• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

smartflip

ils

Registered User
لایک‌ها
0
چون پرشین تولز بخش خاصی راجع به اسمارتفون نداره،ناگزیر سوالم رو در مورد imate smartfilp ،اینجا مطرح می کنم. اگه محلش مناسب نیست،تذکر بدید لطفا.
به هر حال:
مدتیه گاهی اوقات موقع شماره گرفتن یا گذاشتن رو میز یا هر جای دیگه،گوشی خودبه خود ریستارت میشه.علت چی میتونه باشه؟ هارد ریستم کردم درست نشد.

ceramic

Registered User
لایک‌ها
2
چون پرشین تولز بخش خاصی راجع به اسمارتفون نداره،ناگزیر سوالم رو در مورد imate smartfilp ،اینجا مطرح می کنم. اگه محلش مناسب نیست،تذکر بدید لطفا.
به هر حال:
مدتیه گاهی اوقات موقع شماره گرفتن یا گذاشتن رو میز یا هر جای دیگه،گوشی خودبه خود ریستارت میشه.علت چی میتونه باشه؟ هارد ریستم کردم درست نشد.

با اجازه ی اساتید :

فکر می کنم باید توضیحات زیر رو هم اضافه می کردید :

1. چند وقته از گوشی استفاده می کنین ؟ باتری اش چقدر کار کرده ؟ تعویض شده یا نه ؟

2. ویندوز مورد استفاده تون چیه ؟ نسخه ی اصلی گوشی ( ویندوز 5.0 ) ؟ یا این که روش رام دیگری رو نصب کردین ؟

3. چه نرم افزارهایی روی گوشی دارین ؟ چون من وقتی بعضی برنامه های خاص رو نصب می کنم مصرف باتری گوشی یکدفعه چند برابر میشه .

4. گوشی ضربه ای نخورده ؟ مثلا از دست تون نیفتاده ؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
به نظرم مشگل سخت افزاری هست ، تقریبا بدون شک این رو میگم .

ils

Registered User
لایک‌ها
0

با اجازه ی اساتید :

فکر می کنم باید توضیحات زیر رو هم اضافه می کردید :

1. چند وقته از گوشی استفاده می کنین ؟ باتری اش چقدر کار کرده ؟ تعویض شده یا نه ؟

2. ویندوز مورد استفاده تون چیه ؟ نسخه ی اصلی گوشی ( ویندوز 5.0 ) ؟ یا این که روش رام دیگری رو نصب کردین ؟

3. چه نرم افزارهایی روی گوشی دارین ؟ چون من وقتی بعضی برنامه های خاص رو نصب می کنم مصرف باتری گوشی یکدفعه چند برابر میشه .

4. گوشی ضربه ای نخورده ؟ مثلا از دست تون نیفتاده ؟

1-دو ماهه استفاده می کنم
2-نسخه اصلیه،تغییری نکرده
3-با هارد ریست همش پاک شد
4-خیر

ceramic

Registered User
لایک‌ها
2
1-دو ماهه استفاده می کنم
2-نسخه اصلیه،تغییری نکرده
3-با هارد ریست همش پاک شد
4-خیر

خوب با توجه به این که دستکاری خاصی روی گوشی صورت نداده اید ، پیشنهاد می کنم یک رام دیگر روی گوشی نصب کنید . اگر اشکال پابرجا بود ، می توانید تقریبا مطمئن باشید که نوعی ایراد سخت افزاری است .

برای دریافت یک رام جدید به این صفحه مراجعه کنید :

PHP:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=422605

تذکر : برای تغییر رام از اصلی به کوک شده ، باید مرحله ی Application Unlock را برای باز کردن رجیستری از طریق دستورات صفحه ی زیر انجام بدهید :

PHP:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=373229

رام معرفی شده را من الان نصب کرده ام و دارای دو نسخه است . نسخه ی معمولی ( کامل ) و نسخه ی کلین ( که در آن بعضی از قسمت ها از جمله دات نت حذف شده و به همین دلیل علیرغم سبکی و سرعت بسیار عالی ، امکان نصب برنامه ی جدیدی را نخواهید داشت مگر این که دات نت را دوباره نصب کنید )

بالا