• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Question-Answer FIFA2006پرسش و پاسخ قوانین داوری فوتبال

Reza_A

Registered User
لایک‌ها
5
فکر کنم بازیکن بخاطر گرفتن فرصت مسلم گل اخراج بشه. از اونجا که در اصل پرتاب بطری به سمت توپ خطاست نه برخورد آن به توپ، فکر کنم ضربه آزاد مستقیم از محل پرتاب بطری زده بشه.

دکتر اگه میشه یه نگاهی به سوالم توی پست 36 هم بنداز. :D

معین الدین

Registered User
لایک‌ها
0
خیلی ممنونم از اینکه جوابمو دادید. حالا اگر بازیکن مصدوم از چرخش زنندگان پنالتی حذف شود (در حالتیکه تعویضهای مجاز تمام شده) آیا باید تیم مقابل یک بازیکنش رو که هنوز پنالتی نزده از زمین خارج کنه تا بازیکنان هر دو تیم همزمان پنالتیهای دور دومشونو شروع کنند؟ (مثل وقتی که یکی از بازیکنان دو تیم اخراج شده باشه)

اگر باید همینکار انجام بشه یه سوال دیگه دارم که البته قبول دارم خیلی بعیده موردش پیش بیاد:
فرض کنید یک تیم ده پنالتی زده و این مصدومیت دقیقا در پنالتی یازدهم تیم مقابل بیافته و تنها بازیکن باقیمانده در زمین که هنوز پنالتی نزده همون در وازه بان مصدوم باشه، آیا یکی از ده بازیکنی که قبلا پنالتی زده اند ، پنالتی یازدهم رو میزنه. منظورم اینه که آیا یک تیم دور دوم پنالتیها رو از پنالتی یازدهم شروع می کنه و تیم دیگر از پنالتی دوازدهم؟

پاسخ سوال 1:
خیر،
پاسخ سوال 2:
بله

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
دوست عزیزم از طرح این پرسش جالب ممنونم.

پاسخ شما:
دروازبان مصدوم را میتوان با جانشین تعویض کرد به شرط آنکه تعویض های مجاز یک تیم تمام نشده باشد.

بازیکن آسیب دیده میتواند از زدن ضربه پنالتی معاف شود و چرخش زنندگان ضربه بدون در نظر گرفتن بازیکن آسیب دیده صورت میگیرد.
عذر می خوام دکتر. ولی این طور که من یادمه در حاشیه جام جهانی یکی از کارشناسای داوری گفت که اگر مصدومیت دروازه بان برای داور مشخص بشه ، حتی اگه سه تا تعویض رو هم انجام داده باشند میشه دروازه بان رو تعویض کرد. البته فقط در مورد دروازه بان صادق هست.

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
پرسش:
مهاجمی از دروازه بان عبور میکند و توپ را به سمت دروازه خالی میفرستد، مدافع بطری آبی را که در دست دارد یا هر شیء مشابه دیگری را پرتاب کرده و مسیر توپ را عوض میکند و با ابن کار از گل شدن توپ جلوگیری میکند، در این صحنه جریمه شخصی و تیمی چیست؟
شروع مجدد بازی از کدام محل است؟
محل پرتاب یا محل برخورد؟
بازیکن خطاکار اخراج باید گردد. ضربه پنالتی نواخته باید گردد.

معین الدین

Registered User
لایک‌ها
0
عذر می خوام دکتر. ولی این طور که من یادمه در حاشیه جام جهانی یکی از کارشناسای داوری گفت که اگر مصدومیت دروازه بان برای داور مشخص بشه ، حتی اگه سه تا تعویض رو هم انجام داده باشند میشه دروازه بان رو تعویض کرد. البته فقط در مورد دروازه بان صادق هست.

برای من قانون و اون چیزی که تو کتاب داوری نوشته شده اهمیت داره و همیشه به قانون استناد میکنم، دیگران ممکنه از خودشون چیزهایی بگن که اصلا با قانون هماهنگ نباشه.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
حالا چرا پنالتی؟ شاید توپ و بازیکن هر دو بیرون محوطه جریمه باشن.

نه دیگه تو فکر کن چه نشونه گیری دقیقی باید داشته باشی که از بیرون محوطه توپ و بزنی :lol:

اما بی شوخی تو سوال مطرح نشد که بازیکن کجاست

Reza_A

Registered User
لایک‌ها
5
نه دیگه تو فکر کن چه نشونه گیری دقیقی باید داشته باشی که از بیرون محوطه توپ و بزنی :lol:

اما بی شوخی تو سوال مطرح نشد که بازیکن کجاست

والا جاش که فکر نکنم مهم باشه. مساله اصلی اینه که اگه جریمه تیمی داشته باشه، ضربه آزاد مستقیمه یا دو ضرب و از کجاست. از محل توپ یا بازیکن خاطی.

معین الدین

Registered User
لایک‌ها
0
والا جاش که فکر نکنم مهم باشه. مساله اصلی اینه که اگه جریمه تیمی داشته باشه، ضربه آزاد مستقیمه یا دو ضرب و از کجاست. از محل توپ یا بازیکن خاطی.

ممنونم.:)

ضمنا بهتره که به جای واژه دو ضرب از جمله ضربه آزاد غیر مستقیم استفاده کنید.

Reza_A

Registered User
لایک‌ها
5
دکتر هر کی می خواست نظر بده، داد. خودت جوابشو بگو.

معین الدین

Registered User
لایک‌ها
0
پرسش:
مهاجمی از دروازه بان عبور میکند و توپ را به سمت دروازه خالی میفرستد، مدافع بطری آبی را که در دست دارد یا هر شیء مشابه دیگری را پرتاب کرده و مسیر توپ را عوض میکند و با ابن کار از گل شدن توپ جلوگیری میکند، در این صحنه جریمه شخصی و تیمی چیست؟
شروع مجدد بازی از کدام محل است؟
محل پرتاب یا محل برخورد؟

پاسخ:
بطری آب یا شیء مشابه پرتابی امتداد دست تلقی میشود پس بازیکن خاطی بدلیل جلوگیری از موقعیت آشکا گلزنی بوسیله دست زدن عمدی به توپ از بازی اخراج و یک ضربه آزاد مستقیم به سود تیم مهاجم اعلام میگرد.
محل شروع مجدد بازی از جایی است که شیء پرتابی با توپ برخورد کرده اگر برخورد در درون محوطه جریمه باشد ضربه پنالتی اعلام میشود.

معین الدین

Registered User
لایک‌ها
0
پرسش:
در حالی که مهاجم تیم زرد در محوطه جریمه تیم قرمز پا به توپ است دروازبان تیم زرد بطری آبی را که در دست دارد از درون محوطه جریمه خود به صورت یکی از بازیکنان تیم قرمز که بیرون محوطه جریمه است میکوبد، تصمیم داور در این صحنه چه باید باشد؟ جریمه شخصی و تیمی چیست؟
شروع مجدد بازی چگونه است؟ و از کجاست؟

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
یه سوال فنی..

یه کرنر میزنن یکی از بازیکنان تیم ابی میپره رو بازیکن خودی و ضربه سر میزنه و دروازبان حریفم اول با دست چپ تیرک افقی رو میگیره بعد با دست راست توپ رو به کرنر میفرسته...

از نظر داور چه شکلی داره؟؟

معین الدین

Registered User
لایک‌ها
0
یه سوال فنی..

یه کرنر میزنن یکی از بازیکنان تیم ابی میپره رو بازیکن خودی و ضربه سر میزنه و دروازبان حریفم اول با دست چپ تیرک افقی رو میگیره بعد با دست راست توپ رو به کرنر میفرسته...

از نظر داور چه شکلی داره؟؟
از نظر شما چه شکلی داره؟

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
از نظر شما چه شکلی داره؟

من اگه میخواستم تفسیرمو بگم سوال نمیکردم..:D

راستی..این سوال هم ایهام داره:
پرسش:
در حالی که مهاجم تیم زرد در محوطه جریمه تیم قرمز پا به توپ است دروازبان تیم زرد بطری آبی را که در دست دارد از درون محوطه جریمه خود به صورت یکی از بازیکنان تیم قرمز که بیرون محوطه جریمه است میکوبد، تصمیم داور در این صحنه چه باید باشد؟ جریمه شخصی و تیمی چیست؟

بازیکن ضربه خورده قرمز تو افساید هست یا نه...؟؟ خیلی فرق فوکوله..

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
پرسش:

خب به نظر من که دروازه بان از زمین اخراج میشه
اگر قبل از سوت داور توپ گل بشه . گل هم قبوله
قبل از اون پنالتی می شه .
------------------------------------------------------------------------------
یه سوال
اگه یکی از بازیکن ها از عمد توپ رو به داور بکوبه و داور تعطیل بشه ( یعنی بیهوش بشه مثلا ) تکلیف چیه ؟

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
خب به نظر من که دروازه بان از زمین اخراج میشه
اگر قبل از سوت داور توپ گل بشه . گل هم قبوله
قبل از اون پنالتی می شه .
------------------------------------------------------------------------------
یه سوال
اگه یکی از بازیکن ها از عمد توپ رو به داور بکوبه و داور تعطیل بشه ( یعنی بیهوش بشه مثلا ) تکلیف چیه ؟

غیب گویی میکنی؟؟؟(در مورد اون تیکه بولد شده):blink:

پنالتی رو از کجا اوردی؟؟؟:)

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
غیب گویی میکنی؟؟؟(در مورد اون تیکه بولد شده):blink:

پنالتی رو از کجا اوردی؟؟؟:)

خب تو بحث قبل قرار بر این شد که ( یعنی قانون حکم کرد ) که ضربه خظا از اونجایی زده میشه که بازیکن بطری را پرت کرده پس چون دروازه بان داخل محوظه جریمه هست و او بطری را پرت کرده پنالتی اعلام میشه

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
خب تو بحث قبل قرار بر این شد که ( یعنی قانون حکم کرد ) که ضربه خظا از اونجایی زده میشه که بازیکن بطری را پرت کرده پس چون دروازه بان داخل محوظه جریمه هست و او بطری را پرت کرده پنالتی اعلام میشه

نخندون منو..اگه عوامل بیرون بازی پرت کنن حتما میبرن اونجا که طرف پرت کرده...:lol:

تو خطا ( اون عوامل بیرونی مشمول خطا نیست البته) محل قرار گیری بازیکنی که روش خطا شده ملاکه..;)

بالا