• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

share کردن اینترنت wireless با مودم ADSL

kma

Registered User
لایک‌ها
4
آقا من اینترنت وایرلس دارم. اما برای Share کردن اون توی خونه اشتباها Broad Band Connection توی Setting های پورتال اون درست کنم اما مودم های وایرلس فقط روی پورت تلفنشون می تونن Broad Band Connection داشته باشن. الان هر بار می خوام به اینترنت وصل بشم باید از روی ویندوز خودم یه Broad Band Connection بسازم Connect بشم. کسی هست یه راه حلی داشته باشه به جز تهیه ی یه روتر جدید! البته این رو هم بگم روی کیسم یه کارت شبکه وایرلس هم دارم.
اشکال اصلی هم که پیش میاد اینه که در آنه واحد فقط یه کامپیوتر میتونه به اینترنت وصل بشه!

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
دوست عزیز شما نگفتین که مودمتون چه مارکی هست؟
و اینکه شما فرمودین اینترنت وایرلس دارین یعنی adsl نیست. درسته؟ از رادیو روی پشت بام استفاده میکنین؟
اگه اینجوری باشه شما باید یا یک روتر وایرلس بخرین یا از طریق کارت شبکه وایرلستون روی بقیه دستگاهها به اشتراک بذارین.
حالا بیشتر توضیح بدین که دقیقا چه سرویسی دارین تا کامل راهنمایی کنم.

پ . ن : ببینین من درست متوجه شدم . شما اینترنت وایرلس دارین بعد اومدین رادیو تون رو وصل کردین به مودم وایرلس درسته؟؟

birang1357

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام دوست عزیز
بله دقیقا من هم همین مشکل را دارم.اینترنت وایرلس دارم و کابل مورد نظر را به مودم وایرلس وصل کردم ولی با اینکه تنظیمات مودم را در حالت pppoe کانفیگ کردم ولی اتصال به اینترنت برقرار نمیشه مگر اینکه از کانکشنی که روی ویندوز ساختم کانکت کنم.و به طور خلاصه اینکه مودم نمی تواند مثل یک اکسس پوینت کار کند.

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام دوست عزیز
بله دقیقا من هم همین مشکل را دارم.اینترنت وایرلس دارم و کابل مورد نظر را به مودم وایرلس وصل کردم ولی با اینکه تنظیمات مودم را در حالت pppoe کانفیگ کردم ولی اتصال به اینترنت برقرار نمیشه مگر اینکه از کانکشنی که روی ویندوز ساختم کانکت کنم.و به طور خلاصه اینکه مودم نمی تواند مثل یک اکسس پوینت کار کند.

خب معلومه دوست عزیز
شما باید اکسس پوین بگیرین تا بتونین با اون به نت وصل بشین به جای کانکشن PPPOE توی ویندوزتون.
مودم وایرلس فقط روی خط تلفنش میتونه PPPOE داشته باشه.

بالا