آژانس هواپیماییexchanging

save نشدن قالب

شروع موضوع توسط fartaak ‏7 مارس 2006 در انجمن MovableType - مووبل تایپ

  1. fartaak

    fartaak کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2006
    نوشته ها:
    5
    تشکر شده:
    0
    هرکاری میکنم ...قالب جدیدم تو save ، mt نمیشه...لطفا من رو راهنمایی کنید.
     
  2. Amiin

    Amiin کاربر فعال سینما کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏13 آگوست 2005
    نوشته ها:
    2,273
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    تهران
  3. fartaak

    fartaak کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2006
    نوشته ها:
    5
    تشکر شده:
    0
    error not find ..404
     
  4. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    مسير cgi-path درست تعريف نشده !
     
  5. fartaak

    fartaak کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2006
    نوشته ها:
    5
    تشکر شده:
    0
    من قبلا این مشکل رو نداشتم...لطفا میشه در حد یه آدمی که هیچی از ام تی نمیفمه بگی.من باید چی کار کنم؟
     
  6. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    يعني ام تي سالم بوده و بدون اينکه تغيير خاصي روي سرور بديد اين جوري شده؟
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. میلاد

    میلاد کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,802
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Esfahan
    یه موضوع بی ربط، شاهد این آواتار چیه گزاشتی، هی من میگم این کیه، الان دیدم تو بیدی...:lol:
     
  9. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    [​IMG]
     
  10. fartaak

    fartaak کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2006
    نوشته ها:
    5
    تشکر شده:
    0
    بله، من کار خاصی انجام ندادم.
     
  11. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    پس پيشنهاد ميکنم با مسئول سرور تماس بگيري. شايد اونا روي سرور تغييراتي داده باشن.
    * فقط روي سيو شدن قالب اين اتفاق ميفته؟
     
  12. fartaak

    fartaak کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2006
    نوشته ها:
    5
    تشکر شده:
    0
    az oona ham porsidam ..goftand ..cpanelet moshkeli nadare...faghat tanhaa taghiri ke daade shode ine ke ye sub domain behesh moghe gozaashtane ghaaleb feli behesh ezaafe shode...va az oon moghe errore 406 mide va cod haaye java ham daroonesh ghararr nemigirand....

    moghe ferestadane matlabe hadid in moshkel pish nemiad
     
  13. peiman

    peiman Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2003
    نوشته ها:
    1,544
    تشکر شده:
    20
    شاهد جان ما رو سرور فارتک دستکاری نکردیم
    در واقع خیلی وقته ما چیزی رو دستکاری نکردیم
    یه بار واسه بلاگ خودم شد آپگرید کردم درست شد
    حالا دیگه نمی دونم
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    سرورها مال شماس پيمان جان؟
    منم چند باري ديدم اينطوري بشه !
    نات فاوند ميداد اما مثلا قالب سيو ميشد !
     
  16. peiman

    peiman Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2003
    نوشته ها:
    1,544
    تشکر شده:
    20
    بله البته قبلی نداره
    دقیقا
    آخرش هم نفهمیدم واسه چی بود
    واسه یکی دیگه از یوزر هام هم نصب کردم همینطوری شد
    دوباره نصب کردم درست شد