savior times
Registered User
- نوشتهها
- 1,235
- لایکها
- 105
با این مورد خیر متاسفانهسلام
تعویض داری با امضام؟
در صورت پسند پخ بفرمایید
تعویض فعلا با هیچی ندارم .یه وسیله خریدم پول لازم دارم.باان8 میزنید?
داداش اصلا لومیا نگیر که کیفیت ساخت و تاچ و صفحه نمایش به شددت افتضاح هستتعویض با لومیا
قیمت 400 گوشی رو نو فرض کنید
خیر با لومیا فخطداداش با گلکسی جیو + 30 سر ؟؟؟؟؟؟
در مورد لومیا من نظرم با شما یکی نیست و میگم نوکیا بهتره در مورد تعویض بهتون خبر میدم.داداش اصلا لومیا نگیر که کیفیت ساخت و تاچ و صفحه نمایش به شددت افتضاح هست
یک عدد HTC 8s موجوده ، خیلی از لومیا شاخ تره
هیچ فرق با آکبند نداره
چقدر سرمیگیرید ؟
http://forum.persiantools.com/threads/فروش-یا-تعویض-این-هلو-htc-8s-عینهو-نو.513934/
عزیز بنده فروشنده هستمدر مورد لومیا من نظرم با شما یکی نیست و میگم نوکیا بهتره در مورد تعویض بهتون خبر میدم.
امیر جان شما میخوای گوشیتو بفروشی چرا یه گوشی دیگرو میکوبی عزیز؟؟عزیز بنده فروشنده هستم
شما با هردو کارکردید ؟
مطمئن باشید هردو رو در دست بگیرید ، تفاوت رو به وضوح حس میکنید
یک تکنولوژیی هست که بهش میگن LED backlit . توی کیفیت صفحه خیلی موثر هست ، گوشی هایی که از این تکنولوژی برخوردار هستند تاچ هنگامی که خاموشه مشکی رنگه ، مثل HTC 8s و همین Sola که گذاشتین یا عشق من ( بعد از دیدن این تاپیک و نقدم در مورد این گوشی شاید متوجه بشید که بنده تجربه بالایی توی نقد نویسی برای گوشی ها دارمو توی خیلی از نقد های دیجی کالا و سایرین دست داشتم ). لومیا 520 به حدی تاچش بی کیفیته که دم به چینی میزنه . بنده خودم لومیا 520 خریداری کردم یک ماه کار کردم به سرعت فروختمو 8s گرفتم از کیفیت بسیار بالاتر HTC لذت بردم .
لومیا بیشتر به عصباب بازی بچه ها شبیه تا گوشی ، هیچ فرقی نسبت به گوشی های چینی احساس نکردم .
الانم به علت عدم مهارت کافی توی استفاده از ویندوز فون دارم میفروشم .
خلاصه منتظر پیام شما هستم .