• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Sync کردن پاکت پيسی با تلويزيون و پروژکتور !

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
دوستان میخواستم ببينم کابلی / نرم افزاری چيزی برای متصل کردن PPC به TV يا پروژکتور هست !؟ کلا شرايط به چه صورت هست !؟
مرسی :blush:

TAEL

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
76
بعيد مي دونم !

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
عليرضا جان از اون سوالاي بود كه به عقل جن هم نميرسيدا :eek:

اخه برادر من از كجات اينو در آوردي :happy:

ولي خدايي سوال بودا من هر كاري با اين گوشي كردم جز ايني كه تو گفتي:(

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
دوستان میخواستم ببينم کابلی / نرم افزاری چيزی برای متصل کردن PPC به TV يا پروژکتور هست !؟ کلا شرايط به چه صورت هست !؟
شاید باورت نشه،اوایل به خاطر همین مساله با پاکت پی سی آشنا شدم،اما تو ایران بعید می دونم،نرم افزار یا هر وسیله ای باشه که بشه از پاکت خروجی برای ویدئوپروژکتور گرفت،حداقل تا یکی دو سال پیش که من دنبالش بودم،خبری نبود.

Parham

Registered User
لایک‌ها
2
عنوان تاپیک رو اشتباه طرح کردید. Sync معنی دیگری داره. شما فقط یک خروجی تصویر میخواهید.
بستگی به پاکت پی سی شما داره، مثلا برای Dell Axim سری 50 و 51 کابلی هست که دقیقا این کار رو انجام میده. یک خروجی D-Sub به شما میده که میتونید به مانیتور و یا دیتا پروژکتور متصلش کنید. ولی بعید میدونم اینجا پیدا بشه. اطلاعات بیشتر: اینجا

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
یا من حسابی پرتم یا دوستان کاملا بحث های قدیمی تر رو فراموش کردن.پرهام درست می گه ، این امکان روی دل اکسیم سری 5 هست.
اما هر دستگاهی که از SDIOپشتیبانی بکنه ، شما می تونید خروجی وی جی ای ازش بگیرید ،باید یک چیزی رو خریداری کنید که من شنیدم پایتخت هم هست ، می زنید به درگاه اس دی تون ، و نرم افزارش رو هم می ریزید روی پی دی ای ، بعد خروجی وی جی ای پروجکتور تولید می کنه براتون.
توی های تک بارها معرفی شده

خبر خوب اینکه در ویندوز کراس بو ، این امکان به صورت پیش فرض در ویندوز منظور خواهد شد
هورررا

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
Tael / اخه کاره جديد و عجيبی نبايد باشه
217.gif

FrankenStein / ديگه چيکار کنيم حسين جان
90.gif

Mojtaba / پس شما هم دنبال این قضيه بودين / شايد تو این يکی،دو سال اخير امکانش پيدا شده باشه !؟
297.gif

Parham / راستش معنی لغوی همگام سازی رو مطرح کردم / خيلی خيلی ممنون بابت توضيحات و لينک
281.gif

Dani / دستت درد نکنه بابت اطلاعات / گويا اميدی هست
282.gif

بالا