• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ppc GSM?

uxd863

Registered User
لایک‌ها
10
هیچ راهی وجود نداره که با یک پی پی سی معمولی که جی اس ام نیست مسیج فرستاد و یا صحبت کرد و از دست یه گوشی اضافه راحت شد؟:eek: خدایی حیفه یه چیزی مثل دل اکس51 وی رو از دست داد به خاطر جی اس ام نبودن!:D

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
هیچ راهی وجود نداره که با یک پی پی سی معمولی که جی اس ام نیست مسیج فرستاد و یا صحبت کرد و از دست یه گوشی اضافه راحت شد؟:eek: خدایی حیفه یه چیزی مثل دل اکس51 وی رو از دست داد به خاطر جی اس ام نبودن!:D

چرا هست عزيز ولي خيلي بد ريخته ميره جاي مموري استيك

از دانيال يا فرهاد بخواه برات توضيح بدن من از اين دو استاد شنيدم:)

uxd863

Registered User
لایک‌ها
10
اینطوری که خیلی خوبه که!
آقا فرهاد یا دکتر عزیز اگه لطف کنن یه کوچولو توضیح بدن در این مورد وبگن که کجا همچین کاری میکنن و چقدر هزینه داره خیلی عالی میشه.

مرسی

uxd863

Registered User
لایک‌ها
10
راستی قسمتهای شماره گیر و مربوط به اس ام اس و کلا تنظیمات نرم افزاری رو چه کار باید کرد؟
از نظر سخت افزاری به غیر از جای سیم کارت واسه نقل و انتقال صدا باید چه کرد!؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
يه بار يكي از بچه ها سوال كرده بود من گفتم نيست بعد فرهاد گفت يه بار من ديدم كه بعد دگتر با عگس به من نشون داد اصلا اطلاعات ندارم تو اين زمينه فقط ميدونم هست

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
آره دکتر عکسارو گذاشته بود، یا توی ترید hitech بود یا توی سوال و جواب، کامیار جان، خیلی هم خوب نیست، اولاً که قیمتش یه چیزی حدود حداقل صدو سی-چهل هزار تومنه (اگه اصلاً تو ایران پیدا بشه)، دوماً که مثل اسب باطری می خوره، سوماً که باید واسه صحبت کردن مستقیماً یه سیم وصل کنی به کارته، یعنی نمی تونی از میکروفون و اسپیکر خود ppc استفاده کنی، در نتیجه مثلاً استفاده از هندزفری بلوتوث و... تعطیله، بعدشم گنده و بیریخته کارته
52.gif

uxd863

Registered User
لایک‌ها
10
اوه! پس هیچی!
مرسی آقا فرهاد.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4