• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Sync از کار افتاده !!!

DelphiDeveloper

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

آقا بدبخت تر از من روی زمین وجود نداره !!! :(
از روزی که این گوشی رو خریدم هر روز یه مشکلی برام پبش می آد اه... از وقتی که WM5 نصب کردم که دیگه بدتر...

وقتی دستگاه رو میذارم رو Cradle وقتی میخواد Sync کنه Error میده :

Synchronization cannot be completed successfully . Reconnect your device and try again . if the problem persists,see the Microsoft ActiveSYnc Troubleshooter in Microsoft ActiveSync Help on your desktop computer

Troubleshooter رو هم زدم کاری نکرد - - - البته Sync میکنه مشکلی نداره و Icon پایی هم روشن میشه و حتی میشه با Browser فایل ها رو دید اما نه میشه Application نصب کرد نه هیچ کار دیگه ای - حتی ویندوز PC رو هم عوض کردم بازم درست نشد .

راستی یه چیز دیگه Soft Reset هم نمیشه !!! وقتی Soft Reset میکنم Reset میکنه اما بازم با همون وضع قبلی میاد بالا - حتی وسط کار باتری رو کشیدم که Reset کنه بازم نشد!!!

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام

از روزی که این گوشی رو خریدم هر روز یه مشکلی برام پبش می آد اه... از وقتی که WM5 نصب کردم که دیگه بدتر...

Synchronization cannot be completed successfully . Reconnect your device and try again . if the problem persists,see the Microsoft ActiveSYnc Troubleshooter in Microsoft ActiveSync Help on your desktop computer

Troubleshooter رو هم زدم کاری نکرد - - - البته Sync میکنه مشکلی نداره و Icon پایی هم روشن میشه و حتی میشه با Browser فایل ها رو دید اما نه میشه Application نصب کرد نه هیچ کار دیگه ای - حتی ویندوز PC رو هم عوض کردم بازم درست نشد .

راستی یه چیز دیگه Soft Reset هم نمیشه !!! وقتی Soft Reset میکنم Reset میکنه اما بازم با همون وضع قبلی میاد بالا - حتی وسط کار باتری رو کشیدم که Reset کنه بازم نشد!!!

گوشيت چيه عزيزم؟:rolleyes:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
گوشيت چيه عزيزم؟:rolleyes:

فکر می کنم everex e900 دارن ایشون...
آقا active sync 4.2 رو دانلود کن و نصب کن، شاید مشکلت حل شد، من دستگاهم مثلاً با active syncی که داخل جعبه s200 گذاشته بودن کار نمی کنه!

DelphiDeveloper

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

آره گوشیم E900 هست .
همون 4.2 رو دارم که اینجوریه !!!

برا Soft Reset چیکار کنم ؟ چون احتمال زیاد مشکل از گوشی هست .

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
سلام

منم با اکتیو سینک مشکل داشتم ...سیستم منم ارور میداد ...من توی خونه دوتا سیستم دارم روی اون یکی هم دقیقا همین مشکل رو داشت .windows رو عوض کردم همه چیز حل شد ..تفاوت این بود که windows جدید sp2 FULL VER یا همون الفا بود ...شما یه تست کن ببین ورژن سرویس پک ویندوزتون چی هست باید فقط نوشته باشه SP2 نه مثلا
BETA VER SP2 VER54354213

DelphiDeveloper

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم Win رو عوض کردم اتفاقا با یه ورژن دیگه هم نصب کردم اما بازم اینجوریه SP2 هم هست اما مطمئنم مشکل از PC نیست PPC ایراد داره چون Soft Reset و ... از کار افتاده و خیلی گیرای دیگه هم پیدا کرده - نامرد لا اقل Sync نمیکنه که بتونم Win رو عوض کنم :(

DelphiDeveloper

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا ما آخر چیکار کنیم ؟ هنوز درست نشده !!!

DelphiDeveloper

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آخر دردش رو فهمیدم :D

من قبلا میخواستم با PC و PPC کار Networking انجام بدم و یه سری از Option های مربوط به Networking رو توی PPC تغییر داده بودم و وقتی که میخواست Sync کنه Error میداد چون حالت Sync شدنش تغییر کرده بود !!! برای Soft Reset هم که گفتم Soft Reset نمیکنه اونجایی رو که سوال Erasea all data ... ? رو میپرسید من هرچی روی Yes میزدم کار نمیکرد که حالا متوجه شدم باید این کار رو با کلیدها انجام داد ! :) خلاصه یه Soft Reset کردیم همه چی درست شد .

با تشکر از همگی .:f34r:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام
آخر دردش رو فهمیدم :D

من قبلا میخواستم با PC و PPC کار Networking انجام بدم و یه سری از Option های مربوط به Networking رو توی PPC تغییر داده بودم و وقتی که میخواست Sync کنه Error میداد چون حالت Sync شدنش تغییر کرده بود !!! برای Soft Reset هم که گفتم Soft Reset نمیکنه اونجایی رو که سوال Erasea all data ... ? رو میپرسید من هرچی روی Yes میزدم کار نمیکرد که حالا متوجه شدم باید این کار رو با کلیدها انجام داد ! :) خلاصه یه Soft Reset کردیم همه چی درست شد .

با تشکر از همگی .:f34r:

قربان شما یک هارد ریست کردید و همه چی درست شده نه سافت ریست
:happy:

بالا