نه عشقم .سلام تعویض با گوشی iphone 5s دارید؟
Sent from my E6633 using Tapatalk
تا اینجا شما دوست عزیزپایه+گام
بلهبعد پیشنهاد اگه تا چند روز پیشنهاد دیگه ای نشه ب ای ماست ؟
سلام نتیجه مزایده چی شد؟سلام. کنسول رو هفته پیش دوستم خریده . الان میخواد بفروشه دوباره برگرده سمت PC
ریجن 2 اروپا و یک ترابایت هست . مسلما طبق عکس اسلیم
بازی : Battlefield 1 به صورت دیجیتالی سه ظرفیتی اوریجینال خریداری شده .
اکانت فیفا 17 به صورت قانونی ظرفیت 3 نصب هستش
بازی GTA V
The last of us
Call of duty BO3
سه بازی فوق به صورت هکی می باشد
توجه : کنسول بدون بازی ها فروخته نمیشه ! هر گونه کارشناسی. بحث بی مورد . قیمت بی اساس . زیر قیت پایه. رعایت نکردن گام افزایش. ماوضه با جیزی حالا هر چی مساوی با گزارش !
قیمت پایه : 1 تومن
گام افزایش : 50 هزار تومان
فوری : 1200 هزار تومان
پایان مزایده : ساعت 24 روز جمعه 30 تیر 96
مشاهده پیوست 1024348
سلام. یکی از دوستان بیرونه. بر میگرده. یکو صد هستش. منتظرم اعلام کنهسلام نتیجه مزایده چی شد؟
میگما. من ادم کم اعصابیم. میدونی که ! رو اعصابه من نرو . برو تاپیک شکایت وا کن تا جوابتو بدم ! یک ماه صبر کردم دستگاهو با هزار تا قیمت خوب نفروختم . تا پولت جور شه بخریش ! کیه که این کارو کنه ؟آگه نمیخوای بدی بگو تا همین جا ازت شکایت کنم
زمان مزایده مگه تا ۱۲ شب نبود؟سلام. یکی از دوستان بیرونه. بر میگرده. یکو صد هستش. منتظرم اعلام کنه
واسه همین یوزر و پسورد اکانت رو نمیدی؟میگما. من ادم کم اعصابیم. میدونی که ! رو اعصابه من نرو . برو تاپیک شکایت وا کن تا جوابتو بدم ! یک ماه صبر کردم دستگاهو با هزار تا قیمت خوب نفروختم . تا پولت جور شه بخریش ! کیه که این کارو کنه ؟
بهت گفتم این بازیا روشه بردیش گفتی نه. هیچی روش نبوده !
هزینه پست رو 38 هزار تومن من حساب کردم
هزینه بازیه هوریزن اون روزا که تازه اومده بود گفتی میخوایش فقط اکانتش رو 50 خریدم دادم .
چی میخوای از جونم ؟ دستگاه اکبند رو 850 فروختم ! اشتباه کردم . گزارش شد پستت.
نه عزیزم. ! به این خاطر نیست .واسه همین یوزر و پسورد اکانت رو نمیدی؟
؟؟؟؟؟زمان مزایده مگه تا ۱۲ شب نبود؟