آژانس هواپیماییdaftare shoma
nexpay

php and javascript

شروع موضوع توسط jonamoos ‏26 جولای 2005 در انجمن PHP

  1. jonamoos

    jonamoos کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    27
    تشکر شده:
    0
    سلام دوستان يه سوال

    ميدونيد كه با استفاده از جاوا سكريپت ميشه مقادير يه فورم رو عوض كرد مثلا اينجوري

    document.my_form.url.value = url

    يا حتي اون رو اجرا كرد اينجوري

    document.my_form.submit();

    حالا اينكارو با پي اچ پي چه جوري ميشه انجام داد ؟

    يا اگه نميشه چه جوري ميشه يه فانكشن جاوا را صدا زد

    در اصل من ميخوام يه چك كنم اگه مقدار ورودي داشتم
    از يه صفحه ديگه مقادير فورمم را مقدار دهي كنم و اجرا
    كنم در غير اينصورت صفحه به صورت عادي بالا بياد و از
    يوزر مقدار بخواد

    نگين اينكارو دستي انجام بده !! من حتما ميخوام مثل
    حالت جاوا امكان ثبت فورم رو داشته باشم
     
  2. Arash_j13

    Arash_j13 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2005
    نوشته ها:
    778
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    مشهد
    شما باید متغییر $_POST رو بررسی کنید که اگه مقدار داشت یعنی برای مقدار ورودی هست در غیر این صورت
    نیست
    بعد هم فرستاد و تغییر فرم از کارهای اسکریپت های سمت کلاینت ولی php یه اسکریپت سمت سرور هست
    و شما باید کل کد های html رو با اون تولید کنید
     
  3. jonamoos

    jonamoos کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    27
    تشکر شده:
    0
    آخه متغيير Post وقتي مقدار ميگيره كه فورم Submit بشه ! من ميخوام خودم فورم رو
    Submit كنم نه يوزر
     
  4. Arash_j13

    Arash_j13 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2005
    نوشته ها:
    778
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    مشهد
    اگه میخوای ارسال کنی از همون جاوا اسکریپتی که گفتی باید استفاده کنی
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانی