• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

remot desktop

mefmef

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من دو تا كامپيوتر با سيستم عامل ايكس پي دارم يكي در منزل ويكي هم در اداره مي خواهم از منزل به كامپيوتر اداره وصل بشم وامكان بررسي وگزارش گيري از سيستم را داشته باشم اين دو كامپيوتري كه گفتم هيچكدام به شبكه اي غير از اينترنت واز نوع ارتباط دايال اپ وصل نيستند و فاصله اين دو حدود پانصد متر است لطفا توضيحاتتان بشكلي باشد كه يك مبتدي هم بتواند استفاده كند
ممنون

knowhow

مدیران قدیمی
لایک‌ها
22
ببینید پشت اینترنت dialup به دلیل اینکه Ip ها عوض می شن نمی شه وصل شد. تازه خیلی جاها اصلا IP Valid نمی دن که بتونید وصل شید به اون pc.

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از mefmef :
سلام
من دو تا كامپيوتر با سيستم عامل ايكس پي دارم يكي در منزل ويكي هم در اداره مي خواهم از منزل به كامپيوتر اداره وصل بشم وامكان بررسي وگزارش گيري از سيستم را داشته باشم اين دو كامپيوتري كه گفتم هيچكدام به شبكه اي غير از اينترنت واز نوع ارتباط دايال اپ وصل نيستند و فاصله اين دو حدود پانصد متر است لطفا توضيحاتتان بشكلي باشد كه يك مبتدي هم بتواند استفاده كند
ممنون
اين دوستمون درست ميگه.راستي چرا دو تا سيستم رو از طريق خط تلفن به هم وصل نمي كني؟

mefmef

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از راهنمايي شما
ولي با خط تلفن چطور ميشه اينكار را انجام داد من ميخواهم امكان كاركردن با يك نرم افزار خاص را در كامپيوتر مقصد داشته باشم وبتوانم لاگ فايل خروجي اون نرم افزار را به كامپيوتر خودم انتقال بدم

alizaman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mefmef :
ممنون از راهنمايي شما
ولي با خط تلفن چطور ميشه اينكار را انجام داد من ميخواهم امكان كاركردن با يك نرم افزار خاص را در كامپيوتر مقصد داشته باشم وبتوانم لاگ فايل خروجي اون نرم افزار را به كامپيوتر خودم انتقال بدم

اگه بخواهي بي دردسر اين كار رو انجام بدي به نظر من با PCAnywhere رو امتحان كن، احتمالا كارت رو راه ميندازه

بالا