• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC Picture Message

DelphiDeveloper

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با چند تا گوشی به گوشی خودم Picture Message فرستادم ولی اصلا نمی آد اون طوری هم که دیدم توی خود PPC اصلا چیزی به اسم Picture Message وجود نداره ؟ PPC ها Picture Message ساپورت نمیکنه ؟!

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
با چند تا گوشی به گوشی خودم Picture Message فرستادم ولی اصلا نمی آد اون طوری هم که دیدم توی خود PPC اصلا چیزی به اسم Picture Message وجود نداره ؟ PPC ها Picture Message ساپورت نمیکنه ؟!

نه عزيز ساپورت نميكنن:blush:

DelphiDeveloper

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اي بابا چرا ؟!!! عجب داستاني شده ها اين PPC ؟!!! هر روز يه عيب جديد چه وضعشه ؟ به چيه PPC آدم دلشو خوش كنه ؟ ببينم برنامه اي چيزي هم وجود نداره برا اين كار ؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
اي بابا چرا ؟!!! عجب داستاني شده ها اين PPC ؟!!! هر روز يه عيب جديد چه وضعشه ؟ به چيه PPC آدم دلشو خوش كنه ؟ ببينم برنامه اي چيزي هم وجود نداره برا اين كار ؟

کاش قبل خرید ppc از خودتون میپرسیدید دنبال چی هستید شاید smart phone میگرفتید به نفعتون بود:blush:

برنامه هم نه هنوز که نیومده ;)

the_patriot

Registered User
لایک‌ها
0
آقا یه سوال Idiot ! :rolleyes: این همون MMs دیگه؟ اگه اونه که این امکان رو پاکت پی سی من داره که! :cool:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
آقا یه سوال Idiot ! :rolleyes: این همون MMs دیگه؟ اگه اونه که این امکان رو پاکت پی سی من داره که! :cool:

نه قربان ؛ منظورشون همون اس ام اس هاست که توی به خصوص نوکیا ها راحت دیده می شه ، اغلب هم پورنوگرافیک هست ، من که یادمه از سونی اریکسون پی800 ام ، دیگه ساپورت نمی شد

بالا