• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Screensaver فروش اشتراکی مجموعه بسیار بزرگ

screensaver64

Registered User
لایک‌ها
37
با سلام

فروش اشتراکی مجموعه بسیار بزرگ Screen Saver های بسیار زیبا و گران قیمت بر روی 1 عدد DVD تنها و تنها 500 تومن .

حالا دیگه این مجموعه واقعا به صورت اشتراکی به فروش می رسه​
ساعتهای گرافیکی فوق العاده زیبا ، انواع آکواریوم های موجود در بازار دنیا و با گرافیک عالی ، انیمیشن های بسیار زیبا برای محافظ صفحه نمایش شما ، اسکرین سیور از بازیها و فیلمهای معروف دنیا ، اسکرین سیور های ویندورز ویستا و ایکس پی و ده های اسکرین سیور بسیار زیبا که صفحه نمایش شما رو فوق العاده قشنگ و جذاب خواهد کرد .

در ضمن این مجموعه شامل اسکرینهای بسیار زیبا ( همراه با صدا و انیمیشن ها خارق العاده و آهنگهای بسیار زیبا ) از دو شرکت معروف تولید اسکرین سیور زیر است که میانگین قیمت هر کدام از این اسکرین سیورها حدود 20 دلار است :

http://www.astrogemini.com
http://www.3planesoft.com

هزینه ی پست بر عهده ی مشتری است​

این مجموعه رو شخصا و با صرف زمان و هزینه ی بسیار زیاد دانلود کردم و با قیمتی بسیار مناسب در اختیار شما دوستان قرار می دم .

نحوه ی فروش به این صورت هست که کسانی که خواهان این مجموعه ی بسیار ارزشمند هستند مبلغ مورد نظر رو به حساب من واریز می کنن و شماره ی قرمز رنگ فیش رو به همراه آدرس کامل و کد پستی و شماره تلفن برای من ارسال می کنن و من اسم این اشخاص رو به لیست اضافه می کنم و شروع به رایت دی وی دی هاشون می کنم . افرادی که سفارشاتشون رو ثبت می کنن بایستی منتظر بمونن تا حداقل 40 نفر دیگه هم سفارش خودشون رو ثبت کنن ( در صورتی تا پایان 1 ماه از تاریخ اولین سفارش تعداد افراد به 40 نفر نرسید و یا در صورتی که قبل از اتمام 1 ماه تعداد 40 نفر ثبت سفارش کردن بلافاصله سفارش دوستان براشون ارسال می شه ) .
این مجموعه بسیار نفیس و ارزشمند شامل بیش از 300 ، Screen Saver می باشد که از معروفترین های نوع خود هستند و اکثرا بسیار گران قیمت می باشند و تمامی آنها یا فول ورژن بوده و یا کرک و سریال لازم رو همراه خودشون دارن و همچنین از محیط Screen Saver نیز یک عکس در پوشه مربوط به خودش گذاشتم . برای دانلود این مجموعه ساعتها وقت و انرژی گذاشته ام و فکر می کنم که 500 تومن واقعا ارزشش رو داشته باشه ( حتی شده برای نگهداری در آرشیو شخصی )

به جرات می تونم بگم که در هیچ کجای دنیا همچین مجموعه ای رو پیدا نخواهید کرد

تعدادی از عناوین اسکرین سیورها به همراه اسکرین شات :

دانلود لیست کامل Screen Saver های موجود در مجموعه :

در این لیست اسکرین سیور های فیلم های معروفی همچون : Wanted , Tarzan , Tropic Tunder , Shrek , Kong fu Panda , Pirates , Alpha Dog , Cindrella Man , Beowulf ,Cars , Cat Woman , Doom's day , Dodge Ball و ده ها اسکرین سیور از فیلم ها و گیم های معروف موجود است .

هدیه ویژه برای خریداران این مجموعه :

1 - پکیج نرم افزاری مجموعه MP3 Dancer به همراه تمامی Dancer های این مجموعه :

6hi368.jpg

2 - پکیج نرم افزاری مجموعه Virtual Girl به همراه تمامی Dancer های این مجموعه .

3 - پکیج چندین نرم افزار فول یا کرک دار از نرم افزار های عالی برای طراحی و ساخت Screensaver .

4 - تعداد زیادی wallpaper فانتزی و زیبا که مطمئنا سلیقه شما رو تامین می کنه .

برای دادن سفارش می بایست مبلغ 500تومان برای مجموعه و 1000 تومان هم بابت پست پیشتاز و جمعا به میزان 1500تومن به حساب شماره 0309206794001 بانک صادرات ، حساب سپهر و به نام خدائی واریز کنید و شماره سریال قرمز رنگ فیش واریز وجه رو به همراه آدرس کامل و کد پستی و شماره تلفن به میل روبرو اعلام کنید : [email protected]

متعاقبا میلی به شما ارسال میشه که نحوه ی جزوئیات توش کاملا توضیح داده شده .

در ضمن در همین پست اسامی افراد سفارش دهنده ثبت خواهد شد .

در ضمن من دارم این محصول رو در وبلاگ شخصیم 700 تومن می فروشم

راستی علت این هم که باید تعداد به 40 نفر برسه تا ارسال بشن اینه که من نخوام 40 بار به اداره ی پست مراجعه کنم​
کسانی که تا این لحظه ثبت نام کرده اند :

1- احمد معماریان
2- علی سالار رحیمی
3- عباس محمودی
4- میثم رضائی
5- مصطفی رحیمی
6- مصطفی آقائی
7- حمید حدادی
8- حامد مرادی
9- محمد سیدی
10- ps_1357
11- محمدی
12- parsa
13- Take
14 - ایرانی آزاد
15- Mahiar0
منتظر شما هستیم ......

Last edited:

mshmyreg

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز
کار بسیار شایسته و نیکویی انجام داده اید، اما جسارتا بهتر است کلمه اشتراکی را حذف کنید تا دوستان دچار سوء برداشت از نام تاپیک نشوند!

Milad.Cc

Registered User
لایک‌ها
25
منم همين رو مي خواستم بگم !
وقتي مي گيد اشتراكي ؛ يعي 400 تومن !
يا عنوان تاپيك رو عوض كنيد تا 1600 تومن از قيمت محصول كم كنيد

screensaver64

Registered User
لایک‌ها
37
دوست عزیز
کار بسیار شایسته و نیکویی انجام داده اید، اما جسارتا بهتر است کلمه اشتراکی را حذف کنید تا دوستان دچار سوء برداشت از نام تاپیک نشوند!

بله ... شما حتما درست می گید ... ولی من فکر می کنم اشتراک به این معنی هم درست باشه چرا که ارزش این مجموعه رو مثلا اگه 60000 تومن در نظر بگیریم تعداد مشخصی از دوستان (30 نفر) به صورت اشتراکی این هزینه رو تامین می کنن و با قیمت بسیار پائین تر همشون صاحب این مجموعه می شن .

حالا اگه من اشتباه فهمیدم لطف کنید به مدیر بگید که عنوانم رو عوض کنه چون من خودم بلد نیستم . بای

mshmyreg

Registered User
لایک‌ها
0
حالا میلاد جان این قیمت دیگه درست نیست. ما که دوست نداریم این عزیز دل برادر ضرر کنه. به هر حال ایشون هم خیلی زحمت کشیده. ولی خوب فی بالاست.

به هر حال موفق باشید

screensaver64

Registered User
لایک‌ها
37
حالا میلاد جان این قیمت دیگه درست نیست. ما که دوست نداریم این عزیز دل برادر ضرر کنه. به هر حال ایشون هم خیلی زحمت کشیده. ولی خوب فی بالاست.

به هر حال موفق باشید
دوست عزیز من گفتم اشتباه کردم و ممنون میشم که مدیر عنوان من رو عوض کنه چون خودم بلد نیستم اگه شما هم بلدید بگید تا من اقدام کنم .

راستش چند وقت پیش رفته بودم مجتمع کامپیوتر ملاصدرا ( خیابان ملاصدرا) احتیاج شدید به یه تعداد اسکرین سیور داشتم . یه مجموعه بود که به قیمت 2000 تومن خریدم و وقتی که بازش کردن در حدود 20 یا 30 تا اسکرین سیور آشغال و بدرد نخور توش بود که شاید فقط یکی دو تاش ارزش دیدن داشت . حالا من دارم بیش تر از 300 تا اسکرین سیور که خودم تک تک دانلود کردم و اسکرین سیور های فوق العاده ای هستن رو با قیمت 2000 تومن روی یه دی وی دی می فروشم . فکر نمی کنم که فی زیاد بالا باشه .

mshmyreg

Registered User
لایک‌ها
0
اگه مدیرها رو دیدی سلام ما رو هم بهشون برسون. مثل ماه شب 30 میمونن! هر ماه یکی دوبار می بینیشون! اونم میان تا این و اونو بن کنن!
قصد جسارت هم نداشتم به شما دوست عزیز. راستی نکنه کاکو همشهری هستیم؟

محمدی

Registered User
لایک‌ها
14
سلام
من با اين قسمت مشكل دارم
نحوه ی فروش به این صورت هست که کسانی که خواهان این مجموعه ی بسیار ارزشمند هستند مبلغ مورد نظر رو به حساب من واریز می کنن و شماره ی قرمز رنگ فیش رو به همراه آدرس کامل و کد پستی و شماره تلفن برای من ارسال می کنن و من اسم این اشخاص رو به لیست اضافه می کنم و شروع به رایت دی وی دی هاشون می کنم . افرادی که سفارشاتشون رو ثبت می کنن بایستی منتظر بمونن تا حداقل 30 نفر دیگه هم سفارش خودشون رو ثبت کنن ( در صورتی تا پایان 1 ماه از تاریخ اولین سفارش تعداد افراد به 30 نفر نرسید و یا در صورتی که قبل از اتمام 1 ماه تعداد 30 نفر ثبت سفارش کردن بلافاصله سفارش دوستان براشون ارسال می شه ) .

ضمنا ميشه يوزر اون چند تا دوست عزيز رو هم بذارين ؟ از بچه هاي اين سايت هستن ؟

screensaver64

Registered User
لایک‌ها
37
سلام
من با اين قسمت مشكل دارم

ضمنا ميشه يوزر اون چند تا دوست عزيز رو هم بذارين ؟ از بچه هاي اين سايت هستن ؟

مشکلتون چیه ؟ گفته شده که اگه حدنصاب دوستان در پایان 1 ماه به 40 نفر نرسید باز هم DVD ها براشون ارسال می شه ... اگه هم که زودتر به تعداد 40 نفر رسیدن که زودتر براشون ارسال می شه ....

در ضمن بنده فقط تو این فروم اگهی ندادم .... تو ی جاهای مختلف و فروم های مختلف که این یکیشونه و لی با این حال یکی از این افراد از تو این فروم هست ...

مصطفی آقائی با یوزر aghamostafaa . بعدش هم من نمی دونم که این سوال ها برای چیه .

در ضمن به همه کسانی که تا این لحظه سفارش داده بودن باید عرض کنم که مبلغ 1500 تومن از هزینه ی سفارش کم شده که اگه خدا بخواد زمانیکه بسته ها رو ارسال می کنم توی پاکتش میذارم تا زیر دین کسی نمونیم .

Last edited:

screensaver64

Registered User
لایک‌ها
37
چون نمی دونه تا 10 روز دیگه بیشتر اجازه فعالیت تو این فروم رو نداره.

منظورتون از این جمله چی هست ؟ هر کس دوست داره سفارش بده نمی خواد هم نه . دیگه سوال ها و جواب های الکی و غیر مرتبط اصلا هیچ احتیاجی نیست

یه مجموعه تهیه شده که هیچ جا دیگه ازش نمیشه تهیه کرد . همین الان دست یه شرکت نرم افزاری باشه می کندش 7 تا سی دی نقره ای یه پرینت هم روش می کنه هر کردومش رو دونه ای 2500 می فروشه ... اگه اهلش هستید که بسم الله ... اگه هم نه که خودتون می دونید ....

screensaver64

Registered User
لایک‌ها
37
دوست عزیز

من قیمت رو خیلی آوردم پائین و تعداد رو کمی بیشتر کردم امیدوارم که الان دیگه کار درست شده باشه

screensaver64

Registered User
لایک‌ها
37
منم همين رو مي خواستم بگم !
وقتي مي گيد اشتراكي ؛ يعي 400 تومن !
يا عنوان تاپيك رو عوض كنيد تا 1600 تومن از قيمت محصول كم كنيد

قیمت محصول رو خیلی آوردیم پائین ... امیدوارم که اشتباهم جبران شده باشه

Milad.Cc

Registered User
لایک‌ها
25
قیمت محصول رو خیلی آوردیم پائین ... امیدوارم که اشتباهم جبران شده باشه
اقا شما اشتباهي نكرده بوديد كه دي:
قيمت فعليتون هم بسيار عالي هست . هر چند من معنقدم ارزش مجموعه ؛ همون قيمت قبلي هست
موفق باشيد

Just Mohamad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
منظورتون از این جمله چی هست ؟ هر کس دوست داره سفارش بده نمی خواد هم نه . دیگه سوال ها و جواب های الکی و غیر مرتبط اصلا هیچ احتیاجی نیست

یه مجموعه تهیه شده که هیچ جا دیگه ازش نمیشه تهیه کرد . همین الان دست یه شرکت نرم افزاری باشه می کندش 7 تا سی دی نقره ای یه پرینت هم روش می کنه هر کردومش رو دونه ای 2500 می فروشه ... اگه اهلش هستید که بسم الله ... اگه هم نه که خودتون می دونید ....

عزیز دل برادر، من منظورم اینه که شما اینجا تازه واردید، در جریان بعضی اخبار نیستید... ادمین سایت داره کرکره همه فروشنده ها رو می کشه پایین... یعتی تا کمتر از 10 روز دیگه هیچ کی از جمله شما اجازه پست دادن تو بازارچه رو نداره... امیدوارم متوجه منظورم شده باشید....

screensaver64

Registered User
لایک‌ها
37
عزیز دل برادر، من منظورم اینه که شما اینجا تازه واردید، در جریان بعضی اخبار نیستید... ادمین سایت داره کرکره همه فروشنده ها رو می کشه پایین... یعتی تا کمتر از 10 روز دیگه هیچ کی از جمله شما اجازه پست دادن تو بازارچه رو نداره... امیدوارم متوجه منظورم شده باشید....

ok .... حالا منظورت رو فهمیدم .... ینی می خوان بازارچه رو حذف کنن ؟ همیشگی ؟

Just Mohamad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
آره . unfortunately . تا 25 مهر وقت داری بعد همه تاپیک ها می رن ددر :)

p30persian

Registered User
لایک‌ها
1
ok .... حالا منظورت رو فهمیدم .... ینی می خوان بازارچه رو حذف کنن ؟ همیشگی ؟

آره . unfortunately . تا 25 مهر وقت داری بعد همه تاپیک ها می رن ددر :)

عزیز بخش فیلم و سریال رو میخواد ببنده محصول ایشون جزء نرم افزارها، سرویسها و محصولات اینترنتی
و باقی میمونه

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
شرایط رو بی زحمت بپخ!

بالا