• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

SMS Serverکسی سراغ داره

scorpion8108

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
خواستم ببينم کسی sms server درست و حسابی سراغ داره که سرویس در اختيار من قرار بده، که بشه باهاش از طريق برنامه sms زد. و ضمنا دنگ و فنگ نداشته باشه. اگه هست خريدارم

semorena

Registered User
لایک‌ها
2
من نرم‌افزارش رو دارم. دنگ و فنگ هم نداره. كامله. اما براي ارسال بايد علاوه بر نرم‌افزار يك سري تجهيرات رو داشته باشيد. شما چه تجهيزاتي رو براي ارسال دارين؟

EhsanETS

Registered User
لایک‌ها
1
semorena جان منم همچین چیزی می خوام :D
البته نمی دونم باید چی کار کرد؟ به چیا نیاز داره و آیا با داشتن چیزهای لازم می شه یه سرور راه اندازی کرد؟
همچنین با این کار بازم باید هزینه ای رو برای هر sms متحمل شد یا نه؟
ممنون می شم اگه این اطلاعات رو در اختیارم بذارین :)

scorpion8108

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من خودم سرويسش رو با دات نت نوشتم که با کامپوننت دات نت، SMS میزنه و از GSM Modem هم استفاده می کنم
ولی فکر کنم بدونی که سرعتش کنده
خواستم ببینم کسی سرويس سريع تری سراغ داره يا نه؟
تا حالا کسی با شرکتهای مگفا و رهياب و .... کار کرده؟
چطور ميشه سرويسی پيدا کرد که سرعت ارسال SMS ش خوب باشه
مرسی

amironline

Registered User
لایک‌ها
0
میشه یکم بیشتر در مورد این سیستمهای ارسال SMS توضیح بدین
به غیر از مودم GSM چه چیزهای دیگه ای میخواد ؟

EhsanETS

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
من خودم سرويسش رو با دات نت نوشتم که با کامپوننت دات نت، SMS میزنه و از GSM Modem هم استفاده می کنم
ولی فکر کنم بدونی که سرعتش کنده
خواستم ببینم کسی سرويس سريع تری سراغ داره يا نه؟
تا حالا کسی با شرکتهای مگفا و رهياب و .... کار کرده؟
چطور ميشه سرويسی پيدا کرد که سرعت ارسال SMS ش خوب باشه
مرسی

همین رو می شه تهیه کرد:D ؟
من می خوام یه سرویس sms راه بندازم اما راستش هیچ اطلاعی در این مورد ندارم :D چه طوری می شه یه همچین کاری کرد؟
amir_2000af دستت درد نکنه خیلی سایت عالی ای بود

amirghasemi

Registered User
لایک‌ها
1
همین رو می شه تهیه کرد:D ؟
من می خوام یه سرویس sms راه بندازم اما راستش هیچ اطلاعی در این مورد ندارم :D چه طوری می شه یه همچین کاری کرد؟
amir_2000af دستت درد نکنه خیلی سایت عالی ای بود
دوست عزیز،

راه اندازی SMS Server برای شما اصلاً مقرون به صرفه نیست. علت آن هم واضح است، شما یک مودم GSM می خواهید + یک سیم کارت که در آن قرار دهید، تازه بدین گونه شماره ارسال کننده هم همان شماره سیم کارت قرار گرفته در GSM Modem خواهد بود که زیاد حرفه ای نیست!
اگر می خواهید هزینه زیاد بکنید، می توانید از شرکت مگفا یک شماره مثل 30001234 خریداری کنید که هزینه ای حدود 400 هزار تومان دارد. هزینه ارسال هم به صورت هر 10000 اس ام اس معادل 160 هزار تومان از شما دریافت می گردد که برای شروع باید 400+160 هزینه کنید.
اگر نمی خواهید هزینه زیاد بکنید، می توانید از ما یک شماره تهیه کنید. شماره های اعطایی ما مثلا این گونه خواهند بود 30007958123456. هزینه داشتن این شماره مجانی است. شما امکان ارسال و دریافت SMS را به همراه پانل آنلاین کنترل حساب با تکنولوژی آژاکس خواهید داشت. هزینه راه اندازی چنین شماره ای مجانی است ( البته شماره های روند و شماره های درخواستی خاص مشمول هزینه می گردد ). نرخ ارسال هر SMS هم در صورتی که زیر 1000 عدد خریداری شود 25 تومان می باشد. برای شروع هم حداقل باید مبلغ 10،000 تومان اعتبار داشته باشید ( معادل 400 ارسال SMS به موبایل تهران یا هر شهرستان )

البته این طرح هنوز استارت نخورده است و در مرحله آزمایشی است. ولی دوستان می توانند درخواست کنند تا به زودی سیستم برای آنها فعال شود. احتمالاً شروع این سیستم از آخر این هفته یا هفته آینده خواهد بود.

در ضمن سیستم ارائه شده توسط ما دارای API نیز می باشد ( در مرحله Beta Testing ) که به شما امکان ارسال SMS از نرم افزار های خودتان ( به هر زبانی که باشد ) را می دهد. زبان های برنامه نویسی که ما خودمان کد آن را در اختیارتان می گذاریم شامل ASP ، ASP.NET ، PHP و Java می باشد.

scorpion8108

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز،

راه اندازی SMS Server برای شما اصلاً مقرون به صرفه نیست. علت آن هم واضح است، شما یک مودم GSM می خواهید + یک سیم کارت که در آن قرار دهید، تازه بدین گونه شماره ارسال کننده هم همان شماره سیم کارت قرار گرفته در GSM Modem خواهد بود که زیاد حرفه ای نیست!
اگر می خواهید هزینه زیاد بکنید، می توانید از شرکت مگفا یک شماره مثل 30001234 خریداری کنید که هزینه ای حدود 400 هزار تومان دارد. هزینه ارسال هم به صورت هر 10000 اس ام اس معادل 160 هزار تومان از شما دریافت می گردد که برای شروع باید 400+160 هزینه کنید.
اگر نمی خواهید هزینه زیاد بکنید، می توانید از ما یک شماره تهیه کنید. شماره های اعطایی ما مثلا این گونه خواهند بود 30007958123456. هزینه داشتن این شماره مجانی است. شما امکان ارسال و دریافت SMS را به همراه پانل آنلاین کنترل حساب با تکنولوژی آژاکس خواهید داشت. هزینه راه اندازی چنین شماره ای مجانی است ( البته شماره های روند و شماره های درخواستی خاص مشمول هزینه می گردد ). نرخ ارسال هر SMS هم در صورتی که زیر 1000 عدد خریداری شود 25 تومان می باشد. برای شروع هم حداقل باید مبلغ 10،000 تومان اعتبار داشته باشید ( معادل 400 ارسال SMS به موبایل تهران یا هر شهرستان )

البته این طرح هنوز استارت نخورده است و در مرحله آزمایشی است. ولی دوستان می توانند درخواست کنند تا به زودی سیستم برای آنها فعال شود. احتمالاً شروع این سیستم از آخر این هفته یا هفته آینده خواهد بود.

در ضمن سیستم ارائه شده توسط ما دارای API نیز می باشد ( در مرحله Beta Testing ) که به شما امکان ارسال SMS از نرم افزار های خودتان ( به هر زبانی که باشد ) را می دهد. زبان های برنامه نویسی که ما خودمان کد آن را در اختیارتان می گذاریم شامل ASP ، ASP.NET ، PHP و Java می باشد.

سلام
اگه تعداد SMS های خريداری شده بيشتر از 1000 باشه قيمت چنده؟
آيا محدوديت زمانی وجود داره، یعنی باید اين تعداد SMS رو در مدت زمان خاصی،مثلا يک ماه، بزنيم؟
آيا امکان تست اين سرويس با برنامه ASP.NET خودم رو دارم؟
مرسی

amirghasemi

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
اگه تعداد SMS های خريداری شده بيشتر از 1000 باشه قيمت چنده؟
آيا محدوديت زمانی وجود داره، یعنی باید اين تعداد SMS رو در مدت زمان خاصی،مثلا يک ماه، بزنيم؟
آيا امکان تست اين سرويس با برنامه ASP.NET خودم رو دارم؟
مرسی
تعداد بالاتر ارزون تر میشه، هنوز لیست قیمتی براش تنظیم نگردیم ولی مثلاً در صورت خرید بالای 1 میلیون SMS هزینه هر SMS معادل 11 تومان خواهد بود.
خیر محدودیت زمانی نداره
امکان تست که نداریم. باید سرویس رو خریداری کنید ( 10،000 تومان فکر نکنم دیگر نیاز به تست هم داشته باشد! ) و پس از اون می تونید تست کنید. خیلی ساده هست. در حقیقت یک Web Service هست که به نرم افزار شما سرویس می دهد.

EhsanETS

Registered User
لایک‌ها
1
آقا دستت در نکنه بالاخره یکی تحویل گرفت ;)
خیلی خوبه اینجوری اما 3 تا سوال :
اول: شما خودتون چه جوری این سیستم رو راه اندازی کردین :D
دوم: من اگه بخوام یه سرویس sms راه بندازم (مثل همین sms2him ) یعنی اتوماتیک دریافت و ارسال کنم، آیا امکانش هست؟
سوم: معمولا درآمد این جور سرویس ها به چه شکل هستن؟
ممنون

amirghasemi

Registered User
لایک‌ها
1
آقا دستت در نکنه بالاخره یکی تحویل گرفت ;)
خیلی خوبه اینجوری اما 3 تا سوال :
اول: شما خودتون چه جوری این سیستم رو راه اندازی کردین :D
دوم: من اگه بخوام یه سرویس sms راه بندازم (مثل همین sms2him ) یعنی اتوماتیک دریافت و ارسال کنم، آیا امکانش هست؟
سوم: معمولا درآمد این جور سرویس ها به چه شکل هستن؟
ممنون
با سلام

پاسخ سوالات شما :
1. ما سرویس سازمانی مگفا رو داریم. یعنی حدود 10،000،000 شماره ازشون خریدیم، به این صورت که مثلاً شماره ها از 30007958000001 تا 30007958999999. حالا توسط نرم افزاری که خودمون نوشتیم، این شماره ها رو به افراد و کاربران مختلف واگذار می کنیم.
2. من سرویس sms2him رو نمیدونم به چه شکل کار می کنه، ولی مثلاً اگر بخواید یک سیستم راه اندازی کنید، که به کاربر این اجازه رو بده که با ارسال SMS به شماره اختصاصی شما ، از خدمات خاصی استفاده کنده، کاملاً شدنی هست. توضیحش هم به این شکله :
الف : کاربر شما ( آقای A ) از شماره موبایلش به شماره اختصاصی شما ( مثلاً 30007958001001 ) پیغامی ارسال می کنه و می نویسه tehran. این پیغام در inbox شما ثبت میشه
ب : شما یک نرم افزار مثلاً به زبان ASP نوشتید که با وب سرویس ما کار می کنه، نرم افزار شما به وب سرویس متصل میشه و درخواست inbox رو میکنه و فقط هم SMS های جدید رو. اینجا وب سرویس ما به صورت XML به نرم افزار شما پاسخ میده و پیغام آقای A رو برای نرم افزار شما ارسال می کنه
ج : نرم افزار شما طوری طراحی شده که Message Processing داره، یعنی تعریف کردید که هر کس در پیغامش نوشته بود "tehran" ، در جوابش آب و هوای فعلی تعران براش ارسال بشه. حالا نرم افزار شما مثلاً از سایت weather.com گزارش آب و هوای تهران رو میگیره و ...
د : نرم افزار شما به وب سرویس ما متصل میشه و درخواست ارسال یک SMS به شماره موبایل آقای A میکنه. محتوای این SMS شامل وضعیت آب و هوای تهران هست و گیرنده اون هم همون موبایل آقای A. اینجا گزینه های زیادی وجود داره، شما حتی می تونید از طریق EMS عکس و آهنگ ارسال کنید، یا اینکه Flash Message ( پیغامی که در موبایل مقصد ثبت نشده و تنها بر روی صفحه نمایش داده می شود ) ارسال نمایید. در هر صورت پس از اینکه نرم افزار شما درخواست این ارسال رو به وب سرویس ما داد، وب سرویس ما به نرم افزار شما یک response میده، که شامل وضعیت ارسال و کد رهگیری این SMS هست.
ه : این SMS به دست آقای A میرسه و ایشون رو از وضعیت آب و هوایی تهران با خبر می کنه
و : نرم افزار شما می تونه وضعیت ارسال این SMS رو از طریق شماره رهگیری پیگیری کنه
ز : تمام این ارتباطات، یعنی SMS دریافت شده از آقای A و همین طور SMS ارسال شده به آقای A ، در Inbox و sent سایت ثبت میشه و شما می تونید برید و ببینید. در ضمن مبلغ این ارسال هم از حساب شما کم میشه
جالب بود، نه ;) ؟!

3. متوجه منظورتون نمیشم. این سرویس ها بیشتر حالت سرویس دارن تا یک شغل با درآمد زایی بالا! البته نمی دونم شما چه استفاده ای بتونید از این سرویس بکنید، ولی مثلاً می تونید امکان سفارش یک محصول رو از طریق SMS به مشتریانتون بدید. مثلاً مشتری کد محصول رو به شماره شما ارسال می کنه، نرم افزار شما این کد رو بررسی و درخواست خریدش رو به شما اطلاع میده. شما محصول رو مثلاً با پست یا پیک موتوری به مشتری تحویل میدید. این یک نمونه ساده بود. خیلی کارهای میشه کرد!

scorpion8108

Registered User
لایک‌ها
0
تعداد بالاتر ارزون تر میشه، هنوز لیست قیمتی براش تنظیم نگردیم ولی مثلاً در صورت خرید بالای 1 میلیون SMS هزینه هر SMS معادل 11 تومان خواهد بود.
خیر محدودیت زمانی نداره
امکان تست که نداریم. باید سرویس رو خریداری کنید ( 10،000 تومان فکر نکنم دیگر نیاز به تست هم داشته باشد! ) و پس از اون می تونید تست کنید. خیلی ساده هست. در حقیقت یک Web Service هست که به نرم افزار شما سرویس می دهد.

ممنون از جوابتون
10،000 برای چندتا SMS؟
سرعت ارسال SMS چطوره؟
اگه ميشه نحوه خريد و بقيه جزئيات رو اعلام کنيد
اگه سرعت و قيمت خوب باشه، مشتری بشيم :rolleyes:
مرسی

scorpion8108

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوباره
ميشه يه کم درباره Web Service ی که داريد توضيح بديد
چه پارامترهایی میگیره و آيا امکان زمانبندی هم داره، یعنی بشه مشخص کرد که SMS در چه زمانی ارسال بشه
آيا یونيکد utf-8 رو ساپورت می کنه چون ممکنه بخوایم فارسی بفرستیم
اگه امکان زمانبندی باشه آيا دسترسی به SMS هایی که برای ارسال در آينده تنظيم شده اند، دارم که درصورت نياز اونها رو delete يا update کنم؟
مرسی

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
شما یک نرم افزار مثلاً به زبان ASP نوشتید که با وب سرویس ما کار می کنه، نرم افزار شما به وب سرویس متصل میشه و درخواست inbox رو میکنه و فقط هم SMS های جدید رو.

جناب امیرقاسمی، سرویس شما قابلیت Push هم داره؟ یعنی همون لحظه ای که یه نفر به شماره ی من یه پیغام ارسال کرد ، به من بگه که پیغام جدید دارم؟

bahareh_62us

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
خواستم ببينم کسی sms server درست و حسابی سراغ داره که سرویس در اختيار من قرار بده، که بشه باهاش از طريق برنامه sms زد. و ضمنا دنگ و فنگ نداشته باشه. اگه هست خريدارم

سلام
من دارم اما می خواهید چی کار؟ آخه این برنامه خیلی Optional هستش نصبش راحته اما کانفیگش طولانیه .من برای سازمان برنامه و بودجه کشور نصب کردم
اگه کامل توضیح بدید می تونم کمک کنم

amirghasemi

Registered User
لایک‌ها
1
ممنون از جوابتون
10،000 برای چندتا SMS؟
سرعت ارسال SMS چطوره؟
اگه ميشه نحوه خريد و بقيه جزئيات رو اعلام کنيد
اگه سرعت و قيمت خوب باشه، مشتری بشيم :rolleyes:
مرسی

همین طور که گفتم با مبلغ 10،000 تومان شما می تونید 400 پیغام کوتاه به کلیه موبایل های ایران ( چه تهران و چه شهرستان ) ارسال کنید.
سرعت ارسال بستگی به مخابرات داره ولی در حالت عادی اگر مخابرات شلوغ نباشه بعد از 1-2 ثانیه ار ارسال ، توسط موبایل دریافت می شه.
جزئیات بیشتر در هنگام راه اندازی اصلی سیستم به اطلاع می رسد

amirghasemi

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوباره
ميشه يه کم درباره Web Service ی که داريد توضيح بديد
چه پارامترهایی میگیره و آيا امکان زمانبندی هم داره، یعنی بشه مشخص کرد که SMS در چه زمانی ارسال بشه
آيا یونيکد utf-8 رو ساپورت می کنه چون ممکنه بخوایم فارسی بفرستیم
اگه امکان زمانبندی باشه آيا دسترسی به SMS هایی که برای ارسال در آينده تنظيم شده اند، دارم که درصورت نياز اونها رو delete يا update کنم؟
مرسی
توضیحات کامل وب سرویس پس از راه اندازی طرح به صورت document استفاده از web service ارائه خواهد شد
زمان بندی در سیستم وجود نداره. این نرم افزار شما هست که باید طبق زمان بندی ، در زمان مورد نظر درخواست ارسال SMS به وب سرویس ما بده
بلی، UTF-8 و ارسال پیغام فارسی کاملاً پشتیبانی میشه

amirghasemi

Registered User
لایک‌ها
1
جناب امیرقاسمی، سرویس شما قابلیت Push هم داره؟ یعنی همون لحظه ای که یه نفر به شماره ی من یه پیغام ارسال کرد ، به من بگه که پیغام جدید دارم؟
این سیستم ( push ) پیش بینی شده ، ولی در حال حاضر اجرایی نشده. احتمالاً در نسخ بالاتر نرم افزار این امکان رو میدیم که کاربر با تعریف یک URL دریافت، پیغام رو دریافت کنه. به این صورت که سرور ما با گرفتن SMS برای شماره شما، اطلاعات رو با متود post به URL شما ارسال می کنه

بالا