• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PS VITA 3G ریجن 1 با رم هشت و کیف و یک اکانت ریجن دو شامل 16بازی(10 بازی خریداری شده و 6 بازی پلاس)

batavm

Registered User
لایک‌ها
318
سلام یک PS VITA 3G با رم 8 گیگ و کیف به همراه یک اکانت ریجن دو که روی دستگاه فعال هست و رمزش خدمت خریدار داده میشه تا از تمام امکاناتش استفاده بکنه رو برای فروش قرار میدم.
دستگاه کاملا سالم هست و فقط لبه قاب در سمت چپ دستگاه یک نقطه رنگ رفتگی داره که تو تصاویر مشخص هست.
قیمت هم با اکانت 750 تومان و اکر کسی اکانت رو نخواست فقط 650 تومان(عجله ای هم برای فروش نیست پس قیمت پرت ندید و از فرصت استفاده کنید.)
این رو هم مطمئن باشید که کنسول با این تعداد بازی و این قیمت گیرتون نمیاد.
برای خرید پخ بدید یا با 09368083284 تماس بگیرید.
بازی های این اکانت شامل:
littlebig planet ps vita
god of war:ghost of sparta
the jack and dexter trilogy
Vikings attack
motor storm rc
stealth inc:a clone in the dark
lego the lord of the rings
street fighter x tekken
new little kings story
indoor sports world
بازی های پلاس(حدود 20 روز از پلاس باقی مونده):
uncharted
gravity rush
gta:liberty city stories
sonic & all-stars racing transform
guacamelee
و یک بازی مبارزه ای دیگر که اسمش رو نمی دونم و به زودی قرار میدم.
files_products_%D8%B9%DA%A9%D8%B3%DB%B0%DB%B0%DB%B5%DB%B6%5B9e6ecd7fbbda812c5aebd82adc2f9301%5D.jpg

files_products_%D8%B9%DA%A9%D8%B3%DB%B0%DB%B0%DB%B5%DB%B9%5B9e6ecd7fbbda812c5aebd82adc2f9301%5D.jpg

files_products_%D8%B9%DA%A9%D8%B3%DB%B0%DB%B0%DB%B5%DB%B8%5B9e6ecd7fbbda812c5aebd82adc2f9301%5D.jpg

batavm

Registered User
لایک‌ها
318
برای خریدار بازیهای اکانت هم که بیش از 20 گیگ هست روی DVD تقدیم میکنم چون تقریبا همه رو گرفتم و دیگه نیازی به دانلود این حجم از بازی رو نخواهید داشت.

Doctor Splinter

Registered User
لایک‌ها
703
با سلام خدمت همشهری عزیز!
بازی های پلاس یعنی بعد از 20 روز که اعتبار اکانتش تموم بشه دیگه قابل استفاده نیستند؟؟؟

batavm

Registered User
لایک‌ها
318
با سلام خدمت همشهری عزیز!
بازی های پلاس یعنی بعد از 20 روز که اعتبار اکانتش تموم بشه دیگه قابل استفاده نیستند؟؟؟
سلام.بعد از اتمام پلاس فقط دیگه نمیشه دانلود کرد وگرنه اگر دانلود کرده باشید میتونید بعد از اتمام پلاس هم بازی کنید.
البته خودم هم برای رفع این مشکل بازی های پلاس رو دانلود کردم و رو ویتا نصب کردم و به PC انتقال دادم تا اگر پلاس تموم شد و هنوز ویتا فروش نرفته بود این بازی ها از بین نره.

batavm

Registered User
لایک‌ها
318
سلام.بعد از اتمام پلاس فقط دیگه نمیشه دانلود کرد وگرنه اگر دانلود کرده باشید میتونید بعد از اتمام پلاس هم بازی کنید.
البته خودم هم برای رفع این مشکل بازی های پلاس رو دانلود کردم و رو ویتا نصب کردم و به PC انتقال دادم تا اگر پلاس تموم شد و هنوز ویتا فروش نرفته بود این بازی ها از بین نره.
سلام مجدد.من یه پرس و جو کردم و ظاهرا با اتمام پلاس دیگه بازیهای پلاس رو نمیشه بازی کرد و نیاز به تمدید پلاس هست.

foadkratos

Registered User
لایک‌ها
86
سلام
ریجن دستگاه چی هست و سیمکارت ایران رو پشتیبانی میکنه ایا؟؟!!:D

batavm

Registered User
لایک‌ها
318
سلام
ریجن دستگاه چی هست و سیمکارت ایران رو پشتیبانی میکنه ایا؟؟!!:D
سلام.ریجن دستگاه رو اگر تو تیتر دقت کنید نوشتم که ریجن 1 هست.از سیم کارت های ایرانی هم پشتیبانی نمیکنه و برای استفاده از سیم کارت های ایرانی باید ریجن 2 و مدل 3G تهیه کنید.

foadkratos

Registered User
لایک‌ها
86
سلام.ریجن دستگاه رو اگر تو تیتر دقت کنید نوشتم که ریجن 1 هست.از سیم کارت های ایرانی هم پشتیبانی نمیکنه و برای استفاده از سیم کارت های ایرانی باید ریجن 2 و مدل 3G تهیه کنید.
بله مرسی لطفا قیمت اخرو برام ارسال کنید و اینکه کدوم شهر تشریف دارین؟

batavm

Registered User
لایک‌ها
318
سلام خدمت دوستان.یه پلاس سه ماهه هم دارم که اگر خواستید براتون روی اکانت فعالش می کنم و کنسول و تمام متعلقاتش رو به همراه این اشتراک سه ماهه 780 باهاتون حساب می کنم.

بالا