آژانس هواپیماییfootbal
nexpay

template

شروع موضوع توسط sh7228 ‏1 مارس 2003 در انجمن سرویسهای سایت ساز

  1. sh7228

    sh7228 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    131
    تشکر شده:
    1
    سلام آقا من دارم يه تمپلت تو بلاگر ميسازم اما به يه مشكل بر خوردم .. نميدونم چرا هر چي ميخوام فارسي بنويسم (مثلا تو table ها ) يه دفه همه چيز بهم ميريزه و وقتي پابليش ميكنم يه سري چيزاي درهم نشون ميده ..( تو headهم اون كد يونيكد رو گذاشتم) .. حتي مجبور شدم مستقيما از خود كد هاي يونيكد استفاده كنم .. اما بازم به هم ريخت .. حالا اگه لطف كنين و راهنمايي كنين چي كار بايد بكنم ممنون ميشم ...
    راستي يه سوال ديگه .. يه غير از front page و dream wiever چه برنامه هايي براي ساخت قالب مناسبه كه تو XP كار كنه (يعني فارسي سرش بشه .. چون dream wiever فارسي سرش نميشه ) خلاصه ممنون ميشم به اين سوالا جواب بدين ;)
     
  2. Nicnam

    Nicnam Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    277
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران-مشهد (یکی در میون، منگولتینا)
    من مطمئن نيستم فقط براي سوال مي پرسم. توي كدهاي <div> و <p> كه به كار برده اي، عبارت [code:1]dir=&#34;rtl&#34;[/code:1] رو گذاشته اي يا نه؟
    از نظر من هم ويندوز ايكس پي يعني ويندوز گير! سعي كن صفحه رو يه بار توي ويندوز 2000 يا 98 ببيني، اگه درست بود كه هيچي، اگه نه هم هيچي! :D
    كدهات رو يه دور كلا دوباره تايپ كن (كدهاي يونيكدي رو منظورمه) از فونت هاي كم گير (مثل Times New Roman) توي استايل صفحه ات استفاده كن و آخر سري سعي كن يه تمپليت آماده رو كلا اديت كني مثلا ببين قالب صفحات تو حالت عادي تو فرانت پيج چه شكلي ديده مي شه تا عمق فاجعه رو درك كني (يه قالب آماده رو بردار و تو قسمت HTML Code فرانت پيج وارد كن و صفحه رو View كن) در كل ديدن تو خود IE هم يادت نره
     
  3. sh7228

    sh7228 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    131
    تشکر شده:
    1
    عرضم به حضورتون اون كد رو گذاشتم تو table ها ..مجل ديگه اي هم كه هست اينكه من دسترسي به ويندوز ديگه ندارم .. يعد يه چيز ديگه اگه من بخوام هر دفه كد هاي يونيكد رو بنويسم كه بيچاره ميشم :D بعد چون اسم وبلاگ رو به صورت كد هاي يونيكد نوشتم وقتي كپيش ميكنم تو front page به صورت همون كد ها نشون ميده (و البته بقيه قسمت ها رو هم كه با كد يونيكد نوشته بودم ) خلاصه بيچارم كرده :D ايها الناس كمك (با پرشين بلاگ از اين مشكلا ندارم .. اما مي خوام اسباب كشي كنم ديگه)
    <a href='http://sh7228.blogspot.com' target='_blank'>http://sh7228.blogspot.com</a> اينم همون قالب ما .. فلان رديفه .. چون دستكاريش نكرده .. اما يه نيگا به سورسش بكنين ببينين چيزي دستگيرتون ميشه :!:
     
  4. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,914
    تشکر شده:
    3,495
    محل سکونت:
    Internet
    من مشكلي تو اين تمپليت نديدم. فقط يه كم عرضش زياده... كمترش كن كه از 800 بيشتر نشه و اينكه عرض رو به درصد بده كه خودش بزرگ بشه (البته اگه ميخواي)
     
  5. sh7228

    sh7228 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    131
    تشکر شده:
    1
    احسان جان اگه رو آرشيوش كليك كني ميبيني كه چه گندي زدم
     

این صفحه را با دیگران به اشتراک بگذارید

خرید بک لینکreviews عسل طبیعی و گرده گل ایرانی