آژانس هواپیماییexchanging

Remote Setup

شروع موضوع توسط iransbs ‏9 ژانویه 2006 در انجمن PHP

  1. iransbs

    iransbs کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 می 2005
    نوشته ها:
    471
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    ایران، مازندارن، ساری
    با سلام
    حتمی کار PHPKAR را درباره نصب از راه دور دیده اید
    من خواستم از اینجا از ایشون خواهش کنم سورس این برنامه رو در اینجا بزارن تا ما هم بتونیم از این برنامه استفاده کنیم
    راستش ما می خوایم مامبو فارسی را از راه دور نصب کنیم
    اگر ممکنه سورسش رو اینجا بزاری ممنون می شم یا به ایمیلم بفرستی [email protected]
    انشاالله از خجالتت در میایم
     
  2. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
    بهم میگفتی واست درست کنم !
    این بدرد تو نمیخوره !
    چون خیلی باید دست کاری کنی !
    با FTP سه سوت میشه نصب کرد ...
    MySQL هم بلدم تنظیم کنم ( با cpanel ) و با fopen
     
  3. iransbs

    iransbs کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 می 2005
    نوشته ها:
    471
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    ایران، مازندارن، ساری
    پدرام جان ممنون ولی برای PHPKAR رویه همه سرور ها نصب می کنه
     
  4. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
    فقط باید سی پنل داشته باشی بی سی پنش نمیشه ...
     
  5. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    بابا اصلاً ربطی نداره ! :blink:
    هر برنامه ای نصب خودشو داره !
    اگه شما بخوای از نصب آقا هادی استفاده کنی خیلی خیلی خیلی باید تغیرش بدی !
    درسته حالا یه اصول خاصی داره
    ولی باید خودت بری یاد بگیری و درست کنی ! :D
    من این نصب رو میتونم به وسیله ی CURL درست کنم
    اصلاً CURL کارش همینه ! :D
    یک مرورگر مجازی که میتونه بره تو CPanel یارو هر کاری خواست بکنه ! :D
    اگه بری CURL یاد بگیری همه چی حله ;)
    البته حالا بذارید خود هادی جان بیاد و بگه اون از چه تکنیکی استفاده کره !
     
  6. iransbs

    iransbs کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 می 2005
    نوشته ها:
    471
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    ایران، مازندارن، ساری
    خوب عزیز دل منم همین رو می گم بعد ربطی نداره تویه مامبو فقط یه آپلود فایل و ساخت دیتابیس و Import دیتابیس هست
    چیز خواص دیگه ای نداره
    من از آقا هادی خواهش کردم بزاره دیگه چرا می زنید
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    ببین وقتی میتونی با خود توابع mysql به راه دور وصل شی چرا از fopen استفاده میکنی
    فقط به جای localhost اسم سرور رو بنویس
     
  9. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
  10. mamalionline

    mamalionline Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    1,235
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    wp-config
    این جواب چی بود ؟
     
  11. phpkar

    phpkar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2005
    نوشته ها:
    388
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Mashhad
    سلام بهرام
    آقا ما خودمونم پشیمون شدیم از ساخت این نصب Remote . ظاهرا هیچکی جرات نمیکنه user و pass سایتشو توی سایت ما وارد کنه :lol:
    اگه میزاشتم واسه دانلود شاید 100 برابر بیشتر مشتری داشتم !
    پس به تو هم توصیه میکنم اینکارو نکنی ...
    ایرانی جماعت باید سختی بکشه و هزار دردسر تا از یه برنامه روی سایتش استفاده کنه :p :wacko:
    بیخودی خودتو واسه این جماعت عوام به دردسر ننداز
    منم خودم خیلی روی این برنامه کار کردم ولی تصمیم دارم 3-4 هفته دیگه بزارم واسه دانلود و نصب remote رو بردارم ...
    این چیزا قبل از اجرا نیاز به فرهنگ سازی داره
    اما در مورد سوالی که کرده بودی

    خیلی سادست باید با توابع FTP فایلهای برنامه رو یکی یکی از روی سرورت بخونی و بعدش روی سرور مورد نظر FTP کنی ... واسه mysql هم باید با سوکت بری توی cpanel و دیتابیس روی ایجاد کنی و بعدش با php ، کد sql برنامه رو اجرا کنی روی mysql
    سورسی که من نوشتم خیلی customize شده است . بزارم هم به دردت نمیخوره ... دقیقا مثل همون cpanel که پدرام دودر کرد ... من اکثرا برنامه هامو واسه نیازهای خود برنامه مینویسم ...
     
  12. iransbs

    iransbs کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 می 2005
    نوشته ها:
    471
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    ایران، مازندارن، ساری
    عزیز شما بفرست ما درستش می کنیم فقط شما طوری دست کاریش نکن که بدرد نخوره
    خیلی مخلصیم
     
  13. hba

    hba کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2004
    نوشته ها:
    1,511
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران-ونک-php-mysql
    شما نمی تونی بگی عوام هستند و رمز رو نمی زنند خوب بدیهی هست برای چی رمزش رو حتی 1 درصد بگه که عوض شده بزنه

    شما باید یه جور دیگه می نوشتی یه فایل می زاشتی بردارند بزارند در هاسشان و پرمیشن اونجا 777 کنند و اجرا که کردند برنامه به صورت shell عمل کنه و همه رو از رو هاستت بریزه
    نمی گم بد نوشتی ها نه دیدم خیلی هم توپ بود ولی روش کار سوزر پسند نیست
    چون cpanel خیلی ساده میشه باش کار های کرد اگه رمز باشه با برنامهها

    من خودم cpanel نداشتم مال من directadmin هست یه رایگان ثبت کردم با اون تست کردم
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. iransbs

    iransbs کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 می 2005
    نوشته ها:
    471
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    ایران، مازندارن، ساری
    دوستان افرادی که از مامبو استفاده می کنن به ما اعتماد کامل دارن و نمی ترسن
    اگر قرار بود کاری کنیم تویه اون چند میلیون خط می کردیم پس اونا نیازی به ترس ندارن و واقعا هم همینه

    من ممنون می شم هادی جان این برنامه رو به ما بده حداقل به ایمیل بفرسته
     
  16. hba

    hba کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2004
    نوشته ها:
    1,511
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران-ونک-php-mysql
    ببین درسته من که نمی گم کسی اعتماد نمی کنه روش خوب نیست
    مثلا من بیام برای امنیت رمزم رو عوض کنم برم برنامه بدم نصب شه بعد رمزم رو برگردونم دید چقدر سخته

    ولی می شد جوری نوشت با اپلود یه فایل و دادن اسم و رمز دیتابیس بهش خودش بقیه کار ها رو بکنه می دونم کلاسش کمتره ولی خوب.....

    هادی جان هم خیلی توپ کار کرده کار جدید و جالبی بود ولی دلیل نمی شه چون جدید بوده همه استقبال کنند
    ممنون
     
  17. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    یعنی اصلا عاقلانه نیست تو هیچ سایتی یوزر نیم و پسوور ftp تو وارد کنی
     
  18. iransbs

    iransbs کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 می 2005
    نوشته ها:
    471
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    ایران، مازندارن، ساری
    بابا شما این برنامه رو به من بدین
    راستی آقا هادی بهتره تمام برنامه های آدم تویه همه سرور ها کار کنه وگرنه نباید به خودت برنامه نویس بگی !
     
  19. phpkar

    phpkar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2005
    نوشته ها:
    388
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Mashhad
    من نگفتم برنامه روی همه سرور ها کار نمیکنه !!!!! :eek:
    من گفتم برنامه ای که من نوشتم Customize شده برای خود نرم افزار پرشین فرم هست .
    دوم اینکه واسه PHP Safe Mode طراحی شده اما روی بقیه حالتها هم کار میکنه ...
    ضمنا من نیمفهمم اگر ما نخوایم واسه همه سرورها برنامه نویسی کنیم که میکنیم کیو باید ببینیم ؟!!:D
     
  20. iransbs

    iransbs کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 می 2005
    نوشته ها:
    471
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    ایران، مازندارن، ساری
    هیچ کسی رو :lol:
    بابا جون بهرام بزار خداییش اگر نیاز نداشتم بهت نمی گفتم :(
     
  21. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    این نصب از راه دور چه جوریاست ؟ من اصلا تو باغ نیستم
     
  22. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    طرف یوزر نییم پسوورد ftp و mysql رو تو سایت شما وارد میکنه و شما از رو سایت برنامه رو براش نصب میکنید. اون فقط میره تو سایت خودش و از برنامه استفاده میکنه!

    ولی من بودم عمرا یه همچین کاری بکنم چون هیچ اطمینانی نیست که طرف مطالب رو log کنه یا نه