• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

qtek s200 و imate jamin

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
به نقل از Mohsenid :
سلام
بچه ها ميخواستم ببينم چه فرقی بين qtek s200 و imate jamin هستش و کدومو برای خريد پيشنهاد ميکنيد
هیچ فرقی ندارن،هر دو محصول شرکت اچ تی سی هستن که یکی توسط شرکت کیو تک و دیگری توسط شرکت آیمیت ریبرند شدند،فرقشون در خود پی پی سی نیست بلکه در خدمات پس از فروش هست که پن تک خدمات پس از فروش آیمیت رو در ایران به عهده داره،ضمن اینکه خوب آیمیت زبان عربی رو ساپورت می کنه،اما رو اس 200 باید نصب کنی(البته اگه دوست داری که فارسی هم کار کنی)،
موفق باشید.

MohsenID

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
مرسی از راهنماييت

BOROAMOO

Registered User
لایک‌ها
0
پس چرا جمین 100تومن تو تهران گرونتره؟:eek:

MohsenID

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
همون طور که مجتبی عزيز هم نوشته بود به اين دلايل گرون تره :

1.چون تقريباً همه اين برند رو ميشناسن
2.چون زبان عربی رو ساپورت ميکنه
3.چون خدمات پس از فروش بهتری داره

فکر کنم همين 3 تا عامل کافی باشه واسه اينکه قيمت اون حدود 40 تا 50 تومان گرون تر باشه :happy:
ولی هنوز من Qtek رو ترجيح ميدم نه به خاطر اينکه خودم دارم بلکه به خاطره اينکه فکر ميکنم
جنسی که سفارش اروپا باشه با جنسی که سفارش خاور ميانه باشه فرق ميکنه البته اين نظر شخصيه منه ;)

در ضمن شما خيلی راحت ميتونيد با نصب برنامه Arabizer روی Qtek امکانات تايپ عربی و فارسی داشته باشيد و در مورد خدمات پس از فروش هم عقيده من اينه که تو ايران پول هدر دادنه :blush:​

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
همون طور که مجتبی عزيز هم نوشته بود به اين دلايل گرون تره :

1.چون تقريباً همه اين برند رو ميشناسن
2.چون زبان عربی رو ساپورت ميکنه
3.چون خدمات پس از فروش بهتری داره

فکر کنم همين 3 تا عامل کافی باشه واسه اينکه قيمت اون حدود 40 تا 50 تومان گرون تر باشه :happy:
ولی هنوز من Qtek رو ترجيح ميدم نه به خاطر اينکه خودم دارم بلکه به خاطره اينکه فکر ميکنم
جنسی که سفارش اروپا باشه با جنسی که سفارش خاور ميانه باشه فرق ميکنه البته اين نظر شخصيه منه ;)

در ضمن شما خيلی راحت ميتونيد با نصب برنامه Arabizer روی Qtek امکانات تايپ عربی و فارسی داشته باشيد و در مورد خدمات پس از فروش هم عقيده من اينه که تو ايران پول هدر دادنه :blush:​

بله،همونطور که آقا محسن گفتن به خاطر این موارد یه مقدار گرونتر هست و البته یه دیدگاهی که از قدیم و ندیم وجود داشت و اون هم ورود زودتر آیمیت به ایران هست،تا جایی که بعضی از غیر حرفه ایها به پاکت پی سی ها می گن آیمیت؛یعنی پاکت پی سی رو با نام آیمیت می شناسن،
اما از این لحاظ اس 200 بهتره،
اولا" که فضای رام بیشتری در احتیار دارید،چون عربی ساز و تقویم قمری رو ندارید،
ثانیا" خدمات پس از فروش هم در ایران چندان معنی نداره؛تقریبا" نمیشه به گارانتی دلخوش کرد،نمونه بارزش اکسون که تازه کمی مشهورتر از بقیه هست تو ایران،ضمنا" جدیدا" دیگه دستگاههای آیمیت با گارانتی فیتکو ارائه نمی شن و ضمنا" اس 200 هم دارای گارانتی اکسون هست،هرچند که همونطور که گفتم گارانتی تو ایران معنی ندارد؛
قیمت پایینتر،
موفق باشید.

بالا