سایت ساز وبزیخرید بک لینک

scroll كردن اينجوري چه جوريه

شروع موضوع توسط niterider ‏28 مارس 2004 در انجمن HTML

  1. niterider

    niterider Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    414
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    The Most Beautifull Love , Tehran
    ببخشيد اين سايت آقاي افشين رو نگاه كنيد . صفحات داخليش كه اينلاين فريم هستش چه جوري داره اسكرول ميشه اگه ميشه كدشو به من بگيد
    www.afshinmusic.com
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. sina1808

    sina1808 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,564
    تشکر شده:
    6
    اون فلاش نيست مگه؟
     
  4. niterider

    niterider Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    414
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    The Most Beautifull Love , Tehran
    نمي دونم چيه . شايد فلش باشه شايدم چيز ديگه . حالا اگه فلش باشه نمي شه يه چيزي مثل اون بدون فلش درست كرد ؟
     
  5. sina1808

    sina1808 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,564
    تشکر شده:
    6
    اون كه فلاش هست
    ولي براي چرخش عكس يه سري اسكريپت موجود است
    ببين اوني كه تو مجيد آنلاين داره ميچرخه به دردت نمي خوره؟
     
  6. niterider

    niterider Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    414
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    The Most Beautifull Love , Tehran
    ببخشيد كدوم اسكرول مجيد آنلاين رو مي گيد ؟
     
  7. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    17
    محل سکونت:
    UAE
    در سايت مجيد آنلاين يه آموزش داره كه مي توانيد با استفاده از شكلها و جاوا اسكريپت اسكرول بار مثل اون درست كنيد.
     
  8. sina1808

    sina1808 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,564
    تشکر شده:
    6
    ببينيد اين كد پاييني باعث ميشه كلمه تست توش بچرخه
    حالا بجاي اون كلمه ميتونيد از كد هاي يه عكس استفاده كنيد


    کد:
    <marquee onmouseover="this.stop()" onmouseout="this.start()" scrollAmount="2" scrollDelay="70" direction="up" height="84" bgcolor="#F8F8F8" width="126" style="border-left:1px solid #C0C0C0; border-right:1px solid #C0C0C0; border-top:1px solid #C0C0C0; border-bottom:1px solid #C0C0C0; ">test</marquee>

    با تشكر :)
     
  9. emad_navy

    emad_navy کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 آپریل 2004
    نوشته ها:
    12
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran Tehran
    سلام
    عزيزم اين scroll يك اسكريپت جاوا است كه مجاني هم مي باشد . يعني از سري اسكريپت هايي است كه بسيار سورس رايگان دربارش وجود دارد . شما هم ميتوانيد با ديدن سورس همين سايت افشين سورس آنرا پيدا كنيد و از آن استفاده كنيد . JavaScroll اسم اين روال در اين سايت مي باشد .
     
خرید و فروش ارزهای الکترونیکیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی عسل طبیعی و گرده گل ایرانی