nexpay

php : 500 Internal Server Error

شروع موضوع توسط mrmj ‏6 سپتامبر 2005 در انجمن MovableType - مووبل تایپ

  1. mrmj

    mrmj کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 مارس 2005
    نوشته ها:
    99
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    من نفهمیدم مشکل از php سروره یا خود امتی ... روی بعضی سرور ها وقتی پسوند فایل ها رو به php عوض میکنی ، ارور 500 میده و پرمیشن ها به طور اتوماتیک عوض میشن ولی وقتی به html تبدیل میکنی بازم درست میشه
    برای این راه حلی نیست ؟؟
     
  2. ali.

    ali. کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 می 2005
    نوشته ها:
    312
    تشکر شده:
    0
    اين مشكل رو منم داشتم. شما بايد با ادمين ساتت تماس بگيري ولي اگه از روش زير هم استفاده كني مشكلت حل ميشه.

    شما قبل از هرچيز بايد فايل ها و فولدر هاي قبلي آرشو رو پاك كنيد و ويرايشات زيرو در فايل MT.cgi يا Mt-config.cgi انجام دهيد:

    ابتدا علامت # را از ابتداي كدهاي زير در فايل mt-config.cgi بر ميداريم تا فعال شوند.
    Code:HTMLUmask 0022
    DirUmask 0022


    حال چند سطر پايين تر كد زير را پيدا كرده و پس از برداشتن علامت # از اول آن عدد 0777 آن را به 0755 تغيير داده و فايل مورد نظر را ذخيره كرده و بروي هاست آپلود ميكنيم.
    Code:HTMLPerms 0777

    حالا وبلاگتون رو يك بار دوباره سازي كنيد.


    موفق باشيد .
     
  3. ITX

    ITX Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 می 2005
    نوشته ها:
    591
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    CyberSpace
    بیشتر بر میگرده به سرور...وآدرس پرل...البته در مورد فایل های سی جی ای...در ضمن روش بالا رو تست کن شاید حل بشه!
     
  4. ali.

    ali. کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 می 2005
    نوشته ها:
    312
    تشکر شده:
    0
    شايد نداره حتما حل ميشه.
    منشا اين مشكل به تنظيمات ادمين سرور بر ميگرده كه در صورت انجام ويرايشات فوق در فايل هاي MT , صد در صد مشكلت حل ميشه.
     
  5. ITX

    ITX Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 می 2005
    نوشته ها:
    591
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    CyberSpace
    امیدوارم که اینطور باشه...البته به نظرم اینو از طریق سرور حل کنی بهتره چون به طور معمولی این مشکلو نباید داشته باشی!!!
     
  6. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    یه سری از سرورها بخاطر امنیت به فایلهای پی اچ پی بدون پرمیشن 755 اجازه اجرا شدن نمیدن . به این دلیله. همین پی تی هم همینطوره.
     
  7. ali.

    ali. کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 می 2005
    نوشته ها:
    312
    تشکر شده:
    0
    دقيقا ;)
     
  8. mrmj

    mrmj کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 مارس 2005
    نوشته ها:
    99
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    به اين دوتا دقت نكرده بودم ؟؟؟
     
  9. ali.

    ali. کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 می 2005
    نوشته ها:
    312
    تشکر شده:
    0
  10. TheMohammad

    TheMohammad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    1,055
    تشکر شده:
    18
    محل سکونت:
    تهران
    من به یه نتایجی رسیدم
    انگار وقتی سرور safe mode برای php رو روشن میکنه این مشکل پیش میاد و این برمیگرده به خود امتی
    ولی وقتی این فایل های php از کنترل امتی دربیان این مشکل حل میشه
     
  11. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    من الان پی اچ پیم رو سیف موده!
    HTMLPerms رو روی 755 گذاشتم و دارم حالشو میبرم ! [​IMG]
     
  12. ITX

    ITX Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 می 2005
    نوشته ها:
    591
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    CyberSpace
    شاهد این فرمت که ساسپنده!!!! جریانش چیه...البته ربطی به این تاپیک نداشتا...ببخشید.!
     
  13. avajang.com .leftjee.ir.right
  14. khajavi

    khajavi کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    59
    تشکر شده:
    0
    ببخشید خارج از بحث سوال می کنم
    تا حالا من از سیف مد برای بعضی کار ها استفاده کردم. اما واقعا نمیدونم به چه دردی میخوره.
    ؟؟!!
     
  15. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    موشدونیو می گی؟
    آره ! تعمیراته ! یه چند روزی زمان میبره !
     
  16. ITX

    ITX Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 می 2005
    نوشته ها:
    591
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    CyberSpace
    آره من هنوز که هنوزه این ادیتور که ردیف کرده بودی رو تست نکردم...خواستم تستش کنم...آخه اچ تی ام ال آریا رو واسه ام تی 3.2 نصب کرده بودم...خواستم ببینم چه فرقای دارن!;) ...حالا ببخشید که بازم خارج از بحثه...
    حالا یه سوال مربوط...این سیف مد رو چطوری راش میندازن؟:wacko: :wacko: :wacko:
     
  17. TheMohammad

    TheMohammad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    1,055
    تشکر شده:
    18
    محل سکونت:
    تهران
    برو فایل php.ini رو باز کن ، توش به دنبال safe mode بگرد ، روبروش بنویس on
     
  18. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    خوب آواتارتو عوض کن تا آپلودش کنم ! [​IMG]
     
  19. TheMohammad

    TheMohammad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    1,055
    تشکر شده:
    18
    محل سکونت:
    تهران
    دیروز اون چند خط توی فایل mt.cfg رو درست کردم ، الان درست شده
    میگم نمیشه اینترنت اکسپلورر رو روی لینوکس نصب کرد ؟
     
  20. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    خوب ! به سلامتی ! درست شد؟
     
  21. TheMohammad

    TheMohammad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    1,055
    تشکر شده:
    18
    محل سکونت:
    تهران
    اول درست شد ، باز خراب شد
    بعد رفتم فقط این خط HTMLperms رو تغییر دادم فعلا درست شد
    یه فایل پرمیشنش برمیگشت به صفر [​IMG]
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانیfootbal