• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Question-Answer FIFA2006پرسش و پاسخ قوانین داوری فوتبال

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
یه سوال
اگه یکی از بازیکن ها از عمد توپ رو به داور بکوبه و داور تعطیل بشه ( یعنی بیهوش بشه مثلا ) تکلیف چیه ؟
آقای داور رو می برن بیمارستان (اگه لازم باشه) . بازیکن رو اخراج می کنند. و داور چهارم قضاوت رو بر عهده می گیره. توی جام جهانی خلاقیت به خرج داده بودند برای اطمینان داور پنجم هم داشتند.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
سوال اول شما جوابش خیلی واضح است:
کرنر به سود تیم آبی به شرطی که داور پریدن روی بازیکن خودی را بازی خطرناک تشخیص ندهد، با اینکه برخورد با بازیکن خودی خطا نیست (منظور هنگامی است که برای تصاحب توپ تلاش میشود) اما در جایی ممکن است یک بازیکن با مشت به صورت بازیکن خودی بکوبد که در این صورت داور بازیکن خاطی را اخراج و یک ضربه آزاد غیر مستقیم از محل برخورد به ضرر تیم خاطی اعلام میکند.
حرکت دروازبان هم اگر در نوع خودش غیر ورزشی باشه میتونه یک تذکر ویا ختی یک کارت زرد رو به همراه داشته باشه.

لطفا در باره سوال دوم که فرمودید بازیکن قرمز در آفساید است یا نه توضیح بدهید تا من متوجه بشوم که منظور شما از این پرسش چه بوده
ممنونم

سوال اول رو مطمئنی؟؟؟؟:) استفاده کردن از بازیکن خودی بصورت وسیله خطا محسوب میشه ها؟؟؟ والا تمام تیمای دنیا بازیکناشون رو سر و کول هم دیگه بودنا :happy:
اصلا بکل تاکتیک تمام تیماهای دنیا عوض میشد..:lol:

من فلانی رو دوشم بگیر ( بطور حتم حرکت خطر ناک بودنش قبل از زدن کرنر اتفاق افتاده دیگه..) بیاد ضربه سر بزنه از نظر شما خطا نیست دیگه؟؟ مشت که نزده.قلم دوش گرفته..:lol:

در وازبان هم حق نداره دیرک رو بگیره تو بازی..استفاده از عوامل خارجی( من حالا که اینطوره میشه دیرک رو گرفت میپرم رو سر کول داور هد بزنم..از نظر شما بدون اشکاله دیگه؟؟)

چه از دید حرکت غیر ورزشی و چه از دید حرکت خظرناک همه اون حرکات خطا بود..شما میگی کرنره...

دومین سوال هم خیلی فرق میکنه...اگه بازیکن تو افساید باشه حتی اگه مالکیت انی توپ هم از دست بره جریمه تیمی نداره حرکت دروازبان..چون اگه بازیکن صاحب موقعیت محسوب بشه( در صورت تصاحب توپ توسط هم دسته ها) جزو بازیکنان موثر در بازی نیست...مثه این میمونه که من به یه بازیکن ذخیره موقع گرم کردن خودش بطری پرت کنم..در هر حال اون بازیکن تو افساید حکم اون بازیکنی رو داره که تو محوطه خطای هند بال واستاده...نمیتونه صاحب توپ بشه که موقعیت بخواد ایجاد کنه..پس خطای تیمی نداره...

من کلا تو ایران داوری درست ندیدم..همه خودشون رو خدای داوری میدون( این کمیته داوران ایران اند خندس) خودم شاهد بودم تو بازی لیگ دسته 1 یه بازیکن تک به تک شد با گلر..گلر رو دریبل زد..بعد یه بازیکن حریف رفت رو خط دروازه..بازیکن صاحب توپ به بغل دستیش که هم تیمی بودن و کمی ازش جلوتر بود پاس داد اونم شوت زد و توپ گل شد( یکم زاویه پیدا کرده بود خود بازیکن صاحب توپ و دروازبان از پشت بهش نزدیک شده بود)

کمک داورم هیچ عکس العملی نشون نداد..داورم دستشو گرفت طرف وسط زمین..:lol: جالب اینکه تیم گل خورده هم مثه چرمنگ ها اعتراضی نکردن..:lol:

همین سوتی تو برنامه 90 هم 3-4 سال پیش دادن کارشناسان خبره داوری..:lol:

معین الدین

Registered User
لایک‌ها
0
------------------------------------------------------------------------------
یه سوال
اگه یکی از بازیکن ها از عمد توپ رو به داور بکوبه و داور تعطیل بشه ( یعنی بیهوش بشه مثلا ) تکلیف چیه ؟

اگر این اتفاق در جریان بازی بیفته بازیکن خطا کار اخراج و یک ضربه آزاد غیر مستقیم از محل برخورد بر علیه تیم خطا کار زده خواهد شد( در لحظه ایی که داور بی هوش شود تصمیم گیری بر عهده کمک داور اول یا داور چهارم است) اگر داور نتواند به بازی ادامه دهد کمک داور اول داور وسط میشود و داور چهارم به جای کمک داور اول انجام وظیفه خواهد کرد و یا داور چهارم سر داور خواهد شد.

اگر این اتفاق در هنگامی باشد که بازی متوقف است بازیکن خطا کار اخراج و بازی از همان جایی که میبایست آغاز میگردید شروع میشود.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
حالا یه سوال اگر دوار چهارم بیاد تو زمین و مثلا داور که ضربه خورده بره بیمارستان کارهای تعویض و اینا رو کی انجام می ده ؟

معین الدین

Registered User
لایک‌ها
0
حالا یه سوال اگر دوار چهارم بیاد تو زمین و مثلا داور که ضربه خورده بره بیمارستان کارهای تعویض و اینا رو کی انجام می ده ؟

داور پنجم انجام وظائف داور چهارم را به عهده میگیرد

معین الدین

Registered User
لایک‌ها
0
پرسش:
در حالی که مهاجم تیم زرد در محوطه جریمه تیم قرمز پا به توپ است دروازبان تیم زرد بطری آبی را که در دست دارد از درون محوطه جریمه خود به صورت یکی از بازیکنان تیم قرمز که بیرون محوطه جریمه است میکوبد، تصمیم داور در این صحنه چه باید باشد؟ جریمه شخصی و تیمی چیست؟
شروع مجدد بازی چگونه است؟ و از کجاست؟

دروازبان تیم زرد به دلیل خطای شدید از بازی اخراج میشود و یک ضربه آزاد مستقیم از محل برخورد به سود تیم قرمز اعلام میگردد.
یکی از دوستان فرموده بود که اگر گل به ثمر رسیده باشد گل قبول است، باید خدمتتون عرض کنم که داور تا هنگامی که بازی مجددا شروع نشده باشد ویا خاتمه نیافته باشد میتواند تصمیم خود را عوض کند.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
چشم :D
خب من امروز تو بازی سایپا دیدم که داور به یکی از بازیکن های ذخیره کارت قرمز داد . خب این هیچی

اما یادمه یه جا خوندم که داور می تونه حتی به مربی هم کارت نشون بده خواستم ببینم درسته ؟
یه چیز دیگه
مصاحبه بعد از بازی از داور ها درست هست ؟

معین الدین

Registered User
لایک‌ها
0
چشم :D
خب من امروز تو بازی سایپا دیدم که داور به یکی از بازیکن های ذخیره کارت قرمز داد . خب این هیچی

اما یادمه یه جا خوندم که داور می تونه حتی به مربی هم کارت نشون بده خواستم ببینم درسته ؟
یه چیز دیگه
مصاحبه بعد از بازی از داور ها درست هست ؟

داور به تمامی بازیکنان اصلی و جانشین میتواند کارت زرد و قرمز نشان دهد اما در مورد سایر نفرات حاضر روی نیمکت مانند مربی سرپرست پزشک مسول تدارکات کارت نشان نمیدهد و لفظی به آنها تذکر داده و یا آنها را مخترمانه از زمین بازی اخراج میکند.

داور حق ندارد به مربی کارت نشان دهد.

معین الدین

Registered User
لایک‌ها
0
پرسش:

تماشاگری در که نزدیک به زمین بازی است در سوت میدمد و مدافع به گمان اینکه داور سوت زده و بازی متوقف شده در درون محوطه جریمه خودی توپ را با دست کنترل میکند، داور چه تصمیمی میگیرد؟

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
چرا فرت توپ و با دست میگیره ؟

خوب معلومه پنالتی است و داور به مسئولین ورزشگاه تذکر می دهد
اون شخصی هم که سوت زده احتمالا کتک خواهد از مدافغ

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
پرسش:

تماشاگری در که نزدیک به زمین بازی است در سوت میدمد و مدافع به گمان اینکه داور سوت زده و بازی متوقف شده در درون محوطه جریمه خودی توپ را با دست کنترل میکند، داور چه تصمیمی میگیرد؟
توی بازی ایران -دانمارک 3،4 سال پیش این اتفاق افتاد. داور پنالتی اعلام کرد ولی خود دانمارکی ها توپ رو زدند بیرون.

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
دوستان اگه بحث داوری به جاهای دیگه کشیده بشه مجبور میشم تاپیک رو ببندم, لطفا رعایت کنید.

متشکرم.

معین الدین

Registered User
لایک‌ها
0
پرسش:

پاسخ:
اگر داور صدای سوت را به عنوان تداخل و عامل خارجی تصور کند بازی را متوقف کرده و با یک دراپ بال از محل توپ در هنگام توقف بازی ، بازی را مجددا آغاز خواهد کرد.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
پاسخ:
اگر داور صدای سوت را به عنوان تداخل و عامل خارجی تصور کند بازی را متوقف کرده و با یک دراپ بال از محل توپ در هنگام توقف بازی ، بازی را مجددا آغاز خواهد کرد.

مرسی جالب بود این

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
بسیار تاپیک خوبیه و خیلی از سوالاتی که تو ذهن من بود ، اینجا پاسخ داده شد ...
hippie1.gif

معین الدین

Registered User
لایک‌ها
0
پرسش:
مدافع تیم زرد توپ را به دروازه بان خودی پاس(کاملا ارادی) میدهد اما دروازه بان در کنترل توپ با پا ناموفق عمل میکند و توپ به سمت دروازه خالی میرود دروازه بان به سمت توپ شیرجه رفته و توپ را با دست به کرنر میفرستد، تصمیم داور در این صحنه چه باید باشد؟

جریمه شخصی و تیمی چیست؟
شروع مجدد بازی چگونه باید باشد و از کجا؟

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
من می گم نه اشکلالی ندارد چون در بعضی جاها پیش میاد که مدافع اشباه پاس میده و دوازه بان برای نجات دروازه از دست هاش استفاده می کنه اما اینکه خودش اشتباه کنه رو نمی دونم

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
پرسش:
مدافع تیم زرد توپ را به دروازه بان خودی پاس(کاملا ارادی) میدهد اما دروازه بان در کنترل توپ با پا ناموفق عمل میکند و توپ به سمت دروازه خالی میرود دروازه بان به سمت توپ شیرجه رفته و توپ را با دست به کرنر میفرستد، تصمیم داور در این صحنه چه باید باشد؟

جریمه شخصی و تیمی چیست؟
شروع مجدد بازی چگونه باید باشد و از کجا؟
فکر کنم باید پشت محوطه 6 قدم ضربه آزاد ( غیر مستقیم ؟! ) بزنن ...
169.gif

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
فکر کنم باید پشت محوطه 6 قدم ضربه آزاد ( غیر مستقیم ؟! ) بزنن ...
169.gif

چرا؟؟ توپ از اختیار دروازبان خارج شده..هیچ ایرادی نداره اگه توپ رو لمس کنه با دست( نه در اختیار بگیره)

بالا