• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

plan 4 از سرويس هاستينگ ويندوز.

sefrvayek

Registered User
لایک‌ها
5
متقاضي استفاده از اين سرويس براي دو سايت هستم. يكي دو مورد هست كه ميخواستم بپرسم:

1- استفاده اي از mysql نداريم. همه اطلاعات روي SQL SERVER 2000 هستند. آيا باز هم تعداد database هاي قابل استفاده 9 تا است؟

2- اطلاعات database از قبل روي يك فايل با پسوند mdf موجود هستند. امكان import وجود دارد؟

3- براي دسترسي از Windows Authentication Mode استفاده شده يا SQL SERVER Authentication Mode ؟ اين سوال بدين خاطر است كه در دو حالت بايد كدهاي خاصي روي web application مربوطه نوشته شود. در حال حاضر از trusted connection استفاده شده است.

4- منظور از اين asp object هايي كه در صفحه قيمتها نوشته شده كه نصب شده اند چيست. آيا محدود به استفاده از آنها هستيم يا اينها علاوه بر object ها و component هاي معمول و در صورت تمايل قابل استفاده هستند؟

احتمالا باز هم با سوالات ديگري مزاحمتان خواهم شد. ;)

متشكر.

knowhow

مدیران قدیمی
لایک‌ها
22
1- تعداد ديتابيس رو روي پلان 4 باهات راه ميام هر چند تا بخواي بهت مي دم.
2- شما اگه منظورت ام دي بي است براي فايلهات آره مي توني. ام دي اف من نمي دونم چي است ولي اگه بتوني خودت اينو ازش خروجي اس كيو ال بگيري آره مي توني ايمپرت كني.
3- منظورت رو متوجه نشدم. اگه مي شه بيشتر توضيح بده.
4- شما از object هاي متداول مي تونيد استفاده كنيد ولي اگه چيز خاصي مدنظرتون هست ايميل كنيد تا من ببينم مي تونم روي سرور براتون نصب كنم يا خير. ضمنا خيلي از اين كامپننتها الان عوض شده. بايد اون صفحه به روز بشه. شما لطفا ليست object هاي درخواستي تون رو براي ما بفرستيد.

باز هم ما درخدمتيم.

sefrvayek

Registered User
لایک‌ها
5
من الان در شركت مورد نظر هستم. توافق نسبي شون رو گرفتم. شماره حساب رو ميخوام. لطفا اينجا بنويسيد يا برام پي ام بزنيد. در صورت امكان يك شماره تلفن هم بهو برسونيد تا من توي صورتجلسه امور مالي بنويسم. در مورد مسائل فني سر فرصت بحث ميكنيم. لطفا خيلي سريغ جواب بديد چون ساعت 2 اينجا تعطيله.

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918

sefrvayek

Registered User
لایک‌ها
5
آره از امروز گذشت. من پي ام هاي شما و امير رو گرفتم. منتظر موافقت مدير عامل هستم.

sefrvayek

Registered User
لایک‌ها
5
فكستون رسيد. من كارهاي اداري رو اونجا انجام دادم. فكر ميكنم براي فردا (يكشنبه) مبلغ به حسابتون واريز بشه.

sefrvayek

Registered User
لایک‌ها
5
پول به حسابتون هر چند با تاخير واريز شد. فكر ميكنم فيش رو هم براتون فكس كردند. لطفا بگيد الان چكار بايد بكنم؟

iranvig

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
آقا تبريك به پرشين تولزيا پيوستي (بعدا آدرس بده ماهم سري بهش بزنيم)

knowhow

مدیران قدیمی
لایک‌ها
22
به نقل از sefrvayek :
پول به حسابتون هر چند با تاخير واريز شد. فكر ميكنم فيش رو هم براتون فكس كردند. لطفا بگيد الان چكار بايد بكنم؟
ممنون حالا نام دامين و مشخصات رو براي ما ايميل كنيد. [email protected]
تا در اسرع وقت کارهای آن انجام شود.

ضمنا حتما مشخصات اضافی از قبیل تعداد دیتابیس و ... رو که نیاز دارید حتما برامون بفرستید.

sefrvayek

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از iranvig :
آقا تبريك به پرشين تولزيا پيوستي (بعدا آدرس بده ماهم سري بهش بزنيم)
چشم حتما. ولي اين يكي مال من نيست. ان شا’ الله مال خودم هم بعدش.

ممنون حالا نام دامين و مشخصات رو براي ما ايميل كنيد. [email protected]

اين كار رو انجام دادم. مشخصات منظور چيا بود؟

ضمنا حتما مشخصات اضافی از قبیل تعداد دیتابیس و ... رو که نیاز دارید حتما برامون بفرستید.
فعلا به database اضافي نيازي نيست.

sefrvayek

Registered User
لایک‌ها
5
من dns ها رو عوض كردم يه چند روزي هم گذشته. الان آدرس ip سايت عوش شده. ولي اطلاعات whois سايت كماكان dns هاي قبلي رو نشون ميده/ هنوزم بايد صبر كنم؟

بالا