دوست عزیز،ممنون از راهنماییتون.
سوال من در مورد درآمد این بود:
الان همین سرویس sms2him این امکانات رو به صورت کاملا رایگان برای من و شما داره:
http://www.sms2him.com/sms2her/Present/Pages/Fa/Profile/frmservices.aspx
خوب حالا این شرکت از این سوریس دهی چه استفاده ای می بره؟ آیا براش درآمدی داره؟
سلام
من دارم اما می خواهید چی کار؟ آخه این برنامه خیلی Optional هستش نصبش راحته اما کانفیگش طولانیه .من برای سازمان برنامه و بودجه کشور نصب کردم
اگه کامل توضیح بدید می تونم کمک کنم
همین طور که گفتم با مبلغ 10،000 تومان شما می تونید 400 پیغام کوتاه به کلیه موبایل های ایران ( چه تهران و چه شهرستان ) ارسال کنید.
سرعت ارسال بستگی به مخابرات داره ولی در حالت عادی اگر مخابرات شلوغ نباشه بعد از 1-2 ثانیه ار ارسال ، توسط موبایل دریافت می شه.
جزئیات بیشتر در هنگام راه اندازی اصلی سیستم به اطلاع می رسد
آها منظور شما تعداد در ثانیه هست. سیستم ما به گونه ای طراحی شده که تا 100 پیغام در ثانیه به gateway مگفا ارسال می کنه. یعنی مثلاً برای ارسال 10،000 پیغام ، سیستم اون رو به قطعات 100 تایی تقسیم می کنه و ارسال می کنه، که میشه 100 قسمت. این 100 قسمت در کمتر از 100 ثانیه ارسال میشه، چون امکان ارتباط multichannel با درگاه مگفا وجود داره.سلام
مرسی
شنيدم که مگفا و .. از Gateway استفاده میکنن که سرعت ارسالش بالاتر از اين مقداریه که شما گفتيد.
مثلا ما با رهياب حرف زديم از ارسال 5 - 6 تا شايد هم بیشتر در ثانيه حرف می زدن:blush:
آها منظور شما تعداد در ثانیه هست. سیستم ما به گونه ای طراحی شده که تا 100 پیغام در ثانیه به gateway مگفا ارسال می کنه. یعنی مثلاً برای ارسال 10،000 پیغام ، سیستم اون رو به قطعات 100 تایی تقسیم می کنه و ارسال می کنه، که میشه 100 قسمت. این 100 قسمت در کمتر از 100 ثانیه ارسال میشه، چون امکان ارتباط multichannel با درگاه مگفا وجود داره.
خیر، ببینید سیستم بدین شکل کار می کند.مرسی
فکر کنم اين آخرين سوالم قبل از خريد SMS باشه![]()
پس (وب)سرويس شما قابليت اين رو داره که مثلا من با يکبار فراخوانی اون، شماره موبايل چندين نفر رو بدم و همچنين متن يک پيام رو، و متن موردنطر برای شماره موبایلها همزمان ارسال بشه! درسته؟
يا اينکه من بايد با استفاده از حلقه for و ... وب سرويس رو برای هر شماره موبايل، یکبار فراخوانی کنم؟
ممنون از جوابهاتون
خیر، ببینید سیستم بدین شکل کار می کند.
در طی هر درخواست به وب سرویس ما، شما می توانید از هر کدام از متد های "ارسال" و "وضعیت" تا حداکثر 100 مورد را در یک array استفاده کنید. این array برای ارسال به دو صورت زیر خواهد بود :
1. بالك نظير به نظير ( یعنی تعداد n شماره دریافت کننده، n پیغام متفاوت و n نوع ارسال - n باید کمتر از 100 باشد )
2. بالك يك به چند (one to n) بدین صورت که یک پیغام خاص با یک نوع ارسال برای n مخاطب ارسال می گردد ( n کوچکتر از 100 می باشد )
بدین صورت شما برای ارسال SMS به صورت بالک از مورد دوم، برای ارسال تعداد مثلاً 50 پیغام به دریافت کننده های مختلف از حالت اول، و در صورتی که تعداد بیش از 100 باشد، از تقسیم بندی و ارسال تک تک درخواست های 100 تایی استفاده خواهید کرد.
منم منظورم از این سوال این نبود که با ارسال جوک پول در بیارمدوست عزیز،
تمام این سرویس ها دارای تبلیغات شرکت مربوطه ( SMS2HIM ) می باشد. احتمالاً درآمد ایشان از راه تبلیغاتی است که برای خود می کند. پس قضیه ایشان کاملاً متفاوت است.
سیستم ارائه شده توسط ما، یک Gateway به شما ارائه می دهد که SMS هایتان را حتی از طریق نرم افزار خودتان ( از طریق API ) ارسال و دریافت کنید. در این بین هیچ تبلیغ یا مداخله ای در پیغام های شما صورت نمی گیرد.
در ضمن مثلاً شما می توانید از طریق سرویس SMS ی که به شما ارائه می گردد، سرویس ارزش افزوده ارائه دهید. خرید کارت اینترنت، خرید بلیط، خرید هر نوع محصول یا اشتراک مجله و روزنامه می تواند از سرویس هایی باشد که شما به کاربرانتان ارائه می دهید.
مثلاً الآن در دبی، شرکت کوکاکولا سرویس جالبی ارائه می دهد. شما پس از خرید یکی از محصولات آنها، با ارسال شماره روی درب نوشابه به شماره خاصی، می توانید در قرعه کشی کوکاکولا شرکت کرده و همان لحظه در صورتی که برنده باشید به شما SMS ی ارسال می شود و شما را مطلع می سازد! این یک سرویس جالب و سریع برای جمع آوری شماره موبایل های فعال کاربران و همچنین ارائه جایزه می باشد که هزینه ها را به میزان بسیار زیادی کاهش می دهد.
در نهایت متذکر می شوم این یک سرویس حرفه ای برای شرکت های بزرگ ( مثلاً الآن یکی از مشتریان ما ، یکی از شرکت های بزرگ نفتی است ) می باشد، و نه مثلاً برای ارسال و دریافت جک !!!
سلامسلام
من هم همين رو میخوام
لطف می کنيد نحوه خريد 400 SMS و بقيه جزئيات رو بهم بگيد
مرسی
سلام
حتماً. همین طور که گفتم هنوز راه اندازی اصلی نشده و فعلاً در مرحله آزمایشی هست. به محض اینکه راه افتاد ( احتمالاً هفته آینده ) شما را مطلع می کنم.
آقا کسی نیست جواب مارو بده؟؟بچه ها در مورد شماره sms مثلاً 30009876 کسی می دونه چجوری باید براش ثبت نام کنم؟
چنده؟
هر sms چقدر هزینه داره
از این حرفا
خط 8 رقمی قیمتی حدود 400 هزا تومان برای مالکیت خط داره. هزینه هم هر 3 ماه 160،000 تومان ( حداقل ) برای 10000 پیغام هست که اگر هم مصرف نکنید از بین میره ( قوانین مگفا )آقا کسی نیست جواب مارو بده؟؟