فکر نمی کنم SqlServer سریعتر باشه. MySQL سریعترین دیتابیس جهانه و اصلا این دیتابیس به خاطر همین موضوع معروفه و تقریبا اکثر نیازهای یک سایت متوسط رو جواب میده.
تا اونجایی که من می دونم می تونید تویه PHP از دیتابیسهای مختلف مثل PostgreSQL و اوراکل خیلی راحت استفاده کنین و بهتون اطمینان میدم این دیتابیسها از SQL server چیزی کم ندارن هیچی خیلی هم سرتر هستن.
)1 اگه یه تست رو کامپوتر خودتون بکنید مثلا اگه از کوئری گرفتن های دریم ویور استفاده کنید به این نتیجه میرسید که
sql server سریعتره و معروفیت mysql به دلیل امکانات البته خوب اما مهمتر از اون مجانی بودنه.
2-ما تو php می تونم همه کار انجام بدیم ولی به دلیل مجانی بودن mysql بیشتر هاست ها که لینوکس هستند فقط اونو ساپورت میکنن و عملا هاست هایی که asp رو ساپورت میکنن که گرانتر هم هستن php رو هم ساپورت میکنن که...
3-ایشون در مورد asp و php پرسیده بودن نه دات نت که البته حرف های شما تایید میشه.
3-من منظورم بیشتر محیط گرافیکی هست(Enterprise Manager) که مایکروسافت بر روی sql server خودش قرار داده که به ما به عنوان نمونه امکان بکاپ گیری رو میده در صورتی که بکاپ کیری در mysql برای ما utf-8 ها در کل همه به دلیل نبودن اون واسطی که گفتم دردسر بزرگی هست و ...