• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Table vs CSS ????

littlerabbit

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
6
متاسفانه مثل اینکه واسه خیلی ها به غلط جا افتاده که Table با CSS منافات داره.
اول اينكه اينا دو تا هيچ دخلي به هم ندارن. Table يه تگه ولي CSS یه جورایی یه استاندارد.

اما این که میگن چرا از Table استفاده نكنيد سادست چون ميشه (يعني تو بعضي بروزرها ) Table رو OFF کرد . همین.
مثل Image یا Frame! در خقیقت اینکه بگید من بدون Table یه صفحه طراحی کردم نه تنها یه برتری نیست خیلی ساده شما رو میبره زیر سوال : مگه چه مشکلی با Table داری یا اینکه بلد نیستی باهاش کار کنی؟
هیچکدومتون میگید من بی Image یه سایت طراحی کردم؟؟؟

اگه دقت کنید واسه عنصر Image یه پروپرتی Alt گذاشتن واسه Frame یه Noframe (تگ ) و واسه Table یه Summary این فقط واسه اینه که اگه طرف اینا رو بسته بود به جاش چی ببینه.

اینم که گفتم، چند در صد شما (اصلا در صدی نه چند نفر شما ) تا به حال اینکارو کردید؟ یعنی Table رو غیر فعال کردید؟ من که تا به حال فکرشم نکردم! اصلا منطقی نیست!
ببینم به نظر کدوم یکیتون منطقیه که از یه ابزار تو کار طراحی استفاده نکنید! ??? بعد هم دلیلتون یه چیز کاملا بی معنی باشه: سرعتش میاد پایین! کدومتون سورس FireFox رو دیدید؟ والا من که ندیدم واسه یه تگ خاص تکی کار کرده باشه! یه جورایی کلیه! منظور اینه که همه تگها رو با یه پروسه (پس طبیعتا با یه سرعت ) پردازش میکنه!

setareh2

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از littlerabbit :
متاسفانه مثل اینکه واسه خیلی ها به غلط جا افتاده که Table با CSS منافات داره.
اول اينكه اينا دو تا هيچ دخلي به هم ندارن. Table يه تگه ولي CSS یه جورایی یه استاندارد.

اما این که میگن چرا از Table استفاده نكنيد سادست چون ميشه (يعني تو بعضي بروزرها ) Table رو OFF کرد . همین.
مثل Image یا Frame! در خقیقت اینکه بگید من بدون Table یه صفحه طراحی کردم نه تنها یه برتری نیست خیلی ساده شما رو میبره زیر سوال : مگه چه مشکلی با Table داری یا اینکه بلد نیستی باهاش کار کنی؟
هیچکدومتون میگید من بی Image یه سایت طراحی کردم؟؟؟

اگه دقت کنید واسه عنصر Image یه پروپرتی Alt گذاشتن واسه Frame یه Noframe (تگ ) و واسه Table یه Summary این فقط واسه اینه که اگه طرف اینا رو بسته بود به جاش چی ببینه.

اینم که گفتم، چند در صد شما (اصلا در صدی نه چند نفر شما ) تا به حال اینکارو کردید؟ یعنی Table رو غیر فعال کردید؟ من که تا به حال فکرشم نکردم! اصلا منطقی نیست!
ببینم به نظر کدوم یکیتون منطقیه که از یه ابزار تو کار طراحی استفاده نکنید! ??? بعد هم دلیلتون یه چیز کاملا بی معنی باشه: سرعتش میاد پایین! کدومتون سورس FireFox رو دیدید؟ والا من که ندیدم واسه یه تگ خاص تکی کار کرده باشه! یه جورایی کلیه! منظور اینه که همه تگها رو با یه پروسه (پس طبیعتا با یه سرعت ) پردازش میکنه!
=========
تائيد ميشه!!!!

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
ممنون از شفاف سازي خرگوش كوچك !

uxd863

Registered User
لایک‌ها
10
من هم معتقد به اين امر هستم

Ali_ix

Registered User
لایک‌ها
5
بله ! Table به جای خودش خیلی به درد بخوره و الا هم منسوخ نشده ...
ولی همونطور که گفتید خیلی انعطاف پذیر نیست و در اکثر موارد کار بدون تیبل ( مگر لازم باشه طرحی به صورت جدول و ستون بندی باشه ) خیلی راحتتره ... ;)
البته از لحاظ سرعت کمی تا قسمتی تاثیر داره که با سیستمهای امروزی کاملا ناچیزه و اصلا قابل محاسبه نیست ! ولی اگر با یک سیستمعهد عتیق ( مثل PC من ) کار کنید تفاوتشونو کاملا احساس میکنید....

و در ضمن با روش به اصطلاح Div + CSS میشه Rendering صفحه رو به صورت زیرکانه ای کنترل کرد ! اما با تیبل نمیشه !

پیغام اخلاقی : زیاده روی تویه هر کاری بده ! چه استفاده از تیبل چه کنار گذاشتن کامل تیبل ! :) مهم اینه که همه چیز استاندارد باشه !

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از miladmovie :
حالا مگه کی گفت این table بیچاره بده ؟!
آخه بعضي ها يه جوري به جدول نگاه ميكنن انگار با خفاش خون آشام طرف شدن!

Ali_ix

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از daftarekhaterat :
آخه بعضي ها يه جوري به جدول نگاه ميكنن انگار با خفاش خون آشام طرف شدن!
آقا به خدا جدول بد نیست ! لولو نیست ! ما هم باهاش پدر کشتگی نداریم ;)

ولی کار با CSS و بدون جدول خیلی انعطاف پذیر تر و ساده تر و راحتتره به خدا !

الان دیگه 90 درصد سایتها به صورت دینامیک کار میکنند و طراحی برای اینجور سایتها با محتوایی نا معلوم یا متغیر با متد جدید خیلی راحتتر و مطمعن تره ! :)

شما مبحث Positioning رو در CSS ببینید . عمرا جدول یک همچین انعطاف پذیری و قدرت مانوری به شما بده ! تازه هنوز CSS 3 نیومده ! بیاد دیگه چی میشه ! :))))

miladmovie

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
یادم یک مدت پیش همه بد div می کردند !!!

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
من يه چيزي رو ميدونم ... كسي كه بتونه يه table پيچيده رو با CSS در بياره ... خيلي كارش درسته !!! براي همين ميگن سايتهايي كه سنگين هست و Table نداره ... طراحيشون حرفه اي تره !

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از شايان :
من يه چيزي رو ميدونم ... كسي كه بتونه يه table پيچيده رو با CSS در بياره ... خيلي كارش درسته !!! براي همين ميگن سايتهايي كه سنگين هست و Table نداره ... طراحيشون حرفه اي تره !
يه جورايي حرفت به دلم نشست! :blush:
موافقم. ;)

mohsenmx

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از شايان :
موافقم :rolleyes:

alvan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
Css یا Table زیا مهم نیست ولی اگر از css استفاده بشه طراحی جدیدتر خواهد بود .
البته یه سری تفاوت بین این دو تا هست . به نظر م کنترل عناصر صفحه با css خیلی راحته .
حجم و سرعت بارگذاری صفحه با css خیلی کاهش پیدا می کنه .
و در کل طراح با بکارگیری css خیلی راحته در نهایت هم طرح خیلی تمیز و مرتب کار می شه .

اما استاندارد سازی صفحات به نظرم مقدم تر از این مورده . ..

littlerabbit

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
6
آخه با چه زبونی بگم!!! همین که میگید غلطه!!!یعنی چی یه Table رو با CSS دربیاره؟؟؟؟ نمونش تو همین صفحه اول دست کم سه نفر اشتباه کردن!! CSS به Table دخلی نداره!!!!!! این حرف غلطه و یه جورایی سوتی به حساب میاد (اگه از شایان نقل کردم دلیلش اینه که باهاش راحت ترم و میدونم ناراحت نمیشه)

littlerabbit

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
6
Table یه تگ کاملا استاندارد هست هیچ مشکلی هم نداره جز اینکه ممکنه Off بشه. در مورد سرعت هم باید بگم من سورس فایر فاکسو دیدم هیچ کدوم فرقی براش نمیکنه بقیه هم مطمئنا همین جورین. (میتونید از نویسنده هاشون بپرسید !!!!)
اصلا شما تا حالا شده که مثلا یک زبان رو (خود زبان رو)با یک گرامر از یک زبان دیگه مقایسه کنید؟ مثلا مقایسه فارسی با زمان حال ساده انگلیسی !! بی معنی نیست؟ تازه اصولا زبانها هم با هم مقایسه نمیشن. چه رسد به این...

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از شايان :

اميدوارم شايان ناراحت نشه ولي از اين ديد هم ميشه به قضيه نگاه كرد:

طراح حرفه اي كسي هست كه از هر چيزي بجاي خودش استفاده كنه - اين كه يك نفر بياد كاري رو كه ميشه خيلي ساده با يك table انجام داد بيخودي لقمه رو دور دهنش چند بار بچرخونه فقط باينخاطر كه حتما از div استفاده كرده باشه دقيقا نشوندهنده غيرحرفه اي بودن طراح هست (البته عكس اين قضيه هم صادق است!)
table همونطور كه اسمش نشون ميده براي نمايش اطلاعات جدولي هست يعني چند سطر و چند ستون - هر جايي كه ماهيت اطلاعات اين شكلي باشه (اطلاعات يك ديتابيس بعنوان مثال) بايد از table استفاده كرد بخصوص اگر كد سمت client يا server داشته باشيم كه قرار باشه روي سطر يا ستون خاصي عمل كنه (بعنوان مثال اصلاح يك فيلد از يك ركورد معين و ثبت آن در ديتابيس)

درسته كه ميشه با div يك table رو شبيه سازي كرد ولي كار اون رو نميتونه انجام بده مگر بصورت استاتيك: اگر جدولي رو با div ساخته باشين براي تغيير عرض يك ستون يا يك سطر آن بنحوي كه محتويات جدول را درست نشان دهد بايد از javascript استفاده كنيد (شايد در css راهي براي تعريف ارتباط بين پارامترهاي divهاي مختلف مثلا height دو div مجاور هم وجود داشته باشه ولي من بلد نيستم - اگر كسي ميدونه لطفا به ديگران هم ياد بده)
بنابراين ساخت جدول با استفاده از div فقط بخاطر امكانپذير بودنش (اونهم بصورت ناقص) از نظر طراح حرفه اي يك اشتباه محض بحساب مياد.

ضمنا tag هاي ديگري را هم ميشود با div شبيه سازي كرد مثل select - اگر كسي واقعا حرفه اي باشه بايد يك همچين چيزهايي رو شبيه سازي كنه!

Ali_ix

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از littlerabbit :
آخه با چه زبونی بگم!!! همین که میگید غلطه!!!یعنی چی یه Table رو با CSS دربیاره؟؟؟؟ نمونش تو همین صفحه اول دست کم سه نفر اشتباه کردن!! CSS به Table دخلی نداره!!!!!! این حرف غلطه و یه جورایی سوتی به حساب میاد (اگه از شایان نقل کردم دلیلش اینه که باهاش راحت ترم و میدونم ناراحت نمیشه)

آقا شاید منظور فقط بخش نمایش یا Presentation بوده ! چون متاسفانه بین خیلی از طراحان ایرانی اصل استفاده از CSS هنوز جا نیفتاده ...

و دقیقا همونطور که شما و مازولاق گفتید تیبل رو به جای خودش باید استفاده کرد ! چون برای یک ساختار جدولی هیچ چیزی عاقلانه تر از تیبل نیست ... ;)

جمله ای رو که شایان گفت رو من اینجوری ادامه میدم : سایتی که برای طراحیش لزومی به استفاده از تیبل نباشه با div طراحی بشه حرفه ای تره ! ;)

برای سرعت Rendering هم من به خدا برنامه نویسی اصلا بلد نیستم ! سورسشونم بررسی نکردم ولی به صورت تجربی دیدم . شایدم اشتباه میکنم یا شرایطی که من تجربه داشتم یکسان نبوده

الان مشکل اینه که هر چیز به جای خودش استفاده بشه !
تویه خیلی از طراحی ها متاسفانه برای کوچکترین کارها و قسمتها که با لیستهای نامرتب (UL) هم قابله انجام از تیبل استفاده میکنند ! این واقعا غلطه :eek:

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
اين موضوع تفاوت سرعت load شدن بين table و div براي من مسئله شده - دو صفحه تستي ساختم براي ساخت يك جدول 500 سطر 10 ستون كه ميتونيد از اينجا
http://m.1asphost.com/mazoolagh/pt16273/table_div.htm
http://m.1asphost.com/mazoolagh/pt16273/table_table.htm
دريافت كنيد و خودش زمان لود شدن رو هم نشون ميده. براي اطمينان بيشتر view source كنين و پس از حذف قسمت تبليغات در آخر كد، اون رو روي كامپيوتر خودتون ذخيره و بعد مشاهده كنين.

روي كامپيوتر من كه البته قديمي هم هست (PIII 800) زمان متوسط load شدن صفحه اي كه با table ساخته شده 691 ميلي ثانيه و براي اوني كه با div ساخته شده 3515 ميلي ثانيه است يعني table حدود 5 برابر سريعتر از div هست! (براي IE )
براي FireFox متوسط زمانها بترتيب 2553 و 36400 ميلي ثانيه است يعني حدود 14 بربر سريعتر!
براي Opera بترتيب 18817 و 1512 ميلي ثانيه هست يعني حدود 12 بربر سريعتر!
البته ممكنه كه اين كدها ناعادلانه نوشته شده باشه (منظورم اينه كه كد مربوط به div رو شايد بهتر هم بشه نوشت و optimize كرد) بهمين خاطر اگر بنظر هر كدوم شما اشكالي در كد وجود داره كه فكر ميكنيد بضرر div تموم ميشه! حتما اطلاع بدين تا برطرفش كنم!
اينطوري بنظر مياد كه div اول نمايش داده ميشه (قبل از load شدن كامل صفحه) و بعد محاسبات موقعيت و اندازه روش انجام ميشه ولي جدول اينطور نيست - شايد بهمين خاطر هست كه div سريعتر بنظر ميرسه!

بالا