سوال اول شما جوابش خیلی واضح است:
کرنر به سود تیم آبی به شرطی که داور پریدن روی بازیکن خودی را بازی خطرناک تشخیص ندهد، با اینکه برخورد با بازیکن خودی خطا نیست (منظور هنگامی است که برای تصاحب توپ تلاش میشود) اما در جایی ممکن است یک بازیکن با مشت به صورت بازیکن خودی بکوبد که در این صورت داور بازیکن خاطی را اخراج و یک ضربه آزاد غیر مستقیم از محل برخورد به ضرر تیم خاطی اعلام میکند.
حرکت دروازبان هم اگر در نوع خودش غیر ورزشی باشه میتونه یک تذکر ویا ختی یک کارت زرد رو به همراه داشته باشه.
لطفا در باره سوال دوم که فرمودید بازیکن قرمز در آفساید است یا نه توضیح بدهید تا من متوجه بشوم که منظور شما از این پرسش چه بوده
ممنونم
سوال اول رو مطمئنی؟؟؟؟

استفاده کردن از بازیکن خودی بصورت وسیله خطا محسوب میشه ها؟؟؟ والا تمام تیمای دنیا بازیکناشون رو سر و کول هم دیگه بودنا :happy:
اصلا بکل تاکتیک تمام تیماهای دنیا عوض میشد..:lol:
من فلانی رو دوشم بگیر ( بطور حتم حرکت خطر ناک بودنش قبل از زدن کرنر اتفاق افتاده دیگه..) بیاد ضربه سر بزنه از نظر شما خطا نیست دیگه؟؟ مشت که نزده.قلم دوش گرفته..:lol:
در وازبان هم حق نداره دیرک رو بگیره تو بازی..استفاده از عوامل خارجی( من حالا که اینطوره میشه دیرک رو گرفت میپرم رو سر کول داور هد بزنم..از نظر شما بدون اشکاله دیگه؟؟)
چه از دید حرکت غیر ورزشی و چه از دید حرکت خظرناک همه اون حرکات خطا بود..شما میگی کرنره...
دومین سوال هم خیلی فرق میکنه...اگه بازیکن تو افساید باشه حتی اگه مالکیت انی توپ هم از دست بره جریمه تیمی نداره حرکت دروازبان..چون اگه بازیکن صاحب موقعیت محسوب بشه( در صورت تصاحب توپ توسط هم دسته ها) جزو بازیکنان موثر در بازی نیست...مثه این میمونه که من به یه بازیکن ذخیره موقع گرم کردن خودش بطری پرت کنم..در هر حال اون بازیکن تو افساید حکم اون بازیکنی رو داره که تو محوطه خطای هند بال واستاده...نمیتونه صاحب توپ بشه که موقعیت بخواد ایجاد کنه..پس خطای تیمی نداره...
من کلا تو ایران داوری درست ندیدم..همه خودشون رو خدای داوری میدون( این کمیته داوران ایران اند خندس) خودم شاهد بودم تو بازی لیگ دسته 1 یه بازیکن تک به تک شد با گلر..گلر رو دریبل زد..بعد یه بازیکن حریف رفت رو خط دروازه..بازیکن صاحب توپ به بغل دستیش که هم تیمی بودن و کمی ازش جلوتر بود پاس داد اونم شوت زد و توپ گل شد( یکم زاویه پیدا کرده بود خود بازیکن صاحب توپ و دروازبان از پشت بهش نزدیک شده بود)
کمک داورم هیچ عکس العملی نشون نداد..داورم دستشو گرفت طرف وسط زمین..:lol: جالب اینکه تیم گل خورده هم مثه چرمنگ ها اعتراضی نکردن..:lol:
همین سوتی تو برنامه 90 هم 3-4 سال پیش دادن کارشناسان خبره داوری..:lol: