• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

setup .net

ooje_asman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام آقا این setup .net هم خیلی اذیت داره ها من که نتونستم یکی رو به برنامه اضافه کنم گرچه .net رو به طور کامل نصب کردم

littlerabbit

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
6
منظور سوال بود؟؟؟؟؟ یا اینکه میخواید یه چیزی رو به بقیه یاد بدید؟ خوب هر کدومش که بود من نفهمیدم چی گفتید. لطفا کاملتر بگید.

ooje_asman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای setup برنامه از اول چیکا بایس کرد چون من از add project می رم و تمام مراحل رو می رم ولی در اخر سر چیزی نمیادش مثه اینکه بایس امکان setup رو نصب کنم چه جوری می تونم نصبش کنم مرسی

Niloufar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
برنامه نويسي و نهايتا Exe كردن برنامه، يه چيزه و Setup كردن اون يه چيز ديگه. بيخود دنبال اين نباشيد كه خود VB به شما Setup شده تحويل بده. يا بايد از برنامه جانبي خود VisualStudio استفاده كنيد و Setup رو بسازيد و يا بايد از برنامه هاي ديگه مثل InstallShield و Wise و ... استفاده كنيد.

ooje_asman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام بازم نيلوفر خانم من اگه بخام از setup خود ويژوال استفاده كنم چكار بايس بكنم و به نظرتان كدوم بهتره مال خود ويژوال يا برنامه هاي ديگه در ضمن لينكي از wise دارين شما مرسي ممنون

Niloufar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
Setupساز خود VB كه يكي از برنامه هاي جانبي VisualStudio است و هنگام نصب آن، اين هم اضافه ميشود و اگر برويد و آن را ببينيد، كار كردن با آن بسيار ساده است (چون خودش همه كار را آماده ميكند). ولي توصيه ميكنم بيخيالش شيد و سراغ برنامه هايي كه مخصوص اين كارند برويد. مسلما برنامه اي كه وظيفه اش همينه و هر چند وقت يه بار هم Update ميشه، خيلي بهتر از اونيه كه براي رفع تكليف گذاشته شده است.
من خودم (البته الان آقا فرود عصباني ميشه كه بر خلاف مقاله اش حرف ميزنم) از InstallShield استفاده ميكنم كه به نظر خودم هم از سادگي خوبي برخورداره و هم قابليتهاي بالايي داره (آخرين نسخه اش 10.5 است كه ميتونيد اونو تهيه كنيد). ولي به هر حال همانطور كه گفتم، در بخش مقالات، آقا فرود يه مقاله داره كه به مقايسه دو تا ديگه از اين نرم افزارها پرداخته. ميتونيد اونا رو هم ببينيد.
ديگه خسته شدم... چقدر تايپ كردم...

ooje_asman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بازم سلام نيلوفر خانم من دات نت رو با تمام اجرائش نصب كردم ولي بازم از اين setup اثري نيس چطو مي تونم درستش كنم

Niloufar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
خوبه گفتم اصلا بيخيال اين Setup خود VB بشيد...

PersianAmir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
استفاده از setup خود visual studio مناسب ترين گزينه مي باشد.
وقتي ميشه به سادگي برنامه نصب ساخت نيازي به استفاده از برنامه هاي ديگر نمي باشد

Niloufar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
به نقل از PersianAmir :
سلام
استفاده از setup خود visual studio مناسب ترين گزينه مي باشد.
وقتي ميشه به سادگي برنامه نصب ساخت نيازي به استفاده از برنامه هاي ديگر نمي باشد
ولي وقتي قابليت كم مياريم، نيازي به استفاده از ... مي باشد. بذاريد اينايي كه ميخوان تازه شروع به كار كنند، از اول با اصل كار كنند نه اينكه بعدا ببينند مجبورند اينكارو كنند.

PersianAmir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از Niloufar :
سلام

ولي وقتي قابليت كم مياريم، نيازي به استفاده از ... مي باشد. بذاريد اينايي كه ميخوان تازه شروع به كار كنند، از اول با اصل كار كنند نه اينكه بعدا ببينند مجبورند اينكارو كنند.

برنامه نويسي در ايجاد قابليت خلاصه مي شود.
وقتي قابليت کم مي آيد خودتان قابليت ايجاد نماييد.
برنامه نصب خود نرم افزار کامل مي باشد مگر شما بخواهيد يک محيط گرافيکي که خواست ظاهر پسندها مي باشد ايجاد نماييد.
ساده نوشتن برنامه و user friendly بودن خيلي بهتر از شاخ و برگ دادن به خود برنامه و برنامه نصب مي باشد.

Niloufar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برنامه نويسي در ايجاد قابليت خلاصه مي شود.
وقتي قابليت کم مي آيد خودتان قابليت ايجاد نماييد.
برنامه نصب خود نرم افزار کامل مي باشد مگر شما بخواهيد يک محيط گرافيکي که خواست ظاهر پسندها مي باشد ايجاد نماييد.
ساده نوشتن برنامه و user friendly بودن خيلي بهتر از شاخ و برگ دادن به خود برنامه و برنامه نصب مي باشد.
خوب بالاخره هر كي يه نظري داره !!!!

PersianAmir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از Niloufar :
خوب بالاخره هر كي يه نظري داره !!!!

بله هر کس نظري داره.
پس سعي کنيد به نظرات ديگران احترام بگذاريد.

littlerabbit

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
6
به نقل از Niloufar :
سلام
Setupساز خود VB كه يكي از برنامه هاي جانبي VisualStudio است و هنگام نصب آن، اين هم اضافه ميشود و اگر برويد و آن را ببينيد، كار كردن با آن بسيار ساده است (چون خودش همه كار را آماده ميكند). ولي توصيه ميكنم بيخيالش شيد و سراغ برنامه هايي كه مخصوص اين كارند برويد. مسلما برنامه اي كه وظيفه اش همينه و هر چند وقت يه بار هم Update ميشه، خيلي بهتر از اونيه كه براي رفع تكليف گذاشته شده است.
من خودم (البته الان آقا فرود عصباني ميشه كه بر خلاف مقاله اش حرف ميزنم) از InstallShield استفاده ميكنم كه به نظر خودم هم از سادگي خوبي برخورداره و هم قابليتهاي بالايي داره (آخرين نسخه اش 10.5 است كه ميتونيد اونو تهيه كنيد). ولي به هر حال همانطور كه گفتم، در بخش مقالات، آقا فرود يه مقاله داره كه به مقايسه دو تا ديگه از اين نرم افزارها پرداخته. ميتونيد اونا رو هم ببينيد.
ديگه خسته شدم... چقدر تايپ كردم...
از ده تا پست شما نه تاش یه چیزی هم از من گفتید!! :D

در مورد ساختن Setup برنامه های زیادی هستند ولی مزیت اون دو تایی که من نوشتم )Inno و NSIS ) اینه که Open Source هستن و مجانی و تقریبا هر 1 هفته یه بار Update میشن. !!! نسخه های CVS هم که هر روز دو دفعه دست کم تغییر میکنن.

مزیت بعدی اونا اینه که حجم برنامه رو کم میکنن ولی بقیه معمولا حجمو زیاد کم نمیکنن. بقيه مزايا رو هم همونجا بخونيد

Niloufar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
بله هر کس نظري داره.
پس سعي کنيد به نظرات ديگران احترام بگذاريد
بابا خيلي سخت نگيريد. من به شما و همه دوستان احترام خاصي قائلم و معمولا بحث هايي هم كه پيش مياد براي رسيدن به جواب بهتره تا هممون ازش استفاده كنيم. خداييش ما كه قصد بي احترامي به كسي رو نداريم. هر كي تا حالا از ما ناراحت شده، حلالمون كنه (شايد يهو مرديم و كلي حق الناس گردنمون موند).
از ده تا پست شما نه تاش یه چیزی هم از من گفتید
بس كه معروفيد :)
مزیت بعدی اونا اینه که حجم برنامه رو کم میکنن ولی بقیه معمولا حجمو زیاد کم نمیکنن
ما كه معمولا سعي ميكنيم يه جوري (حتي الكيم كه شده) حجم برناممونو بالا ببريم. آخه تا حالا واسه هركي برنامه نوشتيم، وقتي ظرفيت پر شده CD رو ميبينه، ميگه همين ... (حالا نميگه كه Office هم كه n تا برنامه گردن كلفت داره، بازم يه CD كامل نميشه) :) :)

littlerabbit

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
6
بس كه معروفيد
؟؟؟؟ من که مردم از خنده.
ما كه معمولا سعي ميكنيم يه جوري (حتي الكيم كه شده) حجم برناممونو بالا ببريم. آخه تا حالا واسه هركي برنامه نوشتيم، وقتي ظرفيت پر شده CD رو ميبينه، ميگه همين ... (حالا نميگه كه Office هم كه n تا برنامه گردن كلفت داره، بازم يه CD كامل نميشه)
معمولا برای انتشار از طریق وب این حرفو میزنم. ولی برای اینطور افراد یواشکی این ور و اون ور MP3 یا ... بزار اصلا متوجه نمیشه چون معمولا شعورشون جز به Properties گرفتن از درایو نمیرسه!

اما این دوستمون هم به نظر من از یه برنامه مثل همین Install Sheild استفاده کنه بهتره. چون نسبتا سادست و نسخه های جدیدش کاملا دات نت رو ساپورت میکنن.

MehdiC#

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ooje_asman :
با سلام آقا این setup .net هم خیلی اذیت داره ها من که نتونستم یکی رو به برنامه اضافه کنم گرچه .net رو به طور کامل نصب کردم
سلام

اگه تمامي قابليت هاي ايجاد setup در Visual Studio .NET رو ياد بگيريد ، هيچ كاري نيست كه نتونين باهاش انجام بدين. برای ایجاد setup برای یک نرم افزار ، به solution ی که دارین باهاش کار می کنین ، از طریق Add New Project ، به قسمت Setup and Deployment Projects رفته و Setup Wizard رو انتخاب کنین ؛
حالا می تونین برای برنامۀ ویندوزی که نوشتین ، یک setup ایجاد کنین ، حتی اگه دیدین قابلیتهای فعلی Visual Studio کافی نیست ، می تونین یک Installer Class درست کرده و از طریق برنامه نویسی کارهای پیچیده تری رو انجام بدین. (که معمولا کار به اونجاها کشیده نمیشه) حیف که وقت امتحاناته وگرنه کامل توضیح میدادم ؛
و به نظر من بهتره از همین VS .NET برای ایجاد setup استفاده کنین ، زیرا مراحل مختلف مثل طراحی ، کدنویسی ، عیبی یابی ، تست و عرضه نرم افزار داخل یک محیط انجام میشه و آسونتر و سریعتره.
موفق باشید.

ooje_asman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام مرسی ولی مشکل اینه که من این مراحل رو میرم ولی باز چیزی به پروژه اضافه نمی شه و فقط صدای بیب میده و گاها هم از برنامه خارج میشه

arman_o71

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هم همين مشكل رو دارم بيشتر مقالات انگليسي رو هم خوندم ولي چيزي پيدا نكردم الان هم كه در مقالات فارسي گشتم فقط همين رو پيدا كردم:(
مشكل من اين است كه برنامه ام Crystal Report دارد و حتما بايد براي آن Setup درست كنم تا روي كامپيوتر هاي ديگر كار كند

Parham

Registered User
لایک‌ها
2
همون طور که دوستان قبلا فرمودند، InstallShield بهترین گزینه است و Crystal Report هم به راحتی با آن نصب میشه.

بالا