Siteroot برای ام تی

شروع موضوع توسط 30naa ‏8 مارس 2006 در انجمن MovableType - مووبل تایپ

  1. 30naa

    30naa Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    1,225
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    کارتون
    دوستان سلام می خواستم بدونم این سایت روت قضیش چیه. بالاخره یه هاست مجانی پیدا کردم که mt رو ساپورت میکنه هم اس کیو ال، پی اچ پی و پرل رو ساپورت می کنه. حالا تنها مشکلم site rootبرای وبلاگه که هرچی میزنم ارور میده
    با تشکر
    سینا
     
  2. 30naa

    30naa Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    1,225
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    کارتون
    جواب نداشت؟؟؟
    یعنی کسی تا حالا تو این فروم ام تی نصب نکرده؟؟؟
     
  3. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    خوب غيب گو که نيستيم !
    الان فکر ميکني چجوري بايد site root شما رو بگيم؟
     
  4. 30naa

    30naa Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    1,225
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    کارتون
    سلام
    اصلا این سایت روت جریانش چیه؟؟
    آیا فقط یه فلدره که هر کی میتونه به اختیار خودش واسش اسم انتخاب کنه؟؟؟
    کلا چیه؟؟؟
    یه توضیح جامعی لطف کنین که بتونم خودم بفهمم چی بزارم
    من هر چی امتحان کردم نشد. در موقع save کردن ارور میداد و بعدش هم موقع rebuild آخرش یه چیزی میومد که نمیتونه rebuild کنه.
     
  5. Romain_Gary

    Romain_Gary Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,711
    تشکر شده:
    5
    این سایت مجانی رو میشه معرفی کنید ما هم فیض ببریم
     
  6. 30naa

    30naa Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    1,225
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    کارتون
    چرا که نه.
    1 My SQL
    PHP
    CGI
    50 مگ فضا
    1 گیگ پهنای باند
    البته پهنای باند و فضاش ضد حاله ولی خوب برای شروع کار خوبه.
    http://globalweb.com.ru
     
  7. footbal
  8. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    سايت رووت مسير فلدريه که وبلاگ توش قرار داره !
    سرور شما چيه؟ فرض کن ويندوز !
    يه چيزي تو اين مايه ها :
    کد:
    c:/htdocs/shahed/mt/
    يه چيز ديگه:
    ام تي شما چه ورژنيه؟
     
  9. 30naa

    30naa Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    1,225
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    کارتون
    ام تی 3.2 هاست لینوکس
    من هر چی زدم /home/ و چیزی بهش زیاد و کم کردم هی ارور داد
    نمی دونم چیکارکنم
     
  10. TheMohammad

    TheMohammad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    1,055
    تشکر شده:
    18
    محل سکونت:
    تهران
    اینجوری بنویس :
    کد:
    /home/username/public_html
    بجای username نام کاربری خودت رو بزن
     
  11. Romain_Gary

    Romain_Gary Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,711
    تشکر شده:
    5
    دمت گرم ;)
     
  12. 30naa

    30naa Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    1,225
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    کارتون
    آیا قبل از /home/ یا بعد از اون نباید شاخه ی /www/ رو بیارم؟؟؟
    هیچ جوری درست نشد؟؟؟
    چه کنم؟؟؟
    راستی این /home اصلا چی هست؟؟؟
    آیا فقط اسم یه فلدره یعنی میشه برش داشت؟؟؟
     
  13. aaber_piade

    aaber_piade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,662
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    Tehran
    در مووبل تايپ يک اسکريپت هست به نام mt-check.cgi شما اين رو اجرا کن (يعني مثلا بزن http:/www.yoursite.com/cgi-bin/mt/mt-check.cgi) حالا محتوايي که روي صفحه ظاهر ميشه رو اينجا بنويس تا سايت روت رو بچه ها از توش بخونن و برات بنويسن.
     
  14. avajang.com .leftjee.ir.right
  15. 30naa

    30naa Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    1,225
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    کارتون
    سلام
    ممنون از جوابت
    کد:
        *
          دایرکتوری فعلی:
          /home/sinsin/cgi-bin/mt
        *
          شاخه اصلی مووبل‌تایپ:
          /home/sinsin/cgi-bin/mt/
        *
          سیستم عامل:
          linux
        *
          نسخه پرل نصب شده:
          5.8.3
        *
          مسیر include فایل در پرل:
          /home/sinsin/cgi-bin/mt/plugins/farsi/lib
          /home/sinsin/cgi-bin/mt/plugins/spamlookup/lib
          /home/sinsin/cgi-bin/mt/extlib
          /home/sinsin/cgi-bin/mt/lib
          /usr/lib/perl5/5.8.3/i386-linux-thread-multi
          /usr/lib/perl5/5.8.3
          /usr/lib/perl5/site_perl/5.8.3/i386-linux-thread-multi
          /usr/lib/perl5/site_perl/5.8.2/i386-linux-thread-multi
          /usr/lib/perl5/site_perl/5.8.1/i386-linux-thread-multi
          /usr/lib/perl5/site_perl/5.8.0/i386-linux-thread-multi
          /usr/lib/perl5/site_perl/5.8.3
          /usr/lib/perl5/site_perl/5.8.2
          /usr/lib/perl5/site_perl/5.8.1
          /usr/lib/perl5/site_perl/5.8.0
          /usr/lib/perl5/site_perl
          /usr/lib/perl5/vendor_perl/5.8.3/i386-linux-thread-multi
          /usr/lib/perl5/vendor_perl/5.8.2/i386-linux-thread-multi
          /usr/lib/perl5/vendor_perl/5.8.1/i386-linux-thread-multi
          /usr/lib/perl5/vendor_perl/5.8.0/i386-linux-thread-multi
          /usr/lib/perl5/vendor_perl/5.8.3
          /usr/lib/perl5/vendor_perl/5.8.2
          /usr/lib/perl5/vendor_perl/5.8.1
          /usr/lib/perl5/vendor_perl/5.8.0
          /usr/lib/perl5/vendor_perl
          .
        *
          وب سرور
          Apache
    
    راستی اینم جواب نداد
    /home/sinsin/public_html/weblog/
     
  16. 30naa

    30naa Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    1,225
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    کارتون
    ممنون از لطف همه ی دوستان
    بالاخره درست شد
    وقتی اجاز ی دسترسی به شاخه ی /www/public_html/weblog رو به 777 تغییر دادم
    با تشکر از لطف همگی
    سینا
     
  17. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    755 کنش ! (امنيت !)
     
zarpopخرید بک لینک