• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Pro Evolution Soccer 3

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
به نقل از rammstein_persia :
جواب دادنش كه ميده..اما اينكه با چه سرعتي من نميدونم.
بهرحال ميبيني كه ميگن حتي با GF5600 هم تا حدي كنده..راديون 9200 هم كه از GF5600 خيلي ضعيفتره.
اما فكر ميكنم قابل تحمل باشه برات.
در كل اگه همينجا (ايران) هستي كه ديگه فكر نميخواد 500 تومن بده يا خوب اجرا ميشه يا نه :p
اگه اينطور باشه كه قيمت خريدن كنسول بازي ارزونترهD:

voodoo

Registered User
لایک‌ها
0
من ايرانم ولي تهران نيستم كرجم بايد وايسم هروقت راهم افتاد تهران بخرم راستي شما از كجا خريد ميكنيد؟

ali206speed

Registered User
لایک‌ها
3
سلام ما بيشتر از ولي عصر خريد ميكنيم بازار رضا يا دورو ورش راستي من اين بازي رو رو گرافيك Geforce mx 440 128 Sparkle ) M Bit هم امتهان كردم بازم كند اومد ولي فقط من اين بازيرو رو Radeon 9000 pro ديدم كه خوب اومد

ali206speed

Registered User
لایک‌ها
3
آقا كسي اين فوتبال رو با رم 512 بازي كرده ؟ آگه بازي كرده بگيد كه بازم گير ميكنه يا نه ؟ :confused:

خوبی کن

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
اينم صف کشيدن ژاپونيها برای خريد بازی
yodo1.jpg

yodo2.jpg

ياد آوری کنم ای برای خريد قسمت ۲ اين بازی بود ۳ راهم خودتان پيش بينيش کنيد

9.jpg

dracula_persian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ميگم اگه پشته شيشه ميزدن این بازی واسه کامپيوتر خيلی کند اجرا ميشه هم همچين صفی تشکيل ميشد
ولی این ژاپنی ها عجب بی جنبه هستن تا بازی مياد ميريزن تو فروش گاه
:d

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
به نقل از خوبی کن :
اينم صف کشيدن ژاپونيها برای خريد بازی
ياد آوری کنم ای برای خريد قسمت ۲ اين بازی بود ۳ راهم خودتان پيش بينيش کنيد
عكسهاي جالبي بود.
به اينها ميگن Hardcore Gamer :cool:

ali206speed

Registered User
لایک‌ها
3
آقا كسي اين فوتبال رو با رم 512 بازي كرده ؟ آگه بازي كرده بگيد كه بازم گير ميكنه يا نه ؟ :jealous:

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
به نقل از ali206speed :
آقا كسي اين فوتبال رو با رم 512 بازي كرده ؟ آگه بازي كرده بگيد كه بازم گير ميكنه يا نه ؟ :jealous:

ببين وقتي كارت گرافيكي اي براي يه بازي ضعيف باشه,ديگه زياد بودن رم كمكي نميتونه بكنه!
در اينمورد هم چون اين بازي براي اون كارت سنگينه كاري از دست رم بيشتر بر نمياد.
اين يه قاعده كليه البته. :graduated

راستي لازم نيست دوبار بنويسي..

ali206speed

Registered User
لایک‌ها
3
من نوكرتم آخه جواب نداديد دوباره نوشتم من راستيتش ميخوام رو بخرم . رم تو بازي چه قدر تاثير داره ؟ اگه بخرم ميشه 512 دي دي آر اون وقت بازيها روان تر مياد ؟

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
به نقل از ali206speed :
من نوكرتم آخه جواب نداديد دوباره نوشتم من راستيتش ميخوام رو بخرم . رم تو بازي چه قدر تاثير داره ؟ اگه بخرم ميشه 512 دي دي آر اون وقت بازيها روان تر مياد ؟

خريدنش كه آره بخر..رم 512 خيلي واضح تاثير مثبت داره نسبت به 256 توي بازيها و كلا توي كاركرد كامپيوترت و سرعتش.خيلي روون تر و بهتر همه چي اجرا ميشه. از جمله Win XP و بازيها هم بهتر اجرا ميشن.
اما ميگم انتظار نداشته باش اگه كارت گرافيكت كلا براي يه بازي خاصي ضعيفه و خوب ساپورتش نميكنه با اضافه كردن رم اوضاع بهتر شه.

mammad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از rammstein_persia :
خريدنش كه آره بخر..رم 512 خيلي واضح تاثير مثبت داره نسبت به 256 توي بازيها و كلا توي كاركرد كامپيوترت و سرعتش.خيلي روون تر و بهتر همه چي اجرا ميشه. از جمله Win XP و بازيها هم بهتر اجرا ميشن.
اما ميگم انتظار نداشته باش اگه كارت گرافيكت كلا براي يه بازي خاصي ضعيفه و خوب ساپورتش نميكنه با اضافه كردن رم اوضاع بهتر شه.
البته تو بعضي بازيها رم خيلي خيلي مهمو موثره و حتي از كارت گرافيكي هم موثر تر:
مثلا HOMM4 اصلا به كارت گرافيكي خاصي احتياج نداره اما رم رو ميخوره من قبل بازي Tsk manager رو باز ميكردم وقتي بازي تموم ميشد اونو ميديدم به حتي 800 مگابايت يا 1 گيگابايت هم رسيده ظرفيت رم(با كمك Virtual Memory البته)
يا مثلا Maxpayne1 من اون موقع 64 مگ رم داشتم از لحاظ گرافيكي مشكل نبود با TNT2 اما غير قابل بازي كردن بود به خاطر رم فقط.

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
ممدجان
يه زحمت بكش اين اسم مختصر هاي بازي ها رو كه بعضا بكار ميبريد رو تو يه تاپيك بتدريج وارد كن و آپديت هم نگهش دار . بنظرم كار خوبيه . مثلا من ميدونم nolf چيه ولي اين HOMM4 رو نميدونم . اگه يه تاپيك باشه آدم ميره توش نيگا ميكنه و ميفهمه كدوم بازيه .
اگه ژانرشم اونجا بنويسي خوبه .
دستت درست .

mammad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از Kako :
ممدجان
يه زحمت بكش اين اسم مختصر هاي بازي ها رو كه بعضا بكار ميبريد رو تو يه تاپيك بتدريج وارد كن و آپديت هم نگهش دار . بنظرم كار خوبيه . مثلا من ميدونم nolf چيه ولي اين HOMM4 رو نميدونم . اگه يه تاپيك باشه آدم ميره توش نيگا ميكنه و ميفهمه كدوم بازيه .
اگه ژانرشم اونجا بنويسي خوبه .
دستت درست .
تاپيك هم فكر خوبيه اما من كه ترجيح ميدم اسم كاملش رو بنويسم.:D
اين يكي هم خيلي اسمش طولانيه اما اينه:Heroes of might and magic كه معمولا هم يك دنباله داره علاوه بر شمارش!مثل Shadow of death براي همين آدم زورش مياد بنويسه.اما قبلا هم اينو نوشتم كه TBS هست.

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
به نقل از mammad :
البته تو بعضي بازيها رم خيلي خيلي مهمو موثره و حتي از كارت گرافيكي هم موثر تر:
مثلا HOMM4 اصلا به كارت گرافيكي خاصي احتياج نداره اما رم رو ميخوره من قبل بازي Tsk manager رو باز ميكردم وقتي بازي تموم ميشد اونو ميديدم به حتي 800 مگابايت يا 1 گيگابايت هم رسيده ظرفيت رم(با كمك Virtual Memory البته)
يا مثلا Maxpayne1 من اون موقع 64 مگ رم داشتم از لحاظ گرافيكي مشكل نبود با TNT2 اما غير قابل بازي كردن بود به خاطر رم فقط.

خب در اينكه شكي نيست! اما منظور من اينه كه وقتي يك بازي اي داري كه كارت گرافيكيت رسما! براي اون بازي ضعيفه و رم استاندارد اون بازي رو هم داشته باشي,ديگه فايده نداره رمت رو زياد كني وقتي گرافيكت ضعيفه!

يك مثال : فرض كن تو بازي GTA3 رو داري و كارت TNT2 خب اين كارت براي اين بازي ضعيفه.حالا تو چه 256 مگ رم داشته باش چه 1 GB رم هيچ فرقي نميكنه!

البته اين اصل رو هم نبايد فراموش كرد كه حداقل رم بايد 256 باشه..و يك كارت گرافيك قوي.و در مورد مثال مكس پين 1 هم درسته خب 64 مگ اصلا براي اون بازي كم بود.حداقل بايد 128 داشتي و بعد با TNT2 ميشد راحت بازيش كرد.

ali206speed

Registered User
لایک‌ها
3
من امروز دوباره NFS under garand رو نصب كردم ولي امروز ديدم تو بازي بعضي جاها گير ميكنه حالا ميخوام بدونم رم تو اين جاها تاثير داره يا نه آخه من شنيدم كه اگه رم براي اون بازي مناسب باشه خوب اون بازي مياد ولي اگه رم رو ببريم بالا اون بازي بهتر ار اونم مياد ولي نه از نظر گرافيك از نظر روان شدن بازي حالا گير اون بازي از چيه من كه فعلا چيزي عوض نكردم

t_mohsen

Registered User
لایک‌ها
1
يعنی رو 32مگ tnt2 عمرن اجرا شه نه!! من بايد بی خيالش شم :blink: :( :blush:

ali206speed

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از t_mohsen :
يعنی رو 32مگ tnt2 عمرن اجرا شه نه!! من بايد بی خيالش شم :blink: :( :blush:
رامشتاين سلام اگر يادت باشه براي اين بازي يك پچ دانلود كرديم ولي كرك اين بازي موندش ميشه يگي كه از اين كرك خبري شده يا نه ؟ ;)

mohammad reza66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بالا