Template errors

• Template public:PAGE_CONTAINER: [E_USER_WARNING] Accessed unknown getter 'node_type_id' on XF:Forum[11] (src/XF/Mvc/Entity/Entity.php:202)
  • پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است
Current Node ID: 11
Parent Node ID: 4 4 (Parent is a category)

RapidShare Premium Account رایگان با استفاده از سایت www.premiumforfree.com

مرغابی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با رفتن به لینک زیر و ثبت نام اکانت رپید شیر بگیرید (فرصت رو از دست ندهید)

http://PremiumForFree.com/index.php?referral=27044

1- برای اینکه دوستتان بتواند اکانت فری دریافت کند بایستی شما به قسمت Complete an Offer رفته و از جدولی که مشاهده میکنید 2 انتخاب از میان (Greenfield Online Premiere online web survey // My Points // Nielsen/NetRatings Survey // Opinion Square) داشته باشید و یا یک انتخاب (Ringtone Channel) به این ترتیب شما 1 offer را تکمیل خواهید کرد ... حال با فرض انتخاب یکی از این حالتها در ستون اول در بخش Offer بر روی ایمیجی که به شما نشان داده شده کلیک کنید و بدین ترتیب نصف آفر رو کامل کنید اینکار را برای انتخاب دیگرتون هم تکرار کنید تا یک آفر رو کامل کرده باشید به این ترتیب شما یک referral برای دوستتان محسوب خواهید شد.

2- به قسمت Refer Friends برید و لینک موجود رو به 5 نفر از دوستانتون بدید و از اونا بخواهید که مرحله 1 را برای شما انجام بدن .. در اینصورت یک اکانت 5 روزه برای سایت مورد نظرتون که میتونید از بخش My Account انتخاب کنید ، مثل من دریافت خواهید کرد.​

saeid3992

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام داداش حتما زیرمجموعه ها هم باید زیرمجموعه بگیرن یا مهم نیست من 5 نفر گرفتم چراغها زرد شده الان باید چیکار کنم ؟ اگه مییشه راهنمایی کنید ممنون میشم

بالا