• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

SMS Backup Using Outlook

Meteor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به همه دوستان
بالاخره بعد از كلي بدبختي از توي يكي از سايت هاي اجنبي يه نرم افزار بسيار توپ به دست آوردم كه البته كي جن هم داره . بايد بگرديد . يادم نيست كه كيجنش را از كجا دانلود كردم . اما اين نرم افزار خودش را به اوت لوك ميچسبونه و مثل ايميل هاتون با اس ام اس ها هم برخورد ميكنه خلاصه اينكه خيلي خيلي توپه . اميدوارم كه كسي قبلا معرفي نكرده باشه . چون من به خاطر مشكلات اينترنتي نتونستم كه درست و حسابي انجمن را جستجو كنم . اما نرم افزار را ميتونيد از سايت www.Jeyo.com دريافت كنيد . نكته اينكه ميشه باهاش مستقيما از روي سيستم هم به راحتي اس ام اس فرستاد . من روي ويندوز موبايل 5 روي گوشي آي مت كا جم و آخرين آپ گريد باهاش كار كردم و خوب هم كار ميكنه .
اين لينك دانلود نرم افزار
http://www.jeyo.com/downloads/JeyoMobileExtender.2.0.zip
كركش هم كه كار ميكنه ضميمه كردم . ايشالا كه راضي باشين .
كلا مثل اينكه دارين با ايميل كار ميكنيد .
موفق باشيد .

فایل های ضمیمه

• JeyoCrack 2.zip
    9.3 KB · نمایش ها: 64

Hamed_VB

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این چه کاریه آخه؟
اگه چیزی معرفی میکنید، درستو حسابی لینکشو هم بزارید دیگه. شما میگی "من کیجنشو دارم ولی خودتون برید بگردید"، خوب عزیز من یکجت کیجنو ونرم افزارو هم Upload کن دیگه.

Meteor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
این چه کاریه آخه؟
اگه چیزی معرفی میکنید، درستو حسابی لینکشو هم بزارید دیگه. شما میگی "من کیجنشو دارم ولی خودتون برید بگردید"، خوب عزیز من یکجت کیجنو ونرم افزارو هم Upload کن دیگه.
ببخشيد . معذرت ميخواهم . آخه قبلا گفته بودم كه دسترسي من به اينترنت فوق العاده افتضاحه . به حر حال هرجوري بود فايل را اتچ كردم . و لينك مستقيم را هم اضافه كردم .
ديگه كتك كاري نداشتيم كه داش من .... :p
مخلص همه بچه هاي پي تي

Hamed_VB

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشيد . معذرت ميخواهم . آخه قبلا گفته بودم كه دسترسي من به اينترنت فوق العاده افتضاحه . به حر حال هرجوري بود فايل را اتچ كردم . و لينك مستقيم را هم اضافه كردم .
ديگه كتك كاري نداشتيم كه داش من .... :p
مخلص همه بچه هاي پي تي
72.gif

بالا