PHP-Nuke + phpBB

JraNil

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 فوریه 2003
نوشته‌ها
13
لایک‌ها
1
سلام
مي خواستم بپرسم براي استفتده از تركيب اين دو سيستم نياز به تغيير خاصي در اين دو هست يا نه؟

متشكرم
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
اگر يه كم صبر كني كه ورژن 6.5 همين php-NUKE در بياد كه نياز به هيچ تغييراتي نيست. البته اين ورژن هنوز به صورت عمومي در نيومده. اما براي ورژنهاي قبليش برو اينجا:
<a href='http://bbtonuke.sourceforge.net' target='_blank'>http://bbtonuke.sourceforge.net</a>
 

bardiaaaa

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
9 ژانویه 2003
نوشته‌ها
41
لایک‌ها
0
من اين دو تا رو با هم راه انداختم
حالا ميخوام وقتي داخل فوروم ميرم هيچ بلاكي سمت چپ يا راست صفحه نباشه(مثل همين جا)
چه كنم و كجا رو به هم بريزم؟
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
برو اينجا:
[code:1]modulesForumstemplatestemplatename[/code:1]
و فايلها رو يه نگاهي بكن. ميفهمي كه كدومها رو ميخواي و لازمه تغيير بدي...
 

bardiaaaa

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
9 ژانویه 2003
نوشته‌ها
41
لایک‌ها
0
احسان خان من گشتم ولي چيز بخصوصي دستگيرم نشد
همه رو بايد تغيير بدم يا نه؟
راهنمائي بيشتر لطفا
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
اين فايلها رو حتما بايد تغيير بدي... بقيه هم اگه دوست داشتي:
[code:1]overall_header.tpl

message_body.tpl

posting_topic_review.tpl

posting_preview.tpl

posting_poll_body.tpl

posting_body.tpl

privmsgs_body.tpl

privmsgs_preview.tpl

privmsgs_read_body.tpl

search_results_posts.tpl

search_results_topics.tpl

viewonline_body.tpl

viewtopic_poll_result.tpl

viewtopic_poll_ballot.tpl



viewforum_body.tpl

viewtopic_body.tpl[/code:1]
اون دو تاي آخر دقيقا اوناييه كه ميخواي. (صفحات اصلي)
اميدوارم چيزي از قلم نيوفتاده باشه...
با FrontPage ميتوني اينا رو باز کني ولي با دقت بايد Save بشه.
 

bardiaaaa

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
9 ژانویه 2003
نوشته‌ها
41
لایک‌ها
0
احسان جون شرمنده
ولي باز هم نشد
اصلا توي اين فايلهايي كه باز ميكنم نشوتي از بلاكهاي كناري نيست كه حذفشون كنم
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
آهااااااااا... من چقدر گيج شدم. تازه گرفتم منظورت چيه... من فكر ميكردم در مورد فارسي كردن داري هي ميپرسي :oops:

برو توي اين فايل:
/themes/themename/theme.php

اينو پيدا کن:
[code:1]function themeheader&#40;&#41;[/code:1]
آخرهاي فانکشن البته قبل از اينکه علامت { بسته بشه اينا رو اضافه کن:
[code:1]if &#40;$name=='Forums'&#41; &#123;

/* Don't display it. */

&#125;

else &#123;

blocks&#40;left&#41;;

&#125; [/code:1]

نتيجه رو بنويس. ممنون.
 

bardiaaaa

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
9 ژانویه 2003
نوشته‌ها
41
لایک‌ها
0
فكر كنم يه چيزيش كم باشه
من بين تمام خطهاي فانكشن اظافه كردم و امتحان كردم از بلاك سمت چپ در همه موارد دوتا درست ميشد
فكر كنم بجاي حذف اضافه ميكنه
نميتوني دقيقا بگي كجاش بايد اضافه كنم؟
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
اينم كلش...
البته يه چيزي... اين كد مخصوص تمپليت منه و خيلي جاهاش ممكنه با تمپليتت خودت فرق داشته باشه ها...
[code:1]/************************************************************/

/* Function themeheader&#40;&#41; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; */

/************************************************************/



function themeheader&#40;&#41; &#123;

&nbsp; &nbsp;global $name, $banners;

&nbsp; &nbsp;echo &#34;&#60;body bgcolor=&#34;#E8E8EC&#34; text=&#34;#000000&#34; link=&#34;0000ff&#34; style=&#34;margin&#58; 0&#34;&#62;&#60;br&#62;&#34;;

&nbsp; &nbsp;if &#40;$banners&#41; &#123;

include&#40;&#34;banners.php&#34;&#41;;

&nbsp; &nbsp;&#125;



&nbsp; &nbsp;echo &#34;&#60;table border=&#34;0&#34; cellpadding=&#34;0&#34; cellspacing=&#34;2&#34; bgcolor=&#34;2F2F41&#34; width=&#34;760&#34; align=&#34;center&#34;&#62;n&#34;

.&#34;&#60;tr&#62;&#60;td width=&#34;100%&#34;&#62;n&#34;

.&#34;&#60;table border=&#34;0&#34; cellpadding=&#34;0&#34; cellspacing=&#34;0&#34; width=&#34;760&#34;&#62;n&#34;

.&#34;&#60;tr&#62;&#60;td width=&#34;100%&#34;&#62;n&#34;

.&#34;&#60;table border=&#34;0&#34; cellpadding=&#34;0&#34; cellspacing=&#34;0&#34; width=&#34;760&#34;&#62;n&#34;

.&#34;&#60;tr&#62;&#60;td width=&#34;100%&#34; height=&#34;60&#34; bgcolor=&#34;#FFFFFF&#34;&#62;n&#34;

.&#34;&#60;table border=0 width=100% cellpadding=0 cellspacing=0&#62;&#60;tr&#62;&#60;td align=&#34;left&#34;&#62;&#60;a href=&#34;index.php&#34;&#62;&#60;img border=&#34;0&#34; src=&#34;themes/EhsaniX/images/logo.gif&#34; width=&#34;760&#34; alt=&#34;Persian Tools &nbsp;&#58;&#58; &nbsp;EhsaniX.com&#34; hspace=&#34;0&#34;&#62;&#60;/a&#62;&#60;/td&#62;&#60;td align=&#34;right&#34;&#62;&#60;/td&#62;&#60;/tr&#62;&#60;/table&#62;&#60;/td&#62;&#60;/tr&#62;n&#34;

.&#34;&#60;tr&#62;&#60;td width=&#34;100%&#34; bgcolor=&#34;#000000&#34; height=&#34;15&#34; valign=&#34;bottom&#34;&#62;n&#34;

.&#34;&#60;a href=&#34;index.php&#34;&#62;&#60;img border=&#34;0&#34; src=&#34;themes/EhsaniX/images/home.gif&#34; width=&#34;95&#34; height=&#34;15&#34;&#62;&#60;/a&#62;&#34;

.&#34;&#60;a href=&#34;modules.php?name=Your_Account&#34;&#62;&#60;img border=&#34;0&#34; src=&#34;themes/EhsaniX/images/account.gif&#34; width=&#34;95&#34; height=&#34;15&#34;&#62;&#60;/a&#62;&#34;

.&#34;&#60;a href=&#34;modules.php?name=Downloads&#34;&#62;&#60;img border=&#34;0&#34; src=&#34;themes/EhsaniX/images/downloads.gif&#34; width=&#34;95&#34; height=&#34;15&#34;&#62;&#60;/a&#62;&#34;

.&#34;&#60;a href=&#34;modules.php?name=Web_Links&#34;&#62;&#60;img border=&#34;0&#34; src=&#34;themes/EhsaniX/images/weblinks.gif&#34; width=&#34;95&#34; height=&#34;15&#34;&#62;&#60;/a&#62;&#34;

.&#34;&#60;a href=&#34;modules.php?name=Forums&#34;&#62;&#60;img border=&#34;0&#34; src=&#34;themes/EhsaniX/images/forum.gif&#34; width=&#34;95&#34; height=&#34;15&#34;&#62;&#60;/a&#62;&#34;

.&#34;&#60;a href=&#34;modules.php?name=Topics&#34;&#62;&#60;img border=&#34;0&#34; src=&#34;themes/EhsaniX/images/topics.gif&#34; width=&#34;95&#34; height=&#34;15&#34;&#62;&#60;/a&#62;&#34;

&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;.&#34;&#60;a href=&#34;#&#34;&#62;&#60;img border=&#34;0&#34; src=&#34;themes/EhsaniX/images/learn.gif&#34; width=&#34;95&#34; height=&#34;15&#34;&#62;&#60;/a&#62;&#34;

&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;.&#34;&#60;a href=&#34;#&#34;&#62;&#60;img border=&#34;0&#34; src=&#34;themes/EhsaniX/images/editor.gif&#34; width=&#34;95&#34; height=&#34;15&#34;&#62;&#60;/a&#62;&#34;



.&#34;&#60;/td&#62;&#60;/tr&#62;&#60;/table&#62;n&#34;

.&#34;&#60;/td&#62;&#60;/tr&#62;&#60;tr&#62;&#60;td width=&#34;100%&#34;&#62;&#60;table width='100%' cellspacing='0' cellpadding='0' border='0'&#62;&#60;tr&#62;&#60;td bgcolor='#ffffff'&#62;n&#34;
&#59;

&nbsp; &nbsp;$public_msg = public_message&#40;&#41;;

&nbsp; &nbsp;echo &#34;$public_msg&#60;br&#62;&#34;;

&nbsp; &nbsp;echo &#34;&#60;/td&#62;&#60;/tr&#62;&#60;/table&#62;&#60;table width=&#34;760&#34; cellpadding=&#34;0&#34; bgcolor=&#34;ffffff&#34; cellspacing=&#34;0&#34; border=&#34;0&#34;&#62;n&#34;

.&#34;&#60;tr valign=&#34;top&#34;&#62;n&#34;

.&#34;&#60;td&#62;&#60;img src=&#34;themes/EhsaniX/images/pixel.gif&#34; width=&#34;6&#34; height=&#34;1&#34; border=&#34;0&#34; alt=&#34;&#34;&#62;&#60;/td&#62;n&#34;

.&#34;&#60;td width=&#34;138&#34; bgcolor=&#34;ffffff&#34; valign=&#34;top&#34;&#62;n&#34;;





if &#40;$name=='Forums'&#41; &#123;

/* Don't display it. */

&#125;

else &#123;

blocks&#40;left&#41;;

&#125;





&nbsp; &nbsp;echo &#34;&#60;/td&#62;&#60;td&#62;&#60;img src=&#34;themes/EhsaniX/images/pixel.gif&#34; width=&#34;10&#34; height=&#34;1&#34; border=&#34;0&#34; alt=&#34;&#34;&#62;&#60;/td&#62;&#60;td width=&#34;100%&#34;&#62;n&#34;;

&#125;[/code:1]
 

bardiaaaa

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
9 ژانویه 2003
نوشته‌ها
41
لایک‌ها
0
مثل اينكه اين نسخه براي من اثري نداره
كماكان بلاكها سر جاشون هستن
 

bardiaaaa

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
9 ژانویه 2003
نوشته‌ها
41
لایک‌ها
0
تغييراتي رو كه گفتي انجام دادم
ولي مثل اينكه نمي خواد ياري كنه

[code:1]************************************************************/

/* Function themeheader&#40;&#41; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; */

/* &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;*/

/* Control the header for your site. You need to define the */

/* BODY tag and in some part of the code call the blocks &nbsp; &nbsp;*/

/* function for left side with&#58; blocks&#40;left&#41;; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; */

/************************************************************/



function themeheader&#40;&#41; &#123;

&nbsp; &nbsp;global $user, $banners, $sitename, $slogan, $cookie, $prefix, $dbi;

&nbsp; &nbsp;cookiedecode&#40;$user&#41;;

&nbsp; &nbsp;$username = $cookie&#91;1&#93;;

&nbsp; &nbsp;if &#40;$username == &#34;&#34;&#41; &#123;

&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;$username = &#34;Anonymous&#34;;

&nbsp; &nbsp;&#125;

&nbsp; &nbsp;echo &#34;&#60;body bgcolor=&#34;#000000&#34; text=&#34;#FFFFCC&#34; leftmargin=&#34;10&#34; topmargin=&#34;10&#34; marginwidth=&#34;10&#34; marginheight=&#34;10&#34;&#62;&#34;;

&nbsp; &nbsp;if &#40;$banners == 1&#41; &#123;

include&#40;&#34;banners.php&#34;&#41;;&#125;



&nbsp; &nbsp;$topics_list = &#34;&#60;select name=&#34;new_topic&#34; onChange='submit&#40;&#41;'&#62;n&#34;;

&nbsp; &nbsp;$topics_list .= &#34;&#60;option value=&#34;&#34;&#62;All Topics&#60;/option&#62;n&#34;;

&nbsp; &nbsp;$toplist = sql_query&#40;&#34;select topicid, topictext from &#34;.$prefix.&#34;_topics order by topictext&#34;, $dbi&#41;;

&nbsp; &nbsp;while&#40;list&#40;$topicid, $topics&#41; = sql_fetch_row&#40;$toplist, $dbi&#41;&#41; &#123;

&nbsp; &nbsp;if &#40;$topicid==$topic&#41; &#123; $sel = &#34;selected &#34;; &#125;

$topics_list .= &#34;&#60;option $sel value=&#34;$topicid&#34;&#62;$topics&#60;/option&#62;n&#34;;

$sel = &#34;&#34;;

&nbsp; &nbsp;&#125;

&nbsp; &nbsp;if &#40;$username == &#34;Anonymous&#34;&#41; &#123;

$theuser = &#34;&nbsp;&nbsp;&#60;a href=&#34;modules.php?name=Your_Account&op=new_user&#34;&#62;Create an account&#34;;

&nbsp; &nbsp;&#125; else &#123;

$theuser = &#34;&nbsp;&nbsp;Welcome $username!&#34;;

&nbsp; &nbsp;&#125;

&nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; $public_msg = public_message&#40;&#41;;

&nbsp; &nbsp;$tmpl_file = &#34;themes/fisubsilver/header.html&#34;;

&nbsp; &nbsp;$thefile = implode&#40;&#34;&#34;, file&#40;$tmpl_file&#41;&#41;;

&nbsp; &nbsp;$thefile = addslashes&#40;$thefile&#41;;

&nbsp; &nbsp;$thefile = &#34;$r_file=&#34;&#34;.$thefile.&#34;&#34;;&#34;;

&nbsp; &nbsp;eval&#40;$thefile&#41;;

&nbsp; &nbsp;print $r_file;

&nbsp; &nbsp;

&nbsp; &nbsp;

&nbsp; &nbsp;if &#40;$name=='Forums'&#41; &#123;

&nbsp; &nbsp;/* Don't display it. */

&nbsp; &nbsp;&#125;

&nbsp; &nbsp;else &#123;

&nbsp; &nbsp;blocks&#40;left&#41;;

&nbsp; &nbsp;&#125;







&nbsp; &nbsp;$tmpl_file = &#34;themes/fisubsilver/left_center.html&#34;;

&nbsp; &nbsp;$thefile = implode&#40;&#34;&#34;, file&#40;$tmpl_file&#41;&#41;;

&nbsp; &nbsp;$thefile = addslashes&#40;$thefile&#41;;

&nbsp; &nbsp;$thefile = &#34;$r_file=&#34;&#34;.$thefile.&#34;&#34;;&#34;;

&nbsp; &nbsp;eval&#40;$thefile&#41;;

&nbsp; &nbsp;print $r_file;

&#125;



[/code:1][/quote]
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
شايد من يه كم بد راهنمايي كردم. اون چند خط آخر رو بردار.... و فقط بذار اون { که آخر هست بمونه. يعني اينا بايد حذف بشه:
[code:1] &nbsp; &nbsp;$tmpl_file = &#34;themes/fisubsilver/left_center.html&#34;;

&nbsp; &nbsp;$thefile = implode&#40;&#34;&#34;, file&#40;$tmpl_file&#41;&#41;;

&nbsp; &nbsp;$thefile = addslashes&#40;$thefile&#41;;

&nbsp; &nbsp;$thefile = &#34;$r_file=&#34;&#34;.$thefile.&#34;&#34;;&#34;;

&nbsp; &nbsp;eval&#40;$thefile&#41;;

&nbsp; &nbsp;print $r_file; [/code:1]
 

bardiaaaa

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
9 ژانویه 2003
نوشته‌ها
41
لایک‌ها
0
من اون مشكل رو حل كردم و بقول معروف اوني رو كه مي خواستم رو رديف كردم و phpnuke+phpbb رو upload کردم ولی به یه مشکل بزرگ بر خوردم
اونم اینه که موقعی که میخوام forum رو نصب کنم خطای دیتا بیس رو اعلام میکنه
نمیدونم چه کنم
البته وقتی توی سیستم خودم راهش انداختم مشکلی نداشتم ولی اینجا....

Could not connect to the database

میتونید کمکم کنید؟
 

bardiaaaa

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
9 ژانویه 2003
نوشته‌ها
41
لایک‌ها
0
من اون مشكل رو حل كردم و بقول معروف اوني رو كه مي خواستم رو رديف كردم و phpnuke+phpbb رو upload کردم ولی به یه مشکل بزرگ بر خوردم
اونم اینه که موقعی که میخوام forum رو نصب کنم خطای دیتا بیس رو اعلام میکنه
نمیدونم چه کنم
البته وقتی توی سیستم خودم راهش انداختم مشکلی نداشتم ولی اینجا....

Could not connect to the database

میتونید کمکم کنید؟


در ضمن در مورد مشكل قبل غير از اونايي كه گفتي كه مشكل ديگه هم وجود داشت كه براي اينكه بقيه ديگه اينقد سرو كله نزنن مينويسم

اونم اينه كه خط دوم بايد براي

global


name$ تعريف ميشد
 
بالا