• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Sony Ericsson Experia ARC (Silver)

ehsanrajabi

Registered User
لایک‌ها
19
سلام

از عنوان تاپیم مشخص هست دیگه . یه ARC نقره ای فوق العاده تمیز دارم برای فروش .شرایط :

1.کمتر از 4 ماه هست که کار کرده . پس خیلی از گارانتی گوشی مونده (تا پاائیز سال اینده)
2.مموری پر هستس از سورس برنامه های اندروید
3.رنگ نقره ای که واقعا عالیه
4.پک کامل(گوشی + کابل اچ دی ام آی+ مموری + گارانتی + فاکتور و ...)
5.برچسب ال سی دی رو بلند کردم که دورش رو تمیز کنم زیرش دو تا حباب افتاد !! احتمالا باید 3-4 تومن خرج کنید یه دونه بخرید ! (همین)
6.خط و خش پیدا کردید جایزه بگیرید چون از روز اول همیشه داخل کیف چرمش بوده و من هم از اول آبان رفتم سربازی . دو ماه آموزشی که کلا تعطیل . این دو ماهه هم خیلی کار نکردم چون هر روز تا 5 خونه نیستم اصلا .
7.ورژن هم به 2.3.4 آپدیت شده توسز خودم .
---------

+++خوب می دونید که این گارانتی و این فول پک گرونتر از هر پک و گارانتی هست . چون یک سال سرویس و آپدیت و ... رایگان داره .
+++به امید خدا میدونید قیمتش چنده دیگه ؟ بگم 830-40 تومن ؟ تازه اونم یه پک معمولی نه این پک !!!
+++می خوام با فروش گوشی و لپ تاپم ، یه لپ تاپ خیلی خوب و یه گوشی معتمولی بخرم . نیاز به پول ندارم . فقط در جهت تنوع !!!!
+++عکس ندارم !!! آخه با چی عکس بگیرم ؟ با خود گوشی که نمیشه از خودش عکس گرفت

فایل های ضمیمه

• DSC04362.jpg
    DSC04362.jpg
    455.1 KB · نمایش ها: 87
  • DSC04363.jpg
    DSC04363.jpg
    448.1 KB · نمایش ها: 87
  • DSC04368.jpg
    DSC04368.jpg
    545.1 KB · نمایش ها: 83
Last edited:

PeDr4m

Registered User
لایک‌ها
16
دوربین نداری تاپیک نزن عزیز . اینجا قانون داره باید نام کاربری کنار گوشی بذاری از همه جهات عکس بگیری . نداری برو جلوی آینه

آخرین آرک هم در این فاروم 500 فروش رفته . مزید اطلاعت .

ehsanrajabi

Registered User
لایک‌ها
19
واسه شماست اینجا دادا ؟ اینجا مدیر نداره ؟ چون من ننوشتم اسپم ممنوع شما باید اسپم بزنی ؟ عکس هم اضافه خواهد شد در آینده اگر دوربین پیدا بشه . 500 تومن هم مگر همون عکس گوشی رو خدمت شما تقدیم کنم !!

PeDr4m

Registered User
لایک‌ها
16
واسه شماست اینجا دادا ؟ اینجا مدیر نداره ؟ چون من ننوشتم اسپم ممنوع شما باید اسپم بزنی ؟ عکس هم اضافه خواهد شد در آینده اگر دوربین پیدا بشه . 500 تومن هم مگر همون عکس گوشی رو خدمت شما تقدیم کنم !!

ماشاالله چقدر هم مودب تشریف دارید . پست من اسپم نیست تاپیک شما خلاف قوانین فروم هست .

چون قیمت پایه نذاشتید گفتم آخرین آرک فروخته شده به این میزان بوده : http://forum.persiantools.com/t242334-page2.html

بقیه تاپیک ها هم مشغول آپ خوردن هستند . شما نمی خواد عکس رو به من 500 بدی . تاپیکت رو اصلاح کن .

ehsanrajabi

Registered User
لایک‌ها
19
من تا خالا بالای 3 میلیون قطعه اینجا فروختم و همه رو حضوری تحویل دادم . شما در مورد دیگران اظهار نظر نفرمائید دوست من . بنده علاقه ای ندارم که شما در این تاپیک شرکت کنید . عرض کردم امکان قرار دادن عکس رو ندارم و اگر نه نیازی به تذکر نبود . گوشی من با نو فرقی نداره و قیمتش هم ااصلا همچین چیزی نیست . به بالاترین قیمت فروخته میشه . کسی که این گوشی رو می خواد باید بدونه که داره یه آرک فوق العاده تمیز رو می خره . مثل روز اول . با یه کوچولو افت قیمت .

saeed engine

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
300
شما که امکان عکس گذاشتن ندارید لطفا تاپیک نزنید.به قوانین فروم و همچنین کاربر ها احترام بزارید
ممنون

ehsanrajabi

Registered User
لایک‌ها
19
شما که امکان عکس گذاشتن ندارید لطفا تاپیک نزنید.به قوانین فروم و همچنین کاربر ها احترام بزارید
ممنون

دوست عزیز ، این مسئله رو در صورت لزوم مدیران به بنده اطلاع خواهند داد . بنده عرض کردم در صورت امکان عکس قرار میدم . فکر می کنم کاملا واضح هست . اما بنده با 20 و چند سال زندگی کردن ، می فهمم که داره نظر میده و کی داره اسپم میده . در هر صورت ممنون . این بحث رو تموم کنید لطفا و در صورت نیاز به گوشی ، در همین مورد بحث کنید

saeed engine

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
300
امیدوارم موفق باشید

Just.RAP

Registered User
لایک‌ها
32
ببخشید پایه چنده?
گوشی روت شده?بوت لودرش آنلاکه?

فکر کنم آرک اس نو 800 باشه.

ehsanrajabi

Registered User
لایک‌ها
19
ببخشید پایه چنده?
گوشی روت شده?بوت لودرش آنلاکه?

فکر کنم آرک اس نو 800 باشه.

سلام
قیمت پایه ای ندارم براش . خریدار واقعی می دونه که با داره یه گوشی کاملا نو و تمیز رو می خره فقط کمی ارزونتر !! قطعا ضرر نخواهد کرد .
برنامه ها از هر نوعی روی گوشی نصب میشن . گوشی گارانتی اصلی داره و شما می تونی ببری بازار موبایل طبقه همکف بگی هر چی می خوای برای شما بدون حتی یک ریاال نصب کنند و یا گوشی رو آپدیت کنند . خیر عزیز من . این گوشی با پک های ناقص بین 810-830 قیمت داره . آرک اس هم حدود 900 هست اگر پک کامل باشه .

DaaV00D

Registered User
لایک‌ها
0
درود. قیمت پایه بزارید تا دوستان پرت و پلا قیمت ندن و دیگه اینکه ساکن کجایید؟

M.iphone

Registered User
لایک‌ها
833
سلام
قیمت پایه ای ندارم براش . خریدار واقعی می دونه که با داره یه گوشی کاملا نو و تمیز رو می خره فقط کمی ارزونتر !! قطعا ضرر نخواهد کرد .
برنامه ها از هر نوعی روی گوشی نصب میشن . گوشی گارانتی اصلی داره و شما می تونی ببری بازار موبایل طبقه همکف بگی هر چی می خوای برای شما بدون حتی یک ریاال نصب کنند و یا گوشی رو آپدیت کنند . خیر عزیز من . این گوشی با پک های ناقص بین 810-830 قیمت داره . آرک اس هم حدود 900 هست اگر پک کامل باشه .

دوست عزیز اینجوریام نیست 720 هرچندتا می خواهی واست بیارم

ehsanrajabi

Registered User
لایک‌ها
19
در فاروم عمومی همه در همه موارد اظهار نظر می کنند . شما اگر شعور فعالبت اجتماعی نداری در فاروم عمومی شرکت نکن . ابنجا فاروم عمومی هست و شما یوزر تازه وارد 2011 صفر کیلومتر 70 پسته

در این فاروم به هبچ عنوان حق نداری به کسی اعلام کنی در تاپیکت مشارکت بکنن یا خیر . پا تو به اندازه گلیمت دراز کن و دیگه یحث رو ادامه نده .

1.برای دومین بار تخلف شما گزارش شد .

2. تمام افرادی که تاپیک رو خوندن قطعا می تونن نظر بدن که چه کسی شعور داره و چه کسی نداره . من تا حالا به اندازه مو های سر شما فروم و وب سایت راه اندازی کردم !

3.اینکه من حق دارم چه کنم و چه نکنم 100% به خودم مربوط میشه و نه به شما !!

(ضمنا شما که خدای این صحبت ها هستی باید اول یاد بگیری که چطوری forum رو تلفظ کنی و بفهمی که من خریداار و فروشنده جدی نیستم که روزی 400 تا پست بزنم . 72-3 تا پستی که دادم برای فروش چند تا قطعه بوده )

Last edited:

ehsanrajabi

Registered User
لایک‌ها
19
آقا اگه تمایل به تعویض با ویوو2 دارید مبغ مورد نظر شمارو اضافه و سر میدم
متاسفانه تعویض نمی کنم

دوست عزیز اینجوریام نیست 720 هرچندتا می خواهی واست بیارم

ممنونم از شما . اگر به این قیمت سراغ دارید پیشنهاد می کنم که خرید کنید حتما چون آرک گوشی بسیار خوبی هست و گرونتر هم اگه بشه به نظرم می ارزه

M.iphone

Registered User
لایک‌ها
833
متاسفانه تعویض نمی کنم

ممنونم از شما . اگر به این قیمت سراغ دارید پیشنهاد می کنم که خرید کنید حتما چون آرک گوشی بسیار خوبی هست و گرونتر هم اگه بشه به نظرم می ارزه

بله هرچیزی قیمت خودشو داره همین امروز یدونه evo 3d کارکرده خریدم 600

OpeTH

Registered User
لایک‌ها
8
قیمت پایه و کدوم شهری؟

ehsanrajabi

Registered User
لایک‌ها
19
قیمت پایه و کدوم شهری؟

من تهران هستم - تهرانپارس .
قیمت پایه نمیگم . فقط بدونید با خرید این گوشی ، یک گوشی کاملا تمیز و نو و فول پک با بهترین گارانتی رو خواهید داشت . ضمنا قیمت فعلی گوشی رو مد نظر داشته باشید که می تونید با یه رخ تو بازار چک کنید این پک و این گارانتی چه قیمتی داره

بالا