آژانس هواپیمایی
pop up

shell كمك فوري براي دستور

شروع موضوع توسط matey ‏26 آگوست 2007 در انجمن Visual Basic 6

  1. matey

    matey کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 جولای 2007
    نوشته ها:
    24
    تشکر شده:
    0
    سلام
    مي بخشين سوالم پيش پا افتاده ست!
    1- چطور ميشد با دستور shell به يه سايت لينك داد؟
    2- چطور ميشه يه فايل exe رو كه جدا از برنامه ست در موقع ساخت فايل setup همراه برنامه package كرد؟
    منظورم اينه كه همراه برنامه باشه و مجبور نباشيم اون فايل رو حتما جاي خاصي نگه داريم؟
    ممنون​
     
  2. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,348
    تشکر شده:
    1,321
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    1 - بهتره از ShellExecute استفاده کنی:
    کد:
    Private Declare Function ShellExecute Lib "shell32.dll" Alias "ShellExecuteA" (ByVal hwnd As Long, ByVal lpOperation As String, ByVal lpFile As String, ByVal lpParameters As String, ByVal lpDirectory As String, ByVal nShowCmd As Long) As Long
    Private Sub Form_Load()
    ShellExecute 0, "open", "[URL]http://www.test.com[/URL]", "", "", 1
    End Sub
    
    
    2- اگر توی package & deploy ستاپ میسازید، خیلی راحت روی دکمه Add کلیک کن و اضافهش کن.
     
  3. matey

    matey کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 جولای 2007
    نوشته ها:
    24
    تشکر شده:
    0
    سلام
    از كمكتون خيلي خيلي ممنون
    اگه ممكنه در مورد كد نويسي استفاده از فايل exe منو راهنمايي كنين

    براي قفل نرم افزاري چه روشي رو پيشنهاد ميكنيد؟
    مرسي​
     
  4. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,348
    تشکر شده:
    1,321
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    کذ نویسی فایل exe منظورتون صدا زدن exeست؟ درست شبیه مثال بالاییه منتها بجاب URL مسیر و اسم فایل exe رو بدید.
    /
    نرم افزار خاصی برای قفل گذاری نمیشناسم.
     
  5. najafzadeh

    najafzadeh کاربر فعال پایگاه داده ها کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏21 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    512
    تشکر شده:
    26
    محل سکونت:
    قزقلعه
    روشهای مختلفی برای قفل گذاری نرم افزاری هست.
    بهترین روش که در حال حاضر هم از اون استفاده می شه استفاده از Flag هایی است که در حافظه زده می شود و یا کدهایی که با برنامه های اسمبلی در آدرسهای معین ثبت می شود و اگر از نرم افزار Copy برداری شود دیگر اجرا نخواهد شد.
    ویا اینکه می تونید از شماره سریال هارددیسک به عنوان قفل نرم افزاری استفاده نمایید.

    امید است حل شود.
     
  6. matey

    matey کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 جولای 2007
    نوشته ها:
    24
    تشکر شده:
    0
    سلام مجدد
    فكر ميكنم روش دوم كه استفاده از شماره سريال هارد ديسك باشه براي من ساده تر باشه.بازم مطمئن نيستم. اما اونجوري كه من پرسيدم لازمه اش اينه كه هارد رو باز كني تا سريال رو بخوني كه خيلي ميسر نيست.حالا با اين وجود اگه ممكنه پروسيجر و نحوه عملي كردن اونو بهم بگين ممنون ميشم.

    از راهنماييتون ممنون​
     
  7. boxilink
  8. matey

    matey کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 جولای 2007
    نوشته ها:
    24
    تشکر شده:
    0
    خواهشا اگه كسي بلده جواب بده
    :p
     
  9. cracki

    cracki Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 مارس 2004
    نوشته ها:
    672
    تشکر شده:
    23
    منظورتون از باز کردن فیزیکیه؟!
    با چندتا API می شه این کارو کرد
    Serach @ PsCode.com
     
  10. matey

    matey کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 جولای 2007
    نوشته ها:
    24
    تشکر شده:
    0
    سلام به همه دوستان
    اولا ببخشيد لحن من يه خورده جواتيه;)
    دوما خيلي مشتاقم بدونم چطوري ميشه اينكارو كرد(راه فيزيكي).واقعيتش من كارم برنامه نويسي نيست اما يه برنامه ساده براي شركت نوشتم كه ميخام فقط روي سيستمهاي شركت اجرا بشه و از شركت خارج نشه. اول ميخام setup برنامه رو روي يه سي دي قفل دار بزارم . بعد اونو به admin بدم تا براي هر user كه به برنامه نياز داره نصب كنه. به نظر شما اين راه جواب ميده يا نه . پيشنهاد شما چيه ؟
    ممنون ميشم اگه راهنماييم كنين
     
  11. saeedsmk

    saeedsmk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,519
    تشکر شده:
    4
    سلام

    خوب هستيد
    براي سريال نامبر همانطور كه كركي گفت توي pscode شرچ كن سورس رو پيدا ميكني . بعد از بدست اوردن كد با برنامه نويسي هنگام اجرا برنامه چك ميشه مثلا اطلاعات يريال هارد چيه و توي يك تابع قرار داده ميشه و روش محاسياتي ميشه . نتيجه با نتيجه توي يك فايل و يا ريجيستري چك ميشه اگه برار بود يعني ايمگه ريجستر شده برنامه و اگر يكي نبود ديالگوي نمايش داده ميشه كه كد سريال هارد اينه كد ريجستر رو وارد كنيد .
    شما يك برمامه ديگه داريد كه كد ريجستر هارد رو ميگيره و سريال رو ميده و.....
    اميدوارم كمك كنه
     
  12. erroring

    erroring Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    286
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    PDC (Parvazeh Developing Center)
    دوستان من يه سوال خيلي مهم دارم. من تمام كد هاي مربوط به دريافت سريال هارد چه از PSCOde و چه از جاي ديگه تست كردم. اما متاسفانه نمي دونم چرا اين كد براي بعضي سيستم ها جواب نمي دهد. و بنابراين قابل اطمينان نيست. به طور مثال اين كد ها در ويندوز ويستا شماره سريال را دريافت نمي كند!!! فكر مي كنم در هارد هاي SATA نيز كدي به برنامه داده نشود. شايد راه حل جايگزين استفاده از MAC Address باشد كه آن هم به علت وجود يك اشكال بزرگ (امكان تغيير آن و دادن مك آدرس مجازي!!!) قابل اعتماد نيست. دوستان اگه روش بهتري و يا جايگزيني دارند ميشه منو راهنمايي كنند؟ آيا واقعا سيستم هيچ سريال قابل اعتمادي نداره براي استفاده از قفل؟؟.

    دوستاني كه مي خوان براي نرم افزارشون قفل بنويسند توصيه مي كنم كه از سريال دريافتي در بخش رجيستر استفاده كنيد. يعني اينكه تا آخرين مرحله ثبت مثلا اگر سريال ورودي در Text1 نوشته شده از همين آبجكت استفاده كنيد و طوري نباشه كه محتواي تكست چك بشه و بعد برنامه بدون كار داشتن با تكست رجيستر بشه. حتما لابه لاي رجيستر از محتويات تكست استفاده كنيد.
     
  13. saeedsmk

    saeedsmk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,519
    تشکر شده:
    4
    سلام خوب هستيد
    خوب در مورد ويندوز ويستا كاملا مشخصه بايد از يكسري توابع ديگر استفاده كنيد
    ابتدا با GetVersion نوع ويندوز را مشحص كنيد بعد از تابع صحيح استفاده كنيد
    در مورد sata من خودم دارم مشكلي نيست
    كد تون رو ميشه ببينم
    به اميد ديدار
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. erroring

    erroring Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    286
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    PDC (Parvazeh Developing Center)
    من كد رو از همين PSCOde دريافت كردم. بعدا گفتم شايد كد مشكل داشته باشه جاي ديگه هم سرچ زدم و كد جديدي پيدا كردم كه وقتي بررسي شد فهميدم دقيقا همون كد قبليه كه يه نفر ديگه نوشته. حالا به جز اين دو‌ (مك آدرس و سريال هارد) چيز ديگه اي تو سيستم نيست كه اينقدر دردسر نداشته باشه؟