ali-boofaloo
کاربر قدیمی پرشین تولز
سابیلیک
موضوع : Pro Evolution Soccer4
زمان : صفر
مکان : نیم متریه تلویزیون
:specool: درود بر konami که داره EA رو با این بازیه مسخرش ....Fifa or World Cup or Eauro ورشکست می کنه.
رفتم تو سایت ea نوشته بود " من با این پول ترجیح می دم Fifa 2005 رو بخرم نه Winning Eleven 8 "و واقعا هم که راست گفته بود چون مگر اینکه آدم پولش نرسه و مجبور بشه بره Fifa بخره. البته یارو ملتفت نبود که تو ایران ما قیمت همه بازیها مثه همه = تقریبا به اندازه پول یه پیتزا مخصوص.
ایرادایی که به فیفا هست زیاده :
1-بازیکنا مثه منگولا توپو لو می دن
2-دگمه پاس و فرار رو نداره
3-هد زدن توش بی حسابو کتابه یهو یه بازیکن 168 سانتی میاد رو سره یه دفاع 190 سانتی میپره و هد میزنه. :blink:
4-حرکت بدن بازیکنا تو یه شرایطه خاصی یهو تند میشه (می پره) :thumbsdow
البته ایراد که زیاد داره و قابل بحثم نیست.
بحث سر شاهکاره konami یه.
من خودم از Winning Eleven 3 شروع کردم ماله ساله 1998 بود. مخصوص شرطی زنا بود. خود من کلی پول می بردم سر این بازی(البته بعدش توبه کردم).از winning eleven 4 به اینور سبک بازیا خیلی فرق کرد خیلی طبیعیتر شد
کنترل بازیکنا سختتر شد برای دریب کردن دگمه گذاشتن دیگه با جهت دادن مثه قبل نمی شد دیریب کرد تا به اینجا رسید.
البته نمی دونم جرا winning eleven 8 اینجوری شدش (شاید همه وقتشونو گذاشتن رو واقعی بودن قیافه بازیکن :santa: ا)
این سرس یکمکی ایراد توش هست که ایناشو من پیدا کردم :
1-چرا دربازه بان وای میسته توپو نگاه میکنه؟ (بعضی وقتا) :weird:
2-چرا تیمهای انگلیسی اسماشون درست نیست؟(North Londen = Arsenal یا Man blue = Chelsea) :exclamati
3-چرا هد زدنش انقدر الکی سخت شده(یه موقعی من از هر 3 تا سانترم یکیش گل بود
ولی الان از هر 10 تا یکیش گله :wacko: )
:wub: البته بازم دوست داریم + میخایمت :heart:
حالا قدراش کیان؟ ? ende elevenash kian
موضوع : Pro Evolution Soccer4
زمان : صفر
مکان : نیم متریه تلویزیون
:specool: درود بر konami که داره EA رو با این بازیه مسخرش ....Fifa or World Cup or Eauro ورشکست می کنه.
رفتم تو سایت ea نوشته بود " من با این پول ترجیح می دم Fifa 2005 رو بخرم نه Winning Eleven 8 "و واقعا هم که راست گفته بود چون مگر اینکه آدم پولش نرسه و مجبور بشه بره Fifa بخره. البته یارو ملتفت نبود که تو ایران ما قیمت همه بازیها مثه همه = تقریبا به اندازه پول یه پیتزا مخصوص.
ایرادایی که به فیفا هست زیاده :
1-بازیکنا مثه منگولا توپو لو می دن
2-دگمه پاس و فرار رو نداره
3-هد زدن توش بی حسابو کتابه یهو یه بازیکن 168 سانتی میاد رو سره یه دفاع 190 سانتی میپره و هد میزنه. :blink:
4-حرکت بدن بازیکنا تو یه شرایطه خاصی یهو تند میشه (می پره) :thumbsdow
البته ایراد که زیاد داره و قابل بحثم نیست.
بحث سر شاهکاره konami یه.
من خودم از Winning Eleven 3 شروع کردم ماله ساله 1998 بود. مخصوص شرطی زنا بود. خود من کلی پول می بردم سر این بازی(البته بعدش توبه کردم).از winning eleven 4 به اینور سبک بازیا خیلی فرق کرد خیلی طبیعیتر شد
کنترل بازیکنا سختتر شد برای دریب کردن دگمه گذاشتن دیگه با جهت دادن مثه قبل نمی شد دیریب کرد تا به اینجا رسید.
البته نمی دونم جرا winning eleven 8 اینجوری شدش (شاید همه وقتشونو گذاشتن رو واقعی بودن قیافه بازیکن :santa: ا)
این سرس یکمکی ایراد توش هست که ایناشو من پیدا کردم :
1-چرا دربازه بان وای میسته توپو نگاه میکنه؟ (بعضی وقتا) :weird:
2-چرا تیمهای انگلیسی اسماشون درست نیست؟(North Londen = Arsenal یا Man blue = Chelsea) :exclamati
3-چرا هد زدنش انقدر الکی سخت شده(یه موقعی من از هر 3 تا سانترم یکیش گل بود
:wub: البته بازم دوست داریم + میخایمت :heart:
حالا قدراش کیان؟ ? ende elevenash kian