• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PHP یا ASP

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
من می خوام برنامه نویسی تحت وب یاد بگیرم
به نظرتون از php شروع کنم یا asp ؟
کدومش ساده تره؟
کدومش قابلیت های بیشتری داره؟

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
یه سرچ بکنی این سوال بارها و بارها در همین انجمن پرسیده شده ! نتیجه هم نداشته یکیشون وردار شروع کن با باز ملت بحث بیخود رو شروع نکردن بذار مام یه نفسی تازه کنیم :D

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
asp راحت تره php یکم سخت تره
الان بورسه phpهست

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
ممنون
پس شد php

hossein_asp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما انتخابت رو کردی من فقط این مطالب رو جهت اطلاع میگم.من هم asp کار میکنم هم php که البته از هر دو هم راضی ام اما تو php ما به دلیل استفاده از زبان c می تونیم حجم کدهای کمتری داشته باشیم ارسال ایمیل و آپلود با php دردسر کمتری داره کدهاش تو اینترنت بیشتر پیدا میشه خود سایتش هم توضیحات جالبی داره و مهم تر از اون هاست هایی که از php پشتیبانی می کنند خیلی ارزانتر هستند . اما اشکالش اینه که حتما sql server بهتر از mysql و سریعتر از اونه البته نه خیلی زیاد که اونم زیاد مهم نیست سرعت اجرای دستورات php نسبت به asp اونو جبران می کنه اما به دلایل بسیار زیاد انتخاب برای پروژه های تجاری بزرگ مثل انتخاب واحد اینترتی و ... اگر دو انتخاب asp و php رو داشته باشیم به دلیل مزایای بیشتر sql server حتما asp خواهد بود.هر چند خود sql server, php رو هم پشتیبانی میکنه اما کمتر از اون استفاده میشه.

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
متشکرم به خاطر توضيحاتت

firebird

Registered User
لایک‌ها
10
خوب مشخصه که PHP با ASP منسوخ شده که حتی microsoft هم پشتیبانیش نمیکنه قابل مقایسه نیست اما نباید فراموش کرد که ASP.NET دارای قدرت فوق العاده ای هست. منتهی یاد گرفتنش مشکل هست و ابزارهای برنامه نویسی اون (مثل microsoft web developer 2005) بسیار سنگین هستند و فقط با یک سیستم سر حال (یه full cache با 1gb رم) تازه میتونید باهاشون کار کنید.

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
اما اشکالش اینه که حتما sql server بهتر از mysql و سریعتر از اونه البته نه خیلی زیاد
فکر نمی کنم SqlServer سریعتر باشه. MySQL سریعترین دیتابیس جهانه و اصلا این دیتابیس به خاطر همین موضوع معروفه و تقریبا اکثر نیازهای یک سایت متوسط رو جواب میده.

اما به دلایل بسیار زیاد انتخاب برای پروژه های تجاری بزرگ مثل انتخاب واحد اینترتی و ... اگر دو انتخاب asp و php رو داشته باشیم به دلیل مزایای بیشتر sql server حتما asp خواهد بود
تا اونجایی که من می دونم می تونید تویه PHP از دیتابیسهای مختلف مثل PostgreSQL و اوراکل خیلی راحت استفاده کنین و بهتون اطمینان میدم این دیتابیسها از SQL server چیزی کم ندارن هیچی خیلی هم سرتر هستن.

کلا الان دیگه کسی نمیره سراغ ASP تا یادش بگیره مگر اینکه مجبورش کنن مثلا تو دانشگاه با زور به خوردش بدن. PHP مزیتهای زیادی داره که اصلا قابل مقایسه با ASP نیست و اگه قرار باشه با یک چیزی مقایسه بشه حتما asp.net خواهد بود.

hossein_asp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فکر نمی کنم SqlServer سریعتر باشه. MySQL سریعترین دیتابیس جهانه و اصلا این دیتابیس به خاطر همین موضوع معروفه و تقریبا اکثر نیازهای یک سایت متوسط رو جواب میده.

تا اونجایی که من می دونم می تونید تویه PHP از دیتابیسهای مختلف مثل PostgreSQL و اوراکل خیلی راحت استفاده کنین و بهتون اطمینان میدم این دیتابیسها از SQL server چیزی کم ندارن هیچی خیلی هم سرتر هستن.

)1 اگه یه تست رو کامپوتر خودتون بکنید مثلا اگه از کوئری گرفتن های دریم ویور استفاده کنید به این نتیجه میرسید که
sql server سریعتره و معروفیت mysql به دلیل امکانات البته خوب اما مهمتر از اون مجانی بودنه.
2-ما تو php می تونم همه کار انجام بدیم ولی به دلیل مجانی بودن mysql بیشتر هاست ها که لینوکس هستند فقط اونو ساپورت میکنن و عملا هاست هایی که asp رو ساپورت میکنن که گرانتر هم هستن php رو هم ساپورت میکنن که...
3-ایشون در مورد asp و php پرسیده بودن نه دات نت که البته حرف های شما تایید میشه.
3-من منظورم بیشتر محیط گرافیکی هست(Enterprise Manager) که مایکروسافت بر روی sql server خودش قرار داده که به ما به عنوان نمونه امکان بکاپ گیری رو میده در صورتی که بکاپ کیری در mysql برای ما utf-8 ها در کل همه به دلیل نبودن اون واسطی که گفتم دردسر بزرگی هست و ...

farazNet

Registered User
لایک‌ها
39
سلام

بنده به صورت آنلاین تدریس می کنم و کارم به صورت پروژه ای و 100% کاربردی می باشد

حدود 12 سال سابقه کار اجرایی و تدریس در دانشگاه و موسسات معتبر سطح کشور را دارم.

در صورت تمایل می توانید تست کنید

2381282-0912

سايت ساز فراز طراحی سایت و ارائه خدمات مرتبط با سرویسهای اینترنتی شامل میزبانی وب ، طراحی سایت ، طراحی پورتال ، طراحی پرتال،سئو seo ، بهینه

بالا