resolution صفحه

niterider

Registered User
تاریخ عضویت
27 دسامبر 2002
نوشته‌ها
414
لایک‌ها
3
محل سکونت
The Most Beautifull Love , Tehran
با سلام
ببخشيد شايد اين سوال قبلا پرسيده شده باشه
ما براي اينكه خواننده ها راحتتر صفحه رو بخونن بايد وضوح تصوير رو800
 

knowhow

مدیران قدیمی
تاریخ عضویت
25 دسامبر 2002
نوشته‌ها
3,479
لایک‌ها
21
استاندارد خاصي وجود نداره ولي با توجه به پيشرفت تكنولوژي تقريبا همه سايتها رو 1024
 

knowhow

مدیران قدیمی
تاریخ عضویت
25 دسامبر 2002
نوشته‌ها
3,479
لایک‌ها
21
يك راه وجود داره ولي صرف نمي كنه.

به عنوان مثال با يك زبان برنامه نويسي مثل PHP یه کد بنویسی که اول resolution کاربر رو تشخیص بده و با توجه به اینکه از چه resoloution ی استفاده می کنه سایت رو نشونش بده.
در این صورت باید دو نوع طراحی برای سایت داشته باشی که صرف نمی کنه.

ولی از روی آمارها می تونی متوجه بشی که چی کار می شه کرد.
مثلا احسان تو سایتهاش 800*600 طراحی می کنه و معتقده که این طوری همه می تونن بخونن. چون کسی که resoloution ش بیشتره هم می تونه ببینه کسی هم که از این کمتره بهتره که سایت رو نبینه. :D ;)
 

aaber_piade

Registered User
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,662
لایک‌ها
25
سن
37
محل سکونت
Tehran
ميشه با جاوا اسكريپت رزولوشن ويزيتور رو در بياري و بعد بر اساس اون طرف رو به يك صفحه ديگه بفرستي .. فرض كن توي همون صفحه اول معلوم بشه كه طرف رزولوشنش چيه بعد بفرستيمش به يه صفحه توي يه زيردايركتوري كه همه صفحاتش مال 768*1024 باشه و از اونجا هم همه لينکا رلتيو باشن و هی توی همون دايرکتوريه بچرخونيم طرفو تا سرش گيج بره.. برای هر رزولوشنی می شه همين کار رو کرد . منتها ارزش نداره ضمنا هم فکر می کنم 600*800 هنوز رايج ترين رزولوشن باشه..
 

weblogger

Registered User
تاریخ عضویت
24 دسامبر 2002
نوشته‌ها
506
لایک‌ها
6
اين كاري كه گفتي تغريبا بهترين كار ممكن هست البته با يكم دردسر

راستي اين كد رئ جايي سراغ داري يا بايد خودمان بنويسيم
 

etaat

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
24 مارس 2003
نوشته‌ها
11
لایک‌ها
0
يك راه ساده تر هم هست كه فقط براي صفحاتي كه ميزان متن نسبت به تصوير بيشتر است و تصاوير خيلي كوچولو هستند توصيه ميشود: ميتونيد عرض Table اصلي رو 100% تعريف كنيد كه نه تنها براي اين دو رزولوشن، بلكه براي تمام اندازه هاي ويندوز كاربر فيت ميشود. اما استفاده از آن جز در شرايطي كه عرض كردم مشكل ساز است. ضمنا استاندارد Web usability در حال حاضر، 800×600 هستش. (سال 76 كه ما اين كاررا شروع كرديم 640×480 بود و سايتهاي قديمي ما در رزولوشن هاي جديد خيلي گوشه نشين بنظر ميرسند .)
 

alieseraj

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 فوریه 2003
نوشته‌ها
345
لایک‌ها
3
سن
36
به نام خدا
اطاعت جان: چه مشكلي مي تونه پيش بياد؟
من وقتي داشتم مي خوندم خوايتم همين را زير موارد بنويسم كه ديدم شما نوشته اي.
من در قالب جديدم همين كار را كرده ام. مشكلي احساس نكردم. اشكالش چيست؟
 

etaat

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
24 مارس 2003
نوشته‌ها
11
لایک‌ها
0
فرض كن يه تصوير به عرض 400 پيكسل گذاشتي تو صفحه. بغل دست عكس هم مطلب نوشته اي به عرض مثلا 200 پيكسل. ولي عرض جدول 100% تعيين شده. حالا IE رو با يه اندازه كوچولو باز كن. قاعدتا بايد همه چي فيت بشه ولي چون عرض تصوير بزرگ هست، اون تو جا نميشه و تركيب تاجوري درست ميشه. نوشته ها ميافتن پايين. اسكرول ميافته و ايرادات ديگه.
 

AMIRAFSHARI

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
12 فوریه 2003
نوشته‌ها
14
لایک‌ها
0
سلام آقا
من توی قسمت رفع اشکال وبلاگهای فارسی يه درخواست داشتم ولی هيچ کس جواب نداد!!!!
من توی بلاگ اسپات ثبت نام کردم ، ولی قالبی را که انتخاب کردم متعلق به پرشين بلاگ است و بلاگ اسپات آن را قبول نمی کنه ، چه راه حلی برای اين کار وجود داره ، ممنون هستم اگه جواب بدهيد.
با تشکر و احترام
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
امير افشاري عزيز. لطفا موضوعات رو قاطي ننويس. اون سوال هم تحت يك نام جديد من از قبليها جدا كردم... اينجا:
<a href='http://forum.persiantools.com/viewtopic.php?t=690' target='_blank'>http://forum.persiantools.com/viewtopic.php?t=690</a>
 

rasa

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
5 ژانویه 2003
نوشته‌ها
142
لایک‌ها
3
با سلام
ببخشيد شايد اين سوال قبلا پرسيده شده باشه
ما براي اينكه خواننده ها راحتتر صفحه رو بخونن بايد وضوح تصوير رو800í600 بذاريم يا مثلا 1024í768
خواننده سيخي چند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
 
بالا