Templates

ramras

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
16 آپریل 2003
نوشته‌ها
43
لایک‌ها
0
سلام :oops:
من نمي تونم هيچ جور Templates را درMT نصب كنم
اصلا آيا Templates آماده مي شود براي آن پيدا كرد.
يه چيزايي تو مايه blogger ???
هيچ كي نيست بگه مرديكه ناشي وب سايت ساختنت چي بود . همون blogger از سرت هم زياد بود :!: :!: :!: :!:
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,826
محل سکونت
Internet
ببين مووبل تايپ هم دقيقا مثل بلاگره... يه سري كد مخصوص داره كه از اون ميشه توي هر تمپليتي استفاده كرد...
اين قدر هم مايوس نشو. همه از اول كه همه چي رو بلد نبودن. ;)
 

ramras

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
16 آپریل 2003
نوشته‌ها
43
لایک‌ها
0
در حالتيكه يك وبلاگ جديد مي سازم هيچ تمپليتي ندارد و من هم نمي دانم از كجا بايد آن را معرفي كنم. وقتي در قسمت قالبها هم مي روم و مشخصات و مشخصات يك تمپليت ديگر را اضافه مي كنم و تمام مراحل ساختن را هم انجام مي دهم فقط قالب خالي و بدون هيچ نوشته اي مي آيد. خلاصه يه كمي دارم گيج مي زنم
اگر امكان دارد يك راهنمايي كلي براي اين مراحل بفرماييد. شايد به درد ديگران بخورد. :?: :?:
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,826
محل سکونت
Internet
ببين توي همون قسمت قالبها... مثلا برو قالب index رو ببين... يه سري کد مخصوص داره که بايد اوناي توي تمپليتت حتما باشه. اونا در اصل نقش موتور وبلاگ رو بازي ميکنه. اونا اگه نباشه هيچ مطلبي توليد نخواهد شد. بعد سعي کن با همون قالب اصلي يه کم ور بري که نتيجه رو روي وبلاگت ببيني.
تمپليت ها در قسمت "قالبها" هستن و بايد بري اونجا يا قبلي ها رو اديت کني و يا اينکه يه دونه جديد بسازي. بعدش بايد سايت رو "دوباره سازي" کني...
 

ramras

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
16 آپریل 2003
نوشته‌ها
43
لایک‌ها
0
بابامن فعلا نمي خواهم تمپليت جديد درست كنم.
همون تمپليت هاي موجود هم هيچي نشون نميده.
تمام آدرس ها و دايركتري ها رو هم چك كرده ام.
نمي فهمم مشكل چيه.
اصولا كاركردن باMT راحت به نظر مي رسه ولي من نمي دونم چرا اين جوري شده.
شرمنده كه من اينقدر گيجم!!!
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,826
محل سکونت
Internet
منظورت از اينكه تمپليتها ديده نميشه چيه؟
در ضمن يه سري استايل آماده اينجا هست. فقط يه copy/paste ميخواد. يه سر بزن:
<a href='http://www.movabletype.org/default_styles.shtml' target='_blank'>http://www.movabletype.org/default_styles.shtml</a>
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,826
محل سکونت
Internet
چي نشد که نشد!؟
اگه ميخواي زودتر به جواب برسي بايد سوال رو دقيق و کامل بنويسي... صرفه جويي ميکني چرا!؟
 

ramras

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
16 آپریل 2003
نوشته‌ها
43
لایک‌ها
0
من تمام مراحل ساخت يك وبلاگ جديد را مطابق راهنماي برنامه پيش مي روم و دايركتوري هاي موجود را هم مي سازم. مطلب جديد هم مي نويسم . عمل دوباره سازي را هم انجام مي دهم.
ولي صفحه نمايش داده نمي شود!!
 

ramras

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
16 آپریل 2003
نوشته‌ها
43
لایک‌ها
0
من تمام مراحل ساختن وبلاگ جديد را مطابق راهkماي برنامه انجام مي دهم و دايركتوري هاي مربوط را هم مي سازم .نوشته جديد را هم مي نويسم و سايت را دوباره سازي مي كنم . ولي صفحه نمايش داده نمي شود .
ولي وقتي داخل دايركتوري مربوطه توسط كنترل پانل مي شوم و فايل index درست تهيه شده و به صورت دستي مي توانم آن را نما يش دهم ( با كليك كردن و show file ) !!!!
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,826
محل سکونت
Internet
من حدس ميزنم كه آدرسهاي static path و local path و اين چيزا رو اشتباه وارد کردي. توي قسمت تنظيمات وبلاگ برو... بايد اينجوري باشن:

[left:6322fdebb0]/home/ramras/public_html

/home/ramras/public_html/archives[/left:6322fdebb0]
 

ramras

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
16 آپریل 2003
نوشته‌ها
43
لایک‌ها
0
متشكر از راهنمايي.
تمام اين موارد را انجام داده ام و default templeteرا نيز درست نشان ميدهد. نوشته هايم هم ديده مي شوند.
ولي از همان آدرس كه معرفي كردي تمپليت هاي آماده را كپي كردم. ولي تمام صفحه به هم ريخت و فقط يك سري كد و علامت نشان داده مي شود.
به عبارتي هيچ تغييري در تمپليت نمي توانم بدهم .
راستي اون مسيري كه معرفي كردي . نمي دانم چرا مال من يك C هم اضافه دارد.
ramras نيست و به جايشramrasc است . نمي دانم اين C از كجا آمده است
/home/ramras<span style='color:red'>c</span>
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,826
محل سکونت
Internet
اسم user شما ramrasc است... که روي سرور به اين اسم ميشناسه و ramras اسم دامين شماست...
در مورد تگها والا نميدونم کجا داري بي دقتي ميکني که يه همچين اشکالي ميگيره... اگه ميخواي يه PM به همراه مشخصات و اسم و پسوورد برام بفرست که خودم مريض رو ببينم و بفهمم چشه! ;)
 

amir_

کاربر قدیمی پرشین تولز
فروشنده معتبر [؟]
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2002
نوشته‌ها
920
لایک‌ها
42
محل سکونت
Dubai-Qom
salam
man be adresi ke ehsan neveshte bood raftam va yeki az style sheet ha ro entekhab kardam va copy kardam.
vali archive va search va link ha ro zire matn neshon mide.
chekar konam ke kenare matn neshon bede?
mamnoon
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,826
محل سکونت
Internet
اول يه چيزي... تعداد نوشته اگه از يه حدي بيشتر نشه اون اضافات زير مطالب ديده ميشه ولي اگه تعدادشون به اندازه كافي برسه خودشون ميان كنار... البته به شرطي كه اون كدها رو دستكاري نكرده باشه. چون ميتوني به انتخاب خودت اونا رو بندازي زير مطالب... ;)
 

amir_

کاربر قدیمی پرشین تولز
فروشنده معتبر [؟]
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2002
نوشته‌ها
920
لایک‌ها
42
محل سکونت
Dubai-Qom
ممنون احسان جان.
خودم يه قالب براي خودم درست كردم.به عنوان تجربه اول بد نشده.
بازم ممنون.
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,826
محل سکونت
Internet
يه لينک بده ما هم ببينيمش ;)
 

amir_

کاربر قدیمی پرشین تولز
فروشنده معتبر [؟]
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2002
نوشته‌ها
920
لایک‌ها
42
محل سکونت
Dubai-Qom
چشم
اينم لينكش:
<a href='http://weblog.maslob.com' target='_blank'>http://weblog.maslob.com</a>
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,826
محل سکونت
Internet
ايول. دمت گرم... خيلي رديف شده...
من اون قبلي رو که ديده بودم طرح مشکي داشت

موفق باشي ;)
 

amir_

کاربر قدیمی پرشین تولز
فروشنده معتبر [؟]
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2002
نوشته‌ها
920
لایک‌ها
42
محل سکونت
Dubai-Qom
قربون دايي ;) 8)
 
بالا