آژانس هواپیماییexchanging

resolution صفحه

شروع موضوع توسط niterider ‏2 مارس 2003 در انجمن آرشیو

  1. niterider

    niterider Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    413
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    The Most Beautifull Love , Tehran
    با سلام
    ببخشيد شايد اين سوال قبلا پرسيده شده باشه
    ما براي اينكه خواننده ها راحتتر صفحه رو بخونن بايد وضوح تصوير رو800
     
  2. knowhow

    knowhow مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    3,477
    تشکر شده:
    19
    استاندارد خاصي وجود نداره ولي با توجه به پيشرفت تكنولوژي تقريبا همه سايتها رو 1024
     
  3. niterider

    niterider Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    413
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    The Most Beautifull Love , Tehran
    مشكل اينجاست اگه 768
     
  4. knowhow

    knowhow مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    3,477
    تشکر شده:
    19
    يك راه وجود داره ولي صرف نمي كنه.

    به عنوان مثال با يك زبان برنامه نويسي مثل PHP یه کد بنویسی که اول resolution کاربر رو تشخیص بده و با توجه به اینکه از چه resoloution ی استفاده می کنه سایت رو نشونش بده.
    در این صورت باید دو نوع طراحی برای سایت داشته باشی که صرف نمی کنه.

    ولی از روی آمارها می تونی متوجه بشی که چی کار می شه کرد.
    مثلا احسان تو سایتهاش 800*600 طراحی می کنه و معتقده که این طوری همه می تونن بخونن. چون کسی که resoloution ش بیشتره هم می تونه ببینه کسی هم که از این کمتره بهتره که سایت رو نبینه. :D ;)
     
  5. aaber_piade

    aaber_piade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,662
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    Tehran
    ميشه با جاوا اسكريپت رزولوشن ويزيتور رو در بياري و بعد بر اساس اون طرف رو به يك صفحه ديگه بفرستي .. فرض كن توي همون صفحه اول معلوم بشه كه طرف رزولوشنش چيه بعد بفرستيمش به يه صفحه توي يه زيردايركتوري كه همه صفحاتش مال 768*1024 باشه و از اونجا هم همه لينکا رلتيو باشن و هی توی همون دايرکتوريه بچرخونيم طرفو تا سرش گيج بره.. برای هر رزولوشنی می شه همين کار رو کرد . منتها ارزش نداره ضمنا هم فکر می کنم 600*800 هنوز رايج ترين رزولوشن باشه..
     
  6. weblogger

    weblogger Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    506
    تشکر شده:
    6
    اين كاري كه گفتي تغريبا بهترين كار ممكن هست البته با يكم دردسر

    راستي اين كد رئ جايي سراغ داري يا بايد خودمان بنويسيم
     
  7. etaat

    etaat کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏24 مارس 2003
    نوشته ها:
    11
    تشکر شده:
    0
    يك راه ساده تر هم هست كه فقط براي صفحاتي كه ميزان متن نسبت به تصوير بيشتر است و تصاوير خيلي كوچولو هستند توصيه ميشود: ميتونيد عرض Table اصلي رو 100% تعريف كنيد كه نه تنها براي اين دو رزولوشن، بلكه براي تمام اندازه هاي ويندوز كاربر فيت ميشود. اما استفاده از آن جز در شرايطي كه عرض كردم مشكل ساز است. ضمنا استاندارد Web usability در حال حاضر، 800×600 هستش. (سال 76 كه ما اين كاررا شروع كرديم 640×480 بود و سايتهاي قديمي ما در رزولوشن هاي جديد خيلي گوشه نشين بنظر ميرسند .)
     
  8. alieseraj

    alieseraj کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 فوریه 2003
    نوشته ها:
    345
    تشکر شده:
    3
    به نام خدا
    اطاعت جان: چه مشكلي مي تونه پيش بياد؟
    من وقتي داشتم مي خوندم خوايتم همين را زير موارد بنويسم كه ديدم شما نوشته اي.
    من در قالب جديدم همين كار را كرده ام. مشكلي احساس نكردم. اشكالش چيست؟
     
  9. etaat

    etaat کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏24 مارس 2003
    نوشته ها:
    11
    تشکر شده:
    0
    فرض كن يه تصوير به عرض 400 پيكسل گذاشتي تو صفحه. بغل دست عكس هم مطلب نوشته اي به عرض مثلا 200 پيكسل. ولي عرض جدول 100% تعيين شده. حالا IE رو با يه اندازه كوچولو باز كن. قاعدتا بايد همه چي فيت بشه ولي چون عرض تصوير بزرگ هست، اون تو جا نميشه و تركيب تاجوري درست ميشه. نوشته ها ميافتن پايين. اسكرول ميافته و ايرادات ديگه.
     
  10. AMIRAFSHARI

    AMIRAFSHARI کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 فوریه 2003
    نوشته ها:
    14
    تشکر شده:
    0
    سلام آقا
    من توی قسمت رفع اشکال وبلاگهای فارسی يه درخواست داشتم ولی هيچ کس جواب نداد!!!!
    من توی بلاگ اسپات ثبت نام کردم ، ولی قالبی را که انتخاب کردم متعلق به پرشين بلاگ است و بلاگ اسپات آن را قبول نمی کنه ، چه راه حلی برای اين کار وجود داره ، ممنون هستم اگه جواب بدهيد.
    با تشکر و احترام
     
  11. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,512
    محل سکونت:
    Internet
    امير افشاري عزيز. لطفا موضوعات رو قاطي ننويس. اون سوال هم تحت يك نام جديد من از قبليها جدا كردم... اينجا:
    <a href='http://forum.persiantools.com/viewtopic.php?t=690' target='_blank'>http://forum.persiantools.com/viewtopic.php?t=690</a>
     
  12. rasa

    rasa کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    142
    تشکر شده:
    3
    خواننده سيخي چند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
     
  13. avajang.com .leftavajang.com.right