• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

pocket pc من از کار افتاده.

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
سلام به همگي. من يه مشكل خيلي بزرگ برام پيش اومده. من ميخواستم كه ويندوز موبايل 5 را روي موبايلم نصب كنم. اما بعد از اينكه ويندوز قبلي را پاك كرد، ويندوز جديد را نصب نكرد و حالا ديگه هيچ كاري نميتونم بكنم. به نمايندگي كالا گستر پارس هم كه گفتم، جواب داد اين مورد از گارانتي خارج است و 50000 هزينشه تا درست بشه. اون هم توي تهران. از دوستان كسي ميتونه منو كمك يا راهنمايي كنه و اينكه آيا توي اصفهان جايي هست كه تعميرش كنند يا نه ؟راهي هست كه دوباره بتونم همون ويندوز قبلي را زنده كنم يا اينكه از كجا نصبش كنم؟
حالا حتي نمايشگرش روشن نميشه و فقط وسط صفحه نوشته
serial v2.07
وقتي هم به كامپيوتر متصل ميكنم، به جاي اون فقط مينويسه (usb) اما كامپيوتر پورتشو پيدا نميكنه.
ضمناً مدل گوشي من اينه
imate pda2k
خواهش ميكنم هر كسي ميتونه ، برادري كنه و كمكم كنه.

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
من این پست رو از تاپیک نرم افزارهای Windows Mobile جدا کردم. لطفا در اون تاپیک صرفا در مورد نرم افزارها صحبت کنید و مباحث متفرقه رو از طریق تاپیک های مجزا مطرح کنید.

omidgiahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از behrooz_forjani :
سلام به همگي. من يه مشكل خيلي بزرگ برام پيش اومده. من ميخواستم كه ويندوز موبايل 5 را روي موبايلم نصب كنم. اما بعد از اينكه ويندوز قبلي را پاك كرد، ويندوز جديد را نصب نكرد و حالا ديگه هيچ كاري نميتونم بكنم. به نمايندگي كالا گستر پارس هم كه گفتم، جواب داد اين مورد از گارانتي خارج است و 50000 هزينشه تا درست بشه. اون هم توي تهران. از دوستان كسي ميتونه منو كمك يا راهنمايي كنه و اينكه آيا توي اصفهان جايي هست كه تعميرش كنند يا نه ؟راهي هست كه دوباره بتونم همون ويندوز قبلي را زنده كنم يا اينكه از كجا نصبش كنم؟
حالا حتي نمايشگرش روشن نميشه و فقط وسط صفحه نوشته
serial v2.07
وقتي هم به كامپيوتر متصل ميكنم، به جاي اون فقط مينويسه (usb) اما كامپيوتر پورتشو پيدا نميكنه.
ضمناً مدل گوشي من اينه
imate pda2k
خواهش ميكنم هر كسي ميتونه ، برادري كنه و كمكم كنه.
خوب این که کاری نداره هم شهری باید شما یه دفه دیگه ROM را روش نصب کنی همچین چیز مهمی هم نیست

بیخودی هم پول به کسی نده تا برات درست کنه

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نقل از omidgiahi :
خوب این که کاری نداره هم شهری باید شما یه دفه دیگه ROM را روش نصب کنی همچین چیز مهمی هم نیست

بیخودی هم پول به کسی نده تا برات درست کنه

ممنون از راهنمايي شما. مشكل اينجاست كه اول نصب ROM windows mobile 5يك error ميده و همچنين موقع دانلود ROM از clube imate از من T Device IMEI # / ESN را ميخواد و دستگاه من روشن نميشه كه كد را به دست بياورم. آيا شما سايتي را ميشناسيد كه بتونم به راحتي ROM را دانلود كنم؟

ali4533

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام عزیزم

گوشیت چیه؟ از اینه رفتی کلاب آیمیت حدس زدم باید آیمیت باشه
به هر حال اگه یکی از این گوشیا باشه (Imate, O2, Qtek) تو ای سایت گیرت میاد :
www.ce4arab.com
همین الان قبل از اینکه بری بگم : زبونش عربیه (البته با مزه ی)
یه کمکایی هم میکنم گیج نشی

اصطلاحاتی که تو اون سایت هست اینان :
منتدی = فرومForum (همینجاش باید بری)
تسجیل = ثبت نام
بحث = جستجو
منتدی ترقیات ... = قسمت ارتقا (اینجا گیرت میاد)

سایت باحالیه، فکر میکنم کامل ترین سایت پاکت پی سی باشه، امیدوارم بدردت بوخوره

توصیه میکنم هرکی پاکت پی سی داره (البته از عربیم کمی سرش میشه) حتما یه سر به این سایت بزنه، ضرر نمیکنه (قول میدم ;) )

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
ممنون از راهنمايي شما. مشكل اينجاست كه اول نصب ROM windows mobile 5يك error ميده و همچنين موقع دانلود ROM از clube imate از من T Device IMEI # / ESN را ميخواد و دستگاه من روشن نميشه كه كد را به دست بياورم. آيا شما سايتي را ميشناسيد كه بتونم به راحتي ROM را دانلود كنم؟

سلام بهروز جان
اين سايت پر از رام براي دانلود راحت و آسان هست

ftp://ftp.clubimate.com/
حد الامكان روي يك كامپيوتر ديگه رام گوشيتو عوض كن يا اگه روي كامپيوتر خودت نشد ويندوز كامپيوترت رو RESTORY كن و اگه RESTORY تاريخ رو بر نميگردونه ويندوز كامپيور رو عوض كن تا رام نصب بشه
بعضي وقتا اينجوريه ديگه :D

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
متا سفم :(

ببر گارانتي:hmm: بايد يه بار رمو ريست كنن فكر نكنم درست شه ولي اگه شد به من بگو چه جوري:)

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
متا سفم :(

ببر گارانتي:hmm: بايد يه بار رمو ريست كنن فكر نكنم درست شه ولي اگه شد به من بگو چه جوري:)

FrankenStein جان براي من همچين مشكلي پيش اومده قبلا
يا بايد ويندوز كامپيوترش رو عوض كنه و بعد ويندوز موبايلش رو UPGRADE كنه و يا روي يك كامپيوتر ديگه گوشي رو UPGRADE كنه :happy:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
FrankenStein جان براي من همچين مشكلي پيش اومده قبلا
يا بايد ويندوز كامپيوترش رو عوض كنه و بعد ويندوز موبايلش رو UPGRADE كنه و يا روي يك كامپيوتر ديگه گوشي رو UPGRADE كنه :happy:

استفاده كردم دوست خوبم نميدونستم:)

ماشاالله تجربه:happy:

بالا