سایت ساز وبزیکسب درآمد

Remote Boot - Command

شروع موضوع توسط Remote_Network ‏21 فوریه 2007 در انجمن شبکه

  1. Remote_Network

    Remote_Network کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 اکتبر 2006
    نوشته ها:
    183
    تشکر شده:
    1
    سلام مجدد به همه دوستان

    از دوستان کسی میدونه با کدوم دستور(Command line) میشه تو شبکه یه کامیوتر رو روشن کرد؟(WOL)
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. Remote_Network

    Remote_Network کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 اکتبر 2006
    نوشته ها:
    183
    تشکر شده:
    1
    الو.....الووووو.....
    کسی اونجا نیست .....!!!!؟؟؟؟
     
  4. m_ab

    m_ab Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    304
    تشکر شده:
    0
    منم هرچی جستجو کردم به نتیجه زیادی نرسیدم!

    مخصوصا وقتی یه سیستم خاص رو تو یه شبکه بخوای روشن کنی!

    ولی تا جایی که فهمیدم شاید از طریق تنظیم توی ستاپ مادربورد ( توی قسمت پاور منیجمنت ) و شاید یه تنظیماتی تو ویندوز بشه! ;)
     
  5. mazoolagh

    mazoolagh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,939
    تشکر شده:
    7
    یک برنامه بود اسمش wol (یا شبیه به همین بود) که بهش مک آدرس میدادی و پکت مربوطه رو واسه کامپیوتر هدف میفرستاد. رایگان هم بود.
     
  6. mazoolagh

    mazoolagh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,939
    تشکر شده:
    7
    تنظیمات بایوس که باید حتما" روی کامپیوتر هدف انجام شده باشه ولی کامپیوتر بیدارکننده (معمولا" سرور شبکه) هست که باید پکت مخصوص رو ارسال کنه.
     
  7. Graveworm

    Graveworm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 می 2005
    نوشته ها:
    1,063
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
  8. Remote_Network

    Remote_Network کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 اکتبر 2006
    نوشته ها:
    183
    تشکر شده:
    1
    قبل از هر چیز از همه دوستان ممنونم.

    WOL سر نام Wake On Lan میباشد که به معنی بیدار شدن در شبکه است.
    برای فعال بودن این خصوصیت باید اون رو در BIOS روی On تنظیم کرد ،ضمنا روی بعضی از کارت شبکه ها کابلی با همین نام وجود داره که باید اون رو به مادربرد متصل کرد.
    خیلی از برنامه های مدیریت و مانیتورینگ شبکه این قابلیت رو در اختیار شما قرار میدن که بتونید از WOL استفاده کنید.
    جالبه که من بعضی وقتا دستگاهی رو که کابل WOL اون نصب نیست میتونم روشن کنم(شاید علت آن ،قابلیت خاصی در مادر برد آن دستگاه باشد)
     
  9. Remote_Network

    Remote_Network کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 اکتبر 2006
    نوشته ها:
    183
    تشکر شده:
    1
    برنامه مختصر و مفیدییه
    ولی من میخام مشکلم رو داخل Command prompt حل کنم.
     
  10. mazoolagh

    mazoolagh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,939
    تشکر شده:
    7
    wol رو میدونم مخخف چی هست:D ، اون برنامه هم اسمش همین هست و تو کامند پرامپت اجرا میشه:

    کد:
    Wake-On-LAN Utility 1.1
    Copyright (C) 2000-2003 By Greg Wittmeyer
    All Rights Reserved
    
    Usage:  wol.exe mac_address
    Example: wol.exe 3c7f45d9e56a
    
     
  11. Graveworm

    Graveworm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 می 2005
    نوشته ها:
    1,063
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    چنین command تو standard command list ها نیست و نیاز به برنامه جانبی داره :)
     
  12. alitaaba

    alitaaba کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    39
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Beijing, China
    Salam Dusteh aziz,
    Firstly as other friends mentioned you need to have Wake on LAN enabled at the bios level, so basically your NIC will accept wake on LAN commands. Then you need to have the utility, for utility you do not need to have anything fancy with GUI or anything, all you need is peices of code that they put together to do this for you(YOu can even put together VB codes or WMI queries to do so) and it comes in form of exe files normally. then you just go to command prompt (Also can trigger it as a batch file), and wake pc's up.
    Wake On LAN broadcasts a "Wake On LAN" packet to the NIC s and only those that have Wake on LAN enabled at BIOS level will be able to accept and respond.
    Google this "wake on lan command line exe" and you should be able to get an answer.
     
  13. Remote_Network

    Remote_Network کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 اکتبر 2006
    نوشته ها:
    183
    تشکر شده:
    1
    از همراهی و همکاری همه دوستان ممنونم.
    مطالبی و راهنمایی هایی که کردید کاملا مفید و کاربردی هستند.
    پس از اعمال آنها حتما نتیجه رو اعلام میکنم.
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی