عزیز چیزی نگفته
یه pm به 4-5 تا از بچه ها داده
که اگه مدیر ببینه بن دائم میشه
100% کار خودشه
احتمالا هم عکس خودش بود دی:
جناب آقایی که این مطلب رو نوشتید .... این خانوم این پی ام ها رو نداده .....
متاسفانه یا .. حالا..... این خانوم به من میل زدن و گفتن که شما رو به حضرت عباس واگذار کردن و توی اون دنیا هم به خاطر این تهمتی که بشون زدید و تلاشی که در جهت بی آبرو کردن یه دختر مسلمون آبرودار کردید از این ظلمتون نمیگذرن .... و از خدا خواهش کردن که هم توی این دنیا و هم آخرت پاداش این کارتون رو بگیرید ....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
چی بگم .... ؟؟؟ من نمی دونم شما که میگید 100 درصد کار خودش بوده چه دلیل و مدرکی داری ؟ اون که توی تاپیک گودزیلا گفته بود که اصلا کار خودش نبوده و من هر جا هم که ازش پستی می دیدم وقتی یه چیزی می خواست بگه 100 بار معذرت خواهی میکرد و بعد می گفت .... حالا شما میای بش تهمت می زنی که این عکس هم عکس خودشه ( هر چند به شوخی ) نمی دونم اگه پیشبینیهات درست نباشه .... شاید بازی کردن با آبروی مردم و تهمت ناروا زدن به اونا ارزش نداشت باشه که بخواد حق الناس گردنت بیافته و ارزش جهنم رفتن :wacko: نداشته باشه ...
من که این خانوم رو تا اونجائی که میشناسم اصلا اهل این مباحث نبود و خودشم میگه نیست ...
در ضمن میل شما رو خواست تا به صورت خصوصی جوابتون رو بده .... خواستید بدید تو همین تاپیک بدید .
خواهشا پای من رو هم از این ماجرا بیرون بکشید .... من نمیخوام بن بشم .... خانم اسکرین سیور شما هم دیگه به من میل ندید ... ببخشید منو ... بای