ooje_asman
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 85
- لایکها
- 0
با سلام آقا این setup .net هم خیلی اذیت داره ها من که نتونستم یکی رو به برنامه اضافه کنم گرچه .net رو به طور کامل نصب کردم
ولي وقتي قابليت كم مياريم، نيازي به استفاده از ... مي باشد. بذاريد اينايي كه ميخوان تازه شروع به كار كنند، از اول با اصل كار كنند نه اينكه بعدا ببينند مجبورند اينكارو كنند.به نقل از PersianAmir :سلام
استفاده از setup خود visual studio مناسب ترين گزينه مي باشد.
وقتي ميشه به سادگي برنامه نصب ساخت نيازي به استفاده از برنامه هاي ديگر نمي باشد
به نقل از Niloufar :سلام
ولي وقتي قابليت كم مياريم، نيازي به استفاده از ... مي باشد. بذاريد اينايي كه ميخوان تازه شروع به كار كنند، از اول با اصل كار كنند نه اينكه بعدا ببينند مجبورند اينكارو كنند.
خوب بالاخره هر كي يه نظري داره !!!!برنامه نويسي در ايجاد قابليت خلاصه مي شود.
وقتي قابليت کم مي آيد خودتان قابليت ايجاد نماييد.
برنامه نصب خود نرم افزار کامل مي باشد مگر شما بخواهيد يک محيط گرافيکي که خواست ظاهر پسندها مي باشد ايجاد نماييد.
ساده نوشتن برنامه و user friendly بودن خيلي بهتر از شاخ و برگ دادن به خود برنامه و برنامه نصب مي باشد.
به نقل از Niloufar :خوب بالاخره هر كي يه نظري داره !!!!
از ده تا پست شما نه تاش یه چیزی هم از من گفتید!!به نقل از Niloufar :سلام
Setupساز خود VB كه يكي از برنامه هاي جانبي VisualStudio است و هنگام نصب آن، اين هم اضافه ميشود و اگر برويد و آن را ببينيد، كار كردن با آن بسيار ساده است (چون خودش همه كار را آماده ميكند). ولي توصيه ميكنم بيخيالش شيد و سراغ برنامه هايي كه مخصوص اين كارند برويد. مسلما برنامه اي كه وظيفه اش همينه و هر چند وقت يه بار هم Update ميشه، خيلي بهتر از اونيه كه براي رفع تكليف گذاشته شده است.
من خودم (البته الان آقا فرود عصباني ميشه كه بر خلاف مقاله اش حرف ميزنم) از InstallShield استفاده ميكنم كه به نظر خودم هم از سادگي خوبي برخورداره و هم قابليتهاي بالايي داره (آخرين نسخه اش 10.5 است كه ميتونيد اونو تهيه كنيد). ولي به هر حال همانطور كه گفتم، در بخش مقالات، آقا فرود يه مقاله داره كه به مقايسه دو تا ديگه از اين نرم افزارها پرداخته. ميتونيد اونا رو هم ببينيد.
ديگه خسته شدم... چقدر تايپ كردم...
بابا خيلي سخت نگيريد. من به شما و همه دوستان احترام خاصي قائلم و معمولا بحث هايي هم كه پيش مياد براي رسيدن به جواب بهتره تا هممون ازش استفاده كنيم. خداييش ما كه قصد بي احترامي به كسي رو نداريم. هر كي تا حالا از ما ناراحت شده، حلالمون كنه (شايد يهو مرديم و كلي حق الناس گردنمون موند).بله هر کس نظري داره.
پس سعي کنيد به نظرات ديگران احترام بگذاريد
بس كه معروفيداز ده تا پست شما نه تاش یه چیزی هم از من گفتید
ما كه معمولا سعي ميكنيم يه جوري (حتي الكيم كه شده) حجم برناممونو بالا ببريم. آخه تا حالا واسه هركي برنامه نوشتيم، وقتي ظرفيت پر شده CD رو ميبينه، ميگه همين ... (حالا نميگه كه Office هم كه n تا برنامه گردن كلفت داره، بازم يه CD كامل نميشه)مزیت بعدی اونا اینه که حجم برنامه رو کم میکنن ولی بقیه معمولا حجمو زیاد کم نمیکنن
؟؟؟؟ من که مردم از خنده.بس كه معروفيد
معمولا برای انتشار از طریق وب این حرفو میزنم. ولی برای اینطور افراد یواشکی این ور و اون ور MP3 یا ... بزار اصلا متوجه نمیشه چون معمولا شعورشون جز به Properties گرفتن از درایو نمیرسه!ما كه معمولا سعي ميكنيم يه جوري (حتي الكيم كه شده) حجم برناممونو بالا ببريم. آخه تا حالا واسه هركي برنامه نوشتيم، وقتي ظرفيت پر شده CD رو ميبينه، ميگه همين ... (حالا نميگه كه Office هم كه n تا برنامه گردن كلفت داره، بازم يه CD كامل نميشه)
سلامبه نقل از ooje_asman :با سلام آقا این setup .net هم خیلی اذیت داره ها من که نتونستم یکی رو به برنامه اضافه کنم گرچه .net رو به طور کامل نصب کردم