• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Remote controller for PPC!!!!!!!

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان !

چند مدتی هست شدیدا دنبال یه ریموت کنترلر برای ppc هستم که به وسیله bluetooth adaptor این کار رو انجم بده نمونه هایی از این نرم افزار ها رو برای S60 داشتم قبلا ولی برای ppc پیدا نکردم
(نرم افزار هایی که در ُS60 موجود بودن معمولا نیازی به تنظیمات IP و از این چیزها نداشت و خودش Setting می کرد)
و یا نرم افزاری که بشه ppc رو با PC به صورت یه lan کرد و بشه یهجور virtual desktop راه انداخت!

گر دوستان همچین برنامه هایی رو سراغ دارن لطف کنن به همراه طرز استفاده اینجا معرفی کنن

با تشکر فراوان!!!!!!!!!!!!!

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز ممنون از راهنماییتون اما در اونجا توضیح کاملی در رابطه با user ساختن و نمیونم ساخت server و اینجور چیزها ندادن و کسانی که network بلد نیستن نمی تونن این کار رو انجام بدن!!!!!(مثل خودم)

اگر توضیح بیشتری بدین ممنون میشم!!

DelphiDeveloper

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نمیخواد User تعریف کنین فقط تیک Allow Users to connect... رو بزن بعد وقتی که به کامپیوتر Connect شدی حالا یا با Bluetooth یا Internet بعد توی Terminal Service Client آی پی رو بزن و Connect شو برای User هم همون User ویندوزت رو بزن یعنی User ای که باهاش توی PC وارد میشی

موفق باشی

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان در هنگام استفاده از برنامه Parys.PTvncHiRes اگه با کابل connect بشه مشکلی نداره و کار میکنه اما وقتی می خواهم از bluetooth استفاده کنم error میده و fail میشه برای bluetooth در کامپیوترم یک سرویس lan access میسازم و حتی دستی بهش ip میدم ppc هم بعد از اجرا برنامه میشناسه و حتی password رو هم قبول میکنه اما بعد از اون در هنگام connecting با خطا مواجه میشه !(در ضمن bluetooth daptorم blue soleil هست) ممنون می شم کمک کنید!!!!!!!!!

و با تشکر از delphideveloper عزیز اما من این کار ها رو تا قسمتی انجام دادم اما باز نتونستم کار نکرد

اگر کسی طرز کار با terminal service client رو بلده به طور کامل اینجا مطرح کنه

با تشکر!!!!!!

بالا