهد كه ASP اینها را به تنهاﺋی اجراء

نمی كند و از Engine های ویندوز استفاده می كند .

۲- استفاده بهینه از Memory

در IIS4 اگر شما در یك صفحه مثلا ۲۰ بار یك صفحه را Include كنید این صفحه ۲۰ بار در حافظه بارگذاری می شود و در

حقیقت حافظه شما ۲۰ برابر زیادتر اشغال می شود . البته شنیدم كه این مشكل در ویندوز ۲۰۰۰ و IIS5 حل شده است

اما بازهم برای كسانی كه ASP را مینویسند و می خواهند آنرا بر روی سرور های Hosting كه دارای سیستم عامل NT

هستند اجرا كنند مشكل زا است و باعث كند شدن سیستم می شود و در Load بالا مسلما مشكل زا خواهد شد .

این مشكل به طور كلی در PHP وجود نداشته و ندارد و استفاده درست از Memory در هنگام اجرای یك كد باعث شده است

كه صفحات در Load بالا نیز به خوبی قابل رٶیت باشند .

۳- خرج اضافی ندارید !

مثلا در ASP اگر بخواهید از امكاناتی نظیر Encryption یا File Uploading یا ارسال نامه توسط كد برنامه استفاده كنید

باید امكانات اضافی برای این كار خریداری كنید و نصب كنید تا این امكانات به IIS شما اضافه گردد . این در حالیست كه

در PHP همه اینها در هنگام Compile در نظر گرفته می شوند و همگی از امكانات Standard این زبان هستند و هیچ نصب

یا خرج اضافی در كار نیست .

۴- MySQL بهترین انتخاب، بیشترین سرعت

در اینجا قصد ندارد به مقایسه MySQL و MSSQL بپردازم . اما به خاطر قدرت خارق العاده MySQL و سازگار بودن این

DBMS با زبان PHP به صورتیكه PHP اتصال به MySQL را به صورت دستورات Internally پشتیبانی می كند و حتی نیاز

به نصب Module اضافی برای این كار نمی باشد ، از سرعت بسیار بالاﺋی در كار با SQL برخوردار است كه شاید بعدا در

مورد MySQL مقاله ای نوشتم .

۵- نزدیك بودن Syntax به ++C/C و Java

از آنجاﺋیكه اكثر برنامه نویسان از ++C/C استفاده كرده اند و بخاطر محبوب بودن بی حد Java معمولا با Syntax های

این دو زبان اكثرا آشنا هستند . PHP هم اكثر Syntax های خود را شبیه به این زبانها انتخاب كرده است كه برای یادگیری

دوباره Syntax دستورات دچار مشكل نشوید كه مسلما Microsoft اصلا برایش این مساﺋل مشكل حساب نمی شود .

۶- رفع ایرادات ، سریع ، بی دردسر

تا حالا از Microsoft خواسته اید كه ایرادی را در سیستمهای خود رفع كند ؟ مسلما اگر شركت بزرگی مانند Boeing

نباشید حرف شما خیلی خریدار ندارد یا لااقل به این زودی ها به نتیجه نمی رسید .

OpenSource بودن PHP این امكان را به شما می دهد كه شخصا اقدام به رفع مشكل كنید و آنرا برای دستندركاران PHP

ارسال كنید و یا اینكه در Mailing List های عمومی PHP موضوع را مطرح كنید و خواهید دید كه از سراسر دنیا برای

رفع ایراد شما Patch ارسال می گردد .

۷- اجرا بر روی Platform های مختلف

درست است كه خیلی از این ایرادات را Microsoft رفع خواهد كرد و Technology های جدیدتر اراﺋه خواهد كرد ( چه

بسا این Net. كه الان آمده همه را درست كرده باشد ) اما یك مشكل اساسی برای ASP وجود دارد و آن این است كه

ASP بدون Windows یعنی هیچ ! بدلیل اینكه ASP نصفی از كدها را توسط Engine های ویندوز اجرا می كند كه در

سیستم عامل های دیگر خبری از آنها نیست . لذا ASP در سیستم عاملهای دیگر همیشه دارای ضعفهای بزرگی است .

اما PHP به دلیل آنكه توسط GNU C Compiler در همه Platform ها قابل Compile شدن است و از Engine های خاص

هیچ سیستم عاملی برای اجرای كدها استفاده نمی كند قابلیت اجرا بر روی تعدا زیادی از OS ها را داراست كه این یك

مزیت برای برنامه نویس ها محسوب می شود .

برگرفته از : <a href='http://php.weblogs.com/php_asp_7_reasons' target='_blank'>http://php.weblogs.com/php_asp_7_reasons</a>

hamid

Registered User
لایک‌ها
1
۷ دلیل برای اینكه استفاده از PHP بهتر از ASP می باشد

نویسنده : سید حمید رضا هاشمی گلپایگانی ( [email protected] )

تاریخ : ۲/۳/۱۳۸۱

مقدمه :

به دلیل سٶالات زیادی كه در مورد این موضوع شده بود تصمیم گرفتم كه كمی در مورد این موضوع تحقیق و نتیجه برای

استفاده همان در سایت IranPHP.net برای استفاده همگان قرار دهم . قبلا گفته باشم كه اینها تنها برداشت های شخصی

من در این تحقیق می باشد و خوشحال می شوم كه بقیه ایرادات من را در این تحقیق برایم ارسال كنند به دلیل اینكه من

تجربه كار با ASP را ندارم و همچنین بعضی اطلاعات من مربوط به ASP است و NET. را شامل نمی شود .

۱- سرعت ، سرعت ، سرعت

اولین باری كه یك كد به زبان PHP نوشتم بر روی یك كامپیوتر Pentium 166Mhz بود بر روی سیستم عامل Linux و به

همراه Apache Web Server . بسیار برایم جالب بود كه چقدر كد های من سریع اجرا می شوند . یعنی در آن موقع با

اگر شما یك Windows NT بر روی آن می توانستید سوار كنید و به فرض كه IIS هم بر روی آن بالا می آمد فكر كنم

اصلا وقت Serve كردن صفحات عادی html را نداشت چه برسد به اینكه بخواهد ASP را هم اجرا كند . علتش این است

كه Microsoft از یك Technology در اجرا كردن كدهای زبان ASP استفاده می كند كه در آن هر موقع شما تصمیم به

استفاده از یك عنصر خارجی مانند VBScript, MSSQL, ODBC و خیلی چیزهای دیگر كه در حقیقت از Engine های

خارجی استفاده می كنند دستور به آن Engine خارجی می دهد و جواب بدست آمده را بررسی و برای استفاده در اختیار

ادامه برنامه می گذارد . همین رفت و برگشت و اجرا كردن Engine های خارجی باعث كند شدن سرویس دهی می شود كه

این را شما به خوبی می توانید در استفاده از MSSQL به طرق مختلف احساس كنید . مثلا اگر شما خود MSSQL Extentions

برای استفاده از MSSQL استفاده كنید برای یك Query مشترك ۱.۸۸ ثانیه زمان تلف می شود و اگر همان را با استفاده

از ODBC اجرا نماﺋید زمانی در حدود ۹.۵۴ ثانیه تلف می شود كه این خود نشان می دهد كه ASP اینها را به تنهاﺋی اجراء

نمی كند و از Engine های ویندوز استفاده می كند .

۲- استفاده بهینه از Memory

در IIS4 اگر شما در یك صفحه مثلا ۲۰ بار یك صفحه را Include كنید این صفحه ۲۰ بار در حافظه بارگذاری می شود و در

حقیقت حافظه شما ۲۰ برابر زیادتر اشغال می شود . البته شنیدم كه این مشكل در ویندوز ۲۰۰۰ و IIS5 حل شده است

اما بازهم برای كسانی كه ASP را مینویسند و می خواهند آنرا بر روی سرور های Hosting كه دارای سیستم عامل NT

هستند اجرا كنند مشكل زا است و باعث كند شدن سیستم می شود و در Load بالا مسلما مشكل زا خواهد شد .

این مشكل به طور كلی در PHP وجود نداشته و ندارد و استفاده درست از Memory در هنگام اجرای یك كد باعث شده است

كه صفحات در Load بالا نیز به خوبی قابل رٶیت باشند .

۳- خرج اضافی ندارید !

مثلا در ASP اگر بخواهید از امكاناتی نظیر Encryption یا File Uploading یا ارسال نامه توسط كد برنامه استفاده كنید

باید امكانات اضافی برای این كار خریداری كنید و نصب كنید تا این امكانات به IIS شما اضافه گردد . این در حالیست كه

در PHP همه اینها در هنگام Compile در نظر گرفته می شوند و همگی از امكانات Standard این زبان هستند و هیچ نصب

یا خرج اضافی در كار نیست .

۴- MySQL بهترین انتخاب، بیشترین سرعت

در اینجا قصد ندارد به مقایسه MySQL و MSSQL بپردازم . اما به خاطر قدرت خارق العاده MySQL و سازگار بودن این

DBMS با زبان PHP به صورتیكه PHP اتصال به MySQL را به صورت دستورات Internally پشتیبانی می كند و حتی نیاز

به نصب Module اضافی برای این كار نمی باشد ، از سرعت بسیار بالاﺋی در كار با SQL برخوردار است كه شاید بعدا در

مورد MySQL مقاله ای نوشتم .

۵- نزدیك بودن Syntax به ++C/C و Java

از آنجاﺋیكه اكثر برنامه نویسان از ++C/C استفاده كرده اند و بخاطر محبوب بودن بی حد Java معمولا با Syntax های

این دو زبان اكثرا آشنا هستند . PHP هم اكثر Syntax های خود را شبیه به این زبانها انتخاب كرده است كه برای یادگیری

دوباره Syntax دستورات دچار مشكل نشوید كه مسلما Microsoft اصلا برایش این مساﺋل مشكل حساب نمی شود .

۶- رفع ایرادات ، سریع ، بی دردسر

تا حالا از Microsoft خواسته اید كه ایرادی را در سیستمهای خود رفع كند ؟ مسلما اگر شركت بزرگی مانند Boeing

نباشید حرف شما خیلی خریدار ندارد یا لااقل به این زودی ها به نتیجه نمی رسید .

OpenSource بودن PHP این امكان را به شما می دهد كه شخصا اقدام به رفع مشكل كنید و آنرا برای دستندركاران PHP

ارسال كنید و یا اینكه در Mailing List های عمومی PHP موضوع را مطرح كنید و خواهید دید كه از سراسر دنیا برای

رفع ایراد شما Patch ارسال می گردد .

۷- اجرا بر روی Platform های مختلف

درست است كه خیلی از این ایرادات را Microsoft رفع خواهد كرد و Technology های جدیدتر اراﺋه خواهد كرد ( چه

بسا این Net. كه الان آمده همه را درست كرده باشد ) اما یك مشكل اساسی برای ASP وجود دارد و آن این است كه

ASP بدون Windows یعنی هیچ ! بدلیل اینكه ASP نصفی از كدها را توسط Engine های ویندوز اجرا می كند كه در

سیستم عامل های دیگر خبری از آنها نیست . لذا ASP در سیستم عاملهای دیگر همیشه دارای ضعفهای بزرگی است .

اما PHP به دلیل آنكه توسط GNU C Compiler در همه Platform ها قابل Compile شدن است و از Engine های خاص

هیچ سیستم عاملی برای اجرای كدها استفاده نمی كند قابلیت اجرا بر روی تعدا زیادی از OS ها را داراست كه این یك

مزیت برای برنامه نویس ها محسوب می شود .

برگرفته از : <a href='http://php.weblogs.com/php_asp_7_reasons' target='_blank'>http://php.weblogs.com/php_asp_7_reasons</a>

hamid

Registered User
لایک‌ها
1
در ضمن آقا رضا گفتن كه PHP از كلاس پشتيباني نميكنه !!!
اين هم يه مثال ساده :
[code:1]&#60;?php

class Style &#123;

function Style &#40;$text=&#34;#000000&#34;,$alink=&#34;#AA00AA&#34;,

$vlink=&#34;#AA00AA&#34;,$link=&#34;#3333FF&#34;,

$bgcol=&#34;#999999&#34;,$face=&#34;Book Antiqua&#34;,$size=3,$align=&#34;CENTER&#34;,$valign=&#34;TOP&#34;&#41; &#123;

&nbsp; &nbsp;$this-&#62;text=$text;

&nbsp; &nbsp;$this-&#62;alink=$alink;

&nbsp; &nbsp;$this-&#62;vlink=$vlink;

&nbsp; &nbsp;$this-&#62;link=$link;

&nbsp; &nbsp;$this-&#62;bgcol=$bgcol;

&nbsp; &nbsp;$this-&#62;face=$face;

&nbsp; &nbsp;$this-&#62;size=$size;

&nbsp; &nbsp;$this-&#62;align=$align;

&nbsp; &nbsp;$this-&#62;valign=$valign;

&#125;

&#125;

?&#62;[/code:1]

alpha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
همانطور كه رضا گفت دليل انتخاب نكردن asp از طرف ياهو يكي از دلايل بوده ولي شايد كم اهميت ترين دليل براي ياهو :)

sefrvayek

Registered User
لایک‌ها
5
شايد من اشتباه ميكنم ولي تا اونجايي كه من پستها رو دنبال ميكردم همه صحبتها از asp بود نه ASP.NET. در حاليكه در ASP.NET ديگه صحبتي از زبان نبايد باشه. ضمن اينكه كارايي و سرعت ASP.NET با ASP قابل مقايسه نيست. بتازكي نسخه 1.1 .Net Framework هم عرضه شده كه بد نيست يه نگاهي به خصوصياتش داشته باشيد.

<a href='http://msdn.microsoft.com/netframework/productinfo/overview/whatsnew.aspx' target='_blank'>http://msdn.microsoft.com/netframework/pro...w/whatsnew.aspx</a>

و

<a href='http://msdn.microsoft.com/netframework/productinfo/topten/admins.aspx' target='_blank'>http://msdn.microsoft.com/netframework/pro...ten/admins.aspx</a>

و

<a href='http://msdn.microsoft.com/netframework/productinfo/topten/default.aspx' target='_blank'>http://msdn.microsoft.com/netframework/pro...en/default.aspx</a>

miladmovie

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام
آقا مثل اينكه اينجا دعوا شده سر php و asp آقا من نه بابام صاحب شركت مايكروسافته نه php رو ساخته
من با asp سايتم رو ساختم و اون موقع از php چيز زيادي نمي دونستم آلان كه php رو ياد گرفتم نمي دونم اين php لامصب چي داشت كه بد جوري من رو طرف خودش كشيده و مي خواهم دوباره سايتم رو بنويسم ولي اين بار با php

<span style='color:red'>اين هم سخن يك زنداني كه اسير بزرگي مايكروسافت شده بود و آلان كاملا پشيمونه</span>

بالا