• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

TeHrAnGaMeS.Ir فقط به قیمت 38 هزارتومن

TehranGames

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به کاربران گل سایت پرشین تولز :

من این تاپیک رو به وحود آوردم تا سایتی که 6 ماهه شبانه روز واسش زحمت کشیدم رو بفروشمش .

ویژگی ها

1.دارای مطالب کاملا اختصاصی و دارای پسورد یعنی هم لینک کمکی و لینک مستقیم و از هیچ سایتی کپی نشده و تقریبا حجم بالا

2.دارای سابقه 6 ماه کار

3.ورودی گوگلی نسبتا خوب یعنی آمار وب گذر در روز های عادی عدد 165 و در روز های تعطیلی و آخر هفته عدد 200 الی 210 را نشان میدهد .

4.این وب سایت هر روز به طور تقریبی آپدیت شده و دارای تعداد خاصی بازدید کننده همیشگی هست .

5.دریافت روزانه 30 عضو و در روزهای تعطیلی نیز بیشتر

6.دارای بنر و هدر

7.دارای دامین بسیار پر کاربرد و زیبای تهران گیمز دات آی آر

8.افراد آنلاین این وب بعضی اوقات به 13 نیز میرسد .

هزینه هایی که سایت برای ما به وجود آورده ( همه ی این حرف هایی که در پایین میزنم به خدا راسته )

1.دامنه TehranGames | دانلود رایگان بازی های روز روخداوکیلی میگم همراه دامنه ای که برای هاست این سایت گرفتم رو یعنی dl-tehrangames.ir با هم شد 6800 تومان .

2.هاست دانلود رو از سایتی نسبتا خوب گرفتم یعنی 3 ماهی اولی که سایت رو زدم فقط لینک کمکی میذاشتم بعد 3 ماه هم که هاست دانلود رو گرفتم 30 تومن خرج کردم .

پس در کل 30 تومن برای 3 ماه هاست دانلود یعنی هر ماه 10 هزار تومان و 6800 تومان برای دامنه های سایت .

دلیلی که وب رو میخوام بفروشم

والا از قرار معلوم این سایتی که هاست دانلود رو ازش میگرفتم برشکسته شده یعنی سایت جم هاستینگ,هاست لینوکس,هاست وارز,هاست نامحدود,هاست دانلود,هاست حجمی

برشکسته شده یعنی شده منم میخواستم هاستم رو منتقل کنم رو سرویس دیگر که چون دامنه اون سایتی که ازش هاست گرفتم خراب شده بود دی ان اس های هاست منم خراب شده و نتونستم

انتقال بدم .

آقایان و خانم ها توجه کنند که لینک مستقیم در سایت دیگر کاربردی ندارد ام لینک کمکی هنوز پا برجاست .

قیمت پیشنهادی : 38 هزار تومن در حالی که فقط 37 هزار تومن براش خرج کردم .

به آرزوی موفقیت برای شما

بالا