آژانس هواپیماییexchanging

Replace All in PHP Result

شروع موضوع توسط ///\\\/// ‏11 دسامبر 2007 در انجمن PHP

  1. ///\\\///

    ///\\\/// Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 آپریل 2005
    نوشته ها:
    91
    تشکر شده:
    0
    سلام

    من میخوام توی یه صفحه PHP برای نمایش نتایجش یه جورایی از Replace All استفاده بشه ....


    یعنی توی تمام صفحم ... وقتی توی برازر میبینم هرجا که کلمه Hassan اومده ... به جاش Ali نوشته بشه...

    میشه این کار رو کرد ؟

    اساتید ... ممنون میشم کمکم کنید.
     
  2. firebird

    firebird Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,424
    تشکر شده:
    9
    توضیحت یه مقدار گنگ هست ولی فکر کنم منظورت همچین چیزی هست:
    PHP:
        ob_start();
        .
        .
        .
        
    $out ob_get_contents();
        
    $out str_replace("Hassan"$out"Ali");
        
    ob_end_clean();
     
  3. ///\\\///

    ///\\\/// Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 آپریل 2005
    نوشته ها:
    91
    تشکر شده:
    0
    سلام

    ممنونم از اینکه پاسخ دادید.

    تست کردم ولی جواب نداد...

    این صفحه به صورت زیر هست



    کد:
    <?php
    .
    .
    .
    .
    ?>
    
    <body>
    Mohammad Ali ra be madrese bord
    <br>
    Mohammad Hassan ra be madrese bord
    </body>
    میخوام این تغییر در محتوای صفحه .... زمانی که فایل اجرا میشه به نمایش در بیاد...

    خروجی نمایش داده شده:


    کد:
    Mohammad Ali ra be madrese bord
    Mohammad Ali ra be madrese bord
    
     
  4. ///\\\///

    ///\\\/// Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 آپریل 2005
    نوشته ها:
    91
    تشکر شده:
    0
    از جاوا نمیشه استفاده کرد ؟
     
  5. vaheb

    vaheb کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    134
    تشکر شده:
    0
    نه با جاوا جواب نمیده . میشه بیشتر توضیح بدی ؟ ببین می دونم چه می خوای ولی دقیقتر بگو .
     
  6. ///\\\///

    ///\\\/// Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 آپریل 2005
    نوشته ها:
    91
    تشکر شده:
    0
    یه مثال که البته با چیزی که من میخوام فرق داره :

    http://searchdomino.techtarget.com/tip/0,289483,sid4_gci1212255,00.html

    دقیقا من میخوام زمانی که به عنوان مثال در فرم ها و ... در متن میخواد قیمت رو بگیره

    به عنوان مثال:

    10.00 $ تبدیل بشه به 10 $ ....

    تنها هدفم این کار هست و ببخشید مساله رو خیلی پیچوندم.
     
  7. firebird

    firebird Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,424
    تشکر شده:
    9
    کد من اینطوری بود که خط اول باید اول صفحه باشه، سه خط آخر انتهای کد. البته من echo $out رو اصلاً فراموش کردم. این که میخوای قسمت اعشار رو کم کنی روشهای مختلف داره. اگه کل رشته عدد هست تابع ceil این کار رو انجام میده.
     
  8. ///\\\///

    ///\\\/// Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 آپریل 2005
    نوشته ها:
    91
    تشکر شده:
    0
    ممنون از جوابتون

    میشه بیشتر توضیح بدید ؟

    یا یه مثال در صورت امکان

    تمام قسمت هایی که باید حذف بشن .00 مربوط به قیمت به دلار هست...

    حالا اگه بشه thousands seprator هم اضافه کر که چه بهتر

    مثال:

    الان : 1000.00

    نیاز من : 1000

    تغییرات نهایی اگر به صورت 1,000 در بیاد که دیگه حرف نداره.

    راستش تمام نت رو گشتم ... ولی هیچی نبود ...

    چون ممکنه این قیمت توی یه دراپ دون منو یا هر چیز دیگه باشه فکر کردم احتمال داره با جاوا هم بشه این کار رو کرد.