آژانس هواپیمایی
pop up

Ping To Rebuild

شروع موضوع توسط babak_b ‏10 سپتامبر 2003 در انجمن MovableType - مووبل تایپ

  1. babak_b

    babak_b کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    281
    تشکر شده:
    0
    سلام .
    من براي ساختن لينكدوني همه كارهاش رو درست جلو رفتم ، حتي bookmarklets هم درست كردم كه ديگه مثل هلو بشه لينك اضافه كرد ، اما هر كار مي كنم اين Ping To Rebuild وبلاگ اصلي رو Rebuild نمي كنه . آيدي ها رو درست زدم ، اسكي آپلودش كردم ، دسترسي بهش رو 755 گذاشتم و در قسمت وبلاگ لينكدوني هم گفتم كه زمان پست جديد به آدرس pingToRebuild.cgi پينگ كنه ولي با اين حال كار نمي كنه !
    مشكل چي مي تونه باشه ؟ :?:
     
  2. babak_b

    babak_b کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    281
    تشکر شده:
    0
    يكي جواب بده ثواب داره :rolleyes:
     
  3. babak_b

    babak_b کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    281
    تشکر شده:
    0
    حداقل بگم چه جوري مشكل رو حل كردم كه تك خوري نباشه !
    اين كد رو به اسم rebuild.cgi در دايركتوري ام تي قرار بديد :
    [code:1]

    #!/usr/bin/perl -w

    use strict;



    # Usage: mt-rebuild.pl

    # add this to your cron file to automate rebuilds. example:

    #

    #0 0 * * * /path/to/mtdir/mt-rebuild.pl

    #

    # The above will rebuild blog #1 at 12 AM (your server's time)



    print "Content-type: text/html nn";



    # INSERT YOUR BLOG ID BELOW

    my $blog_id = 1; # blog id here

    if (!$blog_id) {

      print STDERR "usage: mt-rebuild.pl (Blog ID)n";

      exit 1;

    }



    my($MT_DIR);

    BEGIN {

      if ($0 =~ m!(.*[/])!) {

          $MT_DIR = $1;

      } else {

          $MT_DIR = './';

      }

      unshift @INC, $MT_DIR . 'lib';

      unshift @INC, $MT_DIR . 'extlib';

    }



    require MT;



    my $mt = MT->new(Config => $MT_DIR . 'mt.cfg',

                   Directory => $MT_DIR);



    require MT::Blog;



    my $blog = MT::Blog->load($blog_id);



    if (!$blog) {

      print STDERR "failed to load blog $blog_idn";

      exit 1;

    }



    print "Rebuilding Blog: ".$blog->name."<br>n";

    print "Started: ".(localtime())."<br>n";



    $mt->rebuild(

     BlogID => $blog_id,

     EntryCallback => sub { print ' - ',$_[0]->title, '('.$_[0]->id.')', "<br>n" }

    );

    print "Finished: ".(localtime())."<br>n";

    [/code:1]

    به جاي قسمت $blog_id آيدي وبلاگ ام تي كه مي خواهيد بازسازي بشه قرار بديد .
    هر وقت به لينكدوني لينكي اضافه كرديد اين رو اجرا كنيد و خلاص .
    خيلي ممنون از كمكتون ، زحمت كشيديد . خسته نباشيد !
     
  4. aaber_piade

    aaber_piade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,662
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    Tehran
    راستش من خودم از اين پلاگين زياد خوشم نمياد و هميشه از روش هاي ديگه استفاده ميكنم..
     
  5. babak_b

    babak_b کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    281
    تشکر شده:
    0
    من هم از خير اون پلاگين گذشتم . يه فايل ديگه قرار دادم كه صداش كه مي زنم وبلاگ اصلي رو rebuild مي كنه . روش بهتري هست ؟
    ممنون
     
  6. badjens

    badjens کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    318
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    تهران
    ميشه بيشتر توضيح بدي :idea:
     
  7. boxilink
  8. babak_b

    babak_b کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    281
    تشکر شده:
    0
    چشم . همون كدي كه اون بالا قرار دادم رو تو فايلي به اسم مثلا rebuild.cgi ذخيره كنيد . تنها تغييري كه بايد توش بديد اينه كه قسمت blog_id$ بايد آيدي وبلاگي كه مي خواهيد بازسازي بشه رو بنويسيد . بعد اين فايل رو تو پوشه ام تي آپلود كنيد (آپلود اسكي و دسترسي 755 فراموش نشه ) . از اين به بعد هر وقت خواستيد وبلاگتون دوباره سازي بشه كافيه اين فايل رو صدا بزنيد . خيلي به درد لينكدوني مي خوره .
     
  9. aaber_piade

    aaber_piade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,662
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    Tehran
    اصلا اين کارا براي چي هستش؟ مگه نميشه يه بلاگ ديگه ساخت و فرضا با يه دستور php ايندکس اون رو داخل صفحه اصلي import کرد؟ راه ديگه هم هست ولي با يه دستور php ساده تره.. حالا نمي دونم اين مشکل خاصي ايجاد ميکنه؟ که هيچ کس استفاده نمي کنه و همه ميرن سراغ اون پلاگين؟
     
  10. babak_b

    babak_b کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    281
    تشکر شده:
    0
    البته كه اون راه ساده تره حق با شماست . اما خب همه php بلد نيستند(من جمله خودم) و با پلاگين آماده امتي راحت تر ميشه كار كرد .
     
  11. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,507
    محل سکونت:
    Internet
    اين پلاگين رو من نتونستم راه بندازم. يعني اينكه درست كار نميكنه. اصلا هم ديگه فرصت نشد روش كار كنم. واسه همين منتظر ميشم تا يه نفر برام كامنت بذاره و اينطوري خود صفحه دوباره سازي ميشه.
     
  12. aaber_piade

    aaber_piade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,662
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    Tehran
    اقا من يه سوالي دارم.. استفاده نكردن از خروجي js يا ايمپورت نکردن يه صفحه با php يا ssi ايا دليل فني خاصي داره که همه ميرن سراغ اين پلاگين؟ چون من برام سوال شده که ايا فرضا صرف پسوند php موتورهاي جستجو رو به اشتباه ميندازه يا چه دليل ديگه اي هستش ؟؟؟ چون احسان و زهير هم که هر دو کم وارد نيستن از اين پلاگين استفاده ميکنن.. هودر هم همين طور!
     
  13. badjens

    badjens کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    318
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    تهران
    ولي درست كار مي كنه ;)
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. dashti

    dashti کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    400
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Yazd , Iran
    اصلا من كه هيچي نفهميدم ... اصلا از كجا بايد لينك جديد اضافه كرد ؟؟
     
  16. experience

    experience Guest

    تاریخ عضویت:
    ‏18 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    132
    تشکر شده:
    4
    شايد اين بحث قديمي باشه ولي دليل اصلي كه خيلي دوست دارند لينك دوني يا ... به صورت يك فايل جدا توسط وبلاگشون صدا زده نشه و اون جزو مطالب وبلاگ باشه ، مساله موتورهاي جستجو است.
    يعني مطلبي كه به صورت خروجي به صفحه اي لينك داده بشه جزو مطالب اون صفحه ايندكس نمي شه .
    بنابراين اگر سرچي هم بشه اون لينك بي نصيب مي مونه :(
     
  17. badjens

    badjens کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    318
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    تهران
    ولي خوب خوده سايت مثلآ لينكدوني به تنهايي ايندكس ميشه پس بهتره يك شكل و شمايل خوبي براي بلاگ لينكدوني طراحي بشه ;)
     
  18. dashti

    dashti کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    400
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Yazd , Iran
    خوب اين هم فكر خوبيه ...
     
  19. sh7228

    sh7228 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    131
    تشکر شده:
    1
    آقا من يه مشكلي با اين لينكدوني دارم ..
    عرضم به حضورتون كه ما همه چيزه اين لينكدونيمون درست كار ميكنه
    لينك كه ميذاريم تو وبلاگ لينكدوني هم مثله بچه آدم ميره پينگ ميكنه وبلاگ اصلي رو
    مشكل اينجاست كه آدرس لينك ها توي وبلاگ اصلي يه چيزه عجيب غريب به اين شكل مياد(و براي همه لينك ها همين مياد)
    کد:
    [CODE]http://tehran36.fu8.com/sh7228/<ahref=
    [/CODE]

    اون آدرس قسمت اول آدرس وبلاگ اصلي هست
    كدي هم كه در وبلاگ اصلي براي نشون دادن لينكدوني استفاده كردم اينه:

    <div class="sidetitle">لینکدونی</div>
    <div class="sidebody" style="width: 127; height: 23">
    <p align="center">
    <MTOtherBlog blog_name="linkdooni_saeed"><MTEntries lastn="10">
    <a href="<$MTEntryBody escape_html="1"$>"<MTIfNotEmpty var="EntryExcerpt"> title="<$MTEntryExcerpt escape_html="1" escape_htmlattr="1"$>"</MTIfNotEmpty>><$MTEntryTitle$></a><br />
    </MTEntries></MTOtherBlog>
    [<a href="http://tehran36.fu8.com/sh7228/linkdooni/">آرشيو</a>]
    </div>

    هم اكنون نيازمند كمك هاي سبزتان هستيم
     
  20. sh7228

    sh7228 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    131
    تشکر شده:
    1
    آقا كسي نيست جوابي واسه اين مشكل داشته باشه؟
     
  21. babak_b

    babak_b کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    281
    تشکر شده:
    0
    تو قسمت بدنه نوشته لينكدوني فقط بايد آدرس جايي كه لينك مي دي باشه . غير از اون چيز ديگه اي قرار دادي ؟
     
  22. sh7228

    sh7228 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    131
    تشکر شده:
    1
    نه فقط خوده لينك هست